jbo ti kad moras osvjezavat flajt radar da vidis ide li sta prema libijino2 wrote:Ima li sta novo za Sirt? Avion? Brod?
evo ti pa gledaj mozda malo pomogne... odagnat misli...
http://www.flightradar24.com/
jbo ti kad moras osvjezavat flajt radar da vidis ide li sta prema libijino2 wrote:Ima li sta novo za Sirt? Avion? Brod?
mislim da je smijesno se oslanjati na jednog decka koji i nije zvanicnik drzave a koliko mogu skontat ni placen (dovoljno) za posao koji radi a da se porodice tih blokiranih ljudi ne zapute drito u MVP i **** im mater na majku za sve.no2 wrote:Cekamo Libyana sa informacijama
je li imash nekog u sirtu? ja imam i libyano mi je najpouzdaniji izvor informacija..isao sam i u mvp i u firmu i zvao sam sve ali nista nisam postigao..tako da DA oslanjat cu se na ovo sto kaze libyanoDesert Wind wrote:mislim da je smijesno se oslanjati na jednog decka koji i nije zvanicnik drzave a koliko mogu skontat ni placen (dovoljno) za posao koji radi a da se porodice tih blokiranih ljudi ne zapute drito u MVP i **** im mater na majku za sve.no2 wrote:Cekamo Libyana sa informacijama
nas vjecno ybe sto uvijek mislimo da ce nam neko drugi rijesiti problem - a kod nas oni koji su (pre)placeni za to nit imaju pojma nit imaju zelje da ista urade...
iskreno se nadam da ce ljudi doci kako tako...
obzirom da je moja sestra bila u singlu - da joj se sta desilo a bilo na bilo koji nacin biti rijeseno diplomatijom zaputio bih se specijalno gdje treba licno da im se sjetim svega...
Lybano i ekipa u Tripoliju su radili,te i dalje rade lavovski posao tamo u Tripoliju,samo sto oni ne mogu stvoriti niti brod niti avion direktno na licu mjesta,oni mogu organizovati transport ljudi kopnom iz jednog u drugo mjesto u Libiji u suradnji sa firmom ciji su radnici dole....NJIMA SVAKA CAST TAMO U LIBIJI....A ove majmune u Sarajevu treba poslati tamo u pakao,pa da vide kako je,jer oni su zakazali kad su trebali odraditi svoj dio posla....I onaj sto se javlja iz Sirta za FTV,direktor gradilista neki,kaze sve ok,super,vam tam,extrica....Dajte telefon nekom radniku pa cete cuti stvarno stanje....SRAMOTA !Desert Wind wrote:mislim da je smijesno se oslanjati na jednog decka koji i nije zvanicnik drzave a koliko mogu skontat ni placen (dovoljno) za posao koji radi a da se porodice tih blokiranih ljudi ne zapute drito u MVP i **** im mater na majku za sve.no2 wrote:Cekamo Libyana sa informacijama
nas vjecno ybe sto uvijek mislimo da ce nam neko drugi rijesiti problem - a kod nas oni koji su (pre)placeni za to nit imaju pojma nit imaju zelje da ista urade...
obzirom da je moja sestra bila u singlu - da joj se sta desilo a bilo na bilo koji nacin biti rijeseno diplomatijom zaputio bih se specijalno gdje treba licno da im se sjetim svega...
mislim da je smiješno od nekoga ko nije od početka na temi da tako pišeDesert Wind wrote:mislim da je smijesno se oslanjati na jednog decka koji i nije zvanicnik drzave a koliko mogu skontat ni placen (dovoljno) za posao koji radi a da se porodice tih blokiranih ljudi ne zapute drito u MVP i **** im mater na majku za sve.no2 wrote:Cekamo Libyana sa informacijama
Ja sam upoznat i s cinjenicom da su radnici hidrogradnje isli i obilazili luku u sirtu..imaju bezbijedan put do tamo..to je opcija da iz sirta dakle budu prebaceni brodom do malte..ovo je jutros potvrdio i gospodin iz mvp-aExcelWord wrote:Libyano je i dalje u akciji, a na forumu ga nema jer je ostao bez interneta.
Ovom prilikom me je molio da Vam prenesem da su ponovo u tijeku dogovori kako bi se ljudi iz Sirta vratili svojim kucama.
Prva opcija je opet avion, ali nije jos siguran sta ce biti od toga. Nadajmo se najboljemu.
Druga opcija je da se ti ljudi prebace autobusom za Tripoli nekim putem koji je navodno siguran...
Eto toliko.
Libyano hvala ti sto i dalje vodis racuna o nasim ljudima u Libiji i sto uz sve to stizes ovdje na forumu da informiras njihove najmilije kojima puno znaci svaka tvoja informacija.