nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Sodom1

#12076 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

citroen xm wrote:Ne kontam šta se čudite? Pa sve više i više je debila koji hoće da imaju love, a da guzicom ne mrdnu. I svi su isti ko da ih je ista kita pravila. Isti retardirani govor, stil oblačenja, isti stil sređivanja auta, isti idoli i poklonici. I dok se mi ovde sprdamo, svaki klik na video i naša sprdancija daje njima pregled više pa još više umišljaju da su neko i nešto.
Ko gleda , ja slucajno jednom kliknuo na link Nedima neko postavio ovdje i nikad vise . Serifa gledam , ne krevelji se ako nista kad prica , ne psuje
Last edited by Sodom1 on 26/10/2017 19:41, edited 1 time in total.
Sodom1

#12077 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

bitanga_sa_otesa wrote:
relax11 wrote:zasto ismijavati nekog zbog posla nekog sta vi radite mozda da kazete bi se ovde smijali i vama, da postavite svoju sliku ovde mozda bi bilo puno ismijavanja, malo se zapitajte...
posla ??? supljara i naprdjivanje po fb, insta i youtube posao???da mi je skupljanje lajkova posao dobro bi se zapitao jesam li normalan... :run:
Ti si stara skola , ne razumis ti to :D
530i

#12078 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

NediM17 wrote:
zomri wrote:Nađite test Opel Kadetta, kad kod Tibre pokriva tablu "nemojte ovo gledat, ponijelo me". Po mojoj procjeni išao je bar 150 :lol:

120-130km/h

Gledati od 3:20.
120 vidi se na satu...

Tačno ga treba dat u medije da se i policija pozabavi sa dotičnim, oduzimanje dozvole na višegodišnji period :mrgreen:
citroen xm

#12079 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Sodom1 wrote: Ko gleda , ja slucajno jednom kliknuo na link Nedima neko postavio ovdje i nikad vise . Serifa gledam , ne krevelji se ako nista kad prica , ne psuje
MA ono iz znatiželje klikneš da vidiš šta raja pljuje i njemu otkuca. Sve u svemu, takvih debila ima kamara i kako stvari stoje biće ih još više. NA žalost taj njihov fazon prolazi kod takvih sličnih njima i neće nikada odustati.
promaha

#12080 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by promaha »

530i wrote:
NediM17 wrote:
zomri wrote:Nađite test Opel Kadetta, kad kod Tibre pokriva tablu "nemojte ovo gledat, ponijelo me". Po mojoj procjeni išao je bar 150 :lol:

120-130km/h

Gledati od 3:20.
120 vidi se na satu...

Tačno ga treba dat u medije da se i policija pozabavi sa dotičnim, oduzimanje dozvole na višegodišnji period :mrgreen:

Pa malo truda novinarcica sa klixa i moglo bi se vise nego dovoljno materijala iz njihovih videa izvuci i sve uredno proslijediti policiji. Jer nije isto kad ja saljem i kad mediji salju ...
kabal1337

#12081 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kabal1337 »

brudi iz sivog e92 sa zatamnenim staklima, i zadnjim spliterom , posaljem ga u pm nesposobnu ko mu dade bmw-a
drug_profi

#12082 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... 71026136#3

Sta je sa ovim Lanciama zadnjih dana? Kolektivno samoubistvo?
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#12083 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

promaha wrote:
Pa malo truda novinarcica sa klixa i moglo bi se vise nego dovoljno materijala iz njihovih videa izvuci i sve uredno proslijediti policiji. Jer nije isto kad ja saljem i kad mediji salju ...
Jes, a radarsku kontrolu mozes opovrgnuti kad radar nije atestiran... a ne sat na kadetu starom 30godina...

Sta ce mu? Mogu mu napisati simbolicnu kaznu, ugrozavanje saobracaja bla bla...
Pun internet trkaca
SSemir

#12084 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by SSemir »

bersK wrote:Fascinira me sklop mozga ljudi koji nabavljaju one Nedimove majice. Jbt ja u dvajsprvoj jos pregovaram sa starom oko nekih stvari na netu da kupim, a ova djecurlija cipne cvanciku i jace na pizdariju.

Interesantno. Sve te nalozene ćunerske, automobilske glave imaju isti obris. Glupa faca, hod nakurčen. Uostalom, kome ovaj šerif prodaje priču o finoći. Glajte kretena. 70 minimum. Al' zato kod radara ispod 50 hahahaha
imas 21 godinu?? decko...
amar1994

#12085 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

black wrote:
amar1994 wrote:Spustena , sedan/s guzicom :? :run:

Nija ga odavno u mahali bilo , divljanje gdje djece ima , pa kocenje prije lezecih :lol: , pa opet , pa vrtnja u blokadi po 100m :-)
Muškarac inicijala A. M. zadobio je teške tjelesne povrede nakon što je napadnut u Sarajevu, poslije prepirke u saobraćaju.
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/cr ... ede/279267

pomislih na tebe, kontam mozda se uzivio zbog ovih tema :mrgreen:
Hahaha nisam , al blizu :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#12086 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

Sodom1 wrote: Ti si stara skola , ne razumis ti to :D
ja sam seljak :lol:
MOSALJOZE

#12087 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by MOSALJOZE »

U današnjem vaktu neophodno je da mup ima odjel koji će procesuirati ove instagram i yt trkače...
530i

#12088 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

mk ultra wrote:
promaha wrote:
Jes, a radarsku kontrolu mozes opovrgnuti kad radar nije atestiran... a ne sat na kadetu starom 30godina...

Pun internet trkaca
Ti stvarno misliš da sat na Kadetu laže duplo? Ili nije dovoljno jasno šta dotični radi i bez prikaza same brzine? Pogledaj malo i ostale klipove koje redovno postavlja...divljanja na sve strane.
Sodom1

#12089 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

MOSALJOZE wrote:U današnjem vaktu neophodno je da mup ima odjel koji će procesuirati ove instagram i yt trkače...
:D
Oni imaju samo tim za procesuiranje bureka :lol:
zigson

#12090 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zigson »

Sodom1 wrote:
MOSALJOZE wrote:U današnjem vaktu neophodno je da mup ima odjel koji će procesuirati ove instagram i yt trkače...
:D
Oni imaju samo tim za procesuiranje bureka :lol:
:lol: :lol:
esso_sa

#12091 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by esso_sa »

530i wrote:
mk ultra wrote:
promaha wrote:

Pun internet trkaca
Ti stvarno misliš da sat na Kadetu laže duplo? Ili nije dovoljno jasno šta dotični radi i bez prikaza same brzine? Pogledaj malo i ostale klipove koje redovno postavlja...divljanja na sve strane.
Mozda i ne vozi, mozda je spojio busilicu na sajlu od sata pa vinta :mrgreen:
Kataklinger

#12092 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Kataklinger »

dadoka84 wrote:
maxell_sarajevo wrote:Maloprije (oko 10:05) neki luđak umalo nije pobio nekoliko ljudi kod Kampusa.Ljudi krenuli na zeleno, a on hladno kroz crveno, mercedes C klasa, tamno plave boje.
Kazem onom policajcu pred stanicom on pita jesam li zapisao tablice, okrenem se i odem.
Sve po kratkom postupku. Objesit idiota na prvo drvo, i meni se slicno desilo na obali. Audi 6 hladno 120 leti izmedju mene i jos jednog covjeka kod drvenije... naravno bilo mu je crveno. A sto se policije tiče, izgleda neće niko da se zamjera.
Jel nova C klasa? Ovakav?

Image
kabal1337

#12093 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kabal1337 »

Amg optic, cesto sam ga vidjao potrka se.. Bio je i na slucajevima x zimus
zomri

#12094 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zomri »

Mediji tu ne mogu ništa, kao ni policija. Snimak ma kakav da je ne može biti dokaz na sudu.

Pošto smo ga ovako prozvali neće mu dugo trebati da skine ili premontira snimke.
BadBoy

#12095 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by BadBoy »

zomri wrote:Mediji tu ne mogu ništa, kao ni policija. Snimak ma kakav da je ne može biti dokaz na sudu.
Može, ali da se na njemu jasno vidi prekršaj i da je izvršeno pravilno vještačenje. Na osnovu ovog snimka se ne može ništa zaključiti.
zomri

#12096 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zomri »

U svakom slučaju mediji mogu izvršiti pritisak na ovakve objavom snimka, eventualno da ih murija preko toga uzme na pik. Dalje od toga teško, on će nastaviti snimati samo što neće divljati po gradu nego na autoputu i to je to.
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#12097 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by liaar »

BadBoy wrote:
zomri wrote:Mediji tu ne mogu ništa, kao ni policija. Snimak ma kakav da je ne može biti dokaz na sudu.
Može, ali da se na njemu jasno vidi prekršaj i da je izvršeno pravilno vještačenje. Na osnovu ovog snimka se ne može ništa zaključiti.
Na snimku se odlično vidi kako se pojavljuje broj sa 3 cifre, što znači da je debelo preko ograničenja
530i

#12098 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Postoje i drugi snimci, ne samo ovaj sa Kadetom. Paljenje guma, vožnja preko ograničenja i na autoputu, trkanje sa drugim autima, prestrojavanje preko pune linije i iscrtavnih ostrva, općenito divljanje u saobraćaju.

Čovjek propagira divljanje u saobraćaju koje je dovelo do smrti dvije studentice prošle godine, i mnogo drugih smrnih slučajeva...o materijalnoj šteti da ne pričam. O gužvama nakon udesa zbog kojih se troši više goriva i vremena i kasni na posao također da ne pričam. Ako neko nije pogođen ovakvim ponašanjem - blago njemu.

Tip treba da doživotno dobije zabranu upravljanja bilo kakvim vozilima. Kad se mogu oduzimat auta ljudima koji ne plaćaju kazne može i njemu dozvola. Pa nek divlja na playstationu sa haverima. Da ne kažem da treba malo i iza rešetaka, taman da mu gratis srede i one probleme sa hemoroidima...
amar1994

#12099 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

530i wrote:Postoje i drugi snimci, ne samo ovaj sa Kadetom. Paljenje guma, vožnja preko ograničenja i na autoputu, trkanje sa drugim autima, prestrojavanje preko pune linije i iscrtavnih ostrva, općenito divljanje u saobraćaju.

Čovjek propagira divljanje u saobraćaju koje je dovelo do smrti dvije studentice prošle godine, i mnogo drugih smrnih slučajeva...o materijalnoj šteti da ne pričam. O gužvama nakon udesa zbog kojih se troši više goriva i vremena i kasni na posao također da ne pričam. Ako neko nije pogođen ovakvim ponašanjem - blago njemu.

Tip treba da doživotno dobije zabranu upravljanja bilo kakvim vozilima. Kad se mogu oduzimat auta ljudima koji ne plaćaju kazne može i njemu dozvola. Pa nek divlja na playstationu sa haverima. Da ne kažem da treba malo i iza rešetaka, taman da mu gratis srede i one probleme sa hemoroidima...
potpis :thumbup:

https://www.facebook.com/drivetribe/vid ... 593567650/
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#12100 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

530i wrote: taman da mu gratis srede i one probleme sa hemoroidima...
:lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
Post Reply