Naser ponovo medju nama
-
pola_cilo
#1 Naser ponovo medju nama
Naser Oric osudjen na dvije godine i odmah pusten jer " lezi " vec 3 godine .
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: Naser ponovo medju nama
Drago mi je da se i ovo poglavlje zavrsilo. Covjek je dokazao da nije kriv za 95% onoga sta su mu stavljali na dusu.pola_cilo wrote:Naser Oric osudjen na dvije godine i odmah pusten jer " lezi " vec 3 godine .
-
pola_cilo
#5 Re: Naser ponovo medju nama
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Drago mi je da se i ovo poglavlje zavrsilo. Covjek je dokazao da nije kriv za 95% onoga sta su mu stavljali na dusu.pola_cilo wrote:Naser Oric osudjen na dvije godine i odmah pusten jer " lezi " vec 3 godine .
Sad ce opet reci urota.A sta je propaganda radila da ti pamet stane.
Ispituje Vasvija Vidovic jednog srpskog svjedoka na sudjenu Oricu .Zenu konkretno , koja tvrdi da joj je" Naserova vojska" ubila djeda.I ispostavi se da je stari vrlo zivahan i da pogunio sa puskom u ruci .A slag dolazi na kraju /
Pita Vasvija : Da li je vas djed osudjen poslije drugog svjetskog od tadasnje NRJ za zlocine nad muslimanskim stanovnistvom u Podrinju na toliko i toliko godina robije .Zena skruseno odgovara , DA . Ovo se zove ironija sudbine .Pravda je spora ali dostizna.Latinska izreka kaze : Ako ne bude zadovoljena pravda svijet ce propasti " .
-
branimir_s
ZAo mi je samo sto je proglasen krivim neko ko se borio za bioloski opstanak. Ali eto... Nasere dobro nam dosao!!!!
-
pola_cilo
Nemoj tugovati , propusta je bilo a cijena je dvije godine.Niti on ( N.O.)niti ovaj svijet nisu savrseni.Cak i u borbi za bioloski opstanak se prave graske.Shvati to .To je vrlo vazno.Bitno je da moze svojoj djeci i svojim prijateljima i svojim komsijama Srbima u Tuzli i drugdje ...idrugima pogledati u oci.branimir_s wrote:ZAo mi je samo sto je proglasen krivim neko ko se borio za bioloski opstanak. Ali eto... Nasere dobro nam dosao!!!!
To je satisfakcija.A boravk u zatvoru se " isplatio" .Kazu da onaj Crnogorac koji je srusio Vukovar i pobio ranjenike na Ovcari ( Veselin Sljivancanin )
od Nasera dobio / stos u nos / aperkat , koji ce pamtiti dok je ziv.Ja tako cuo. ,
-
dajdzarile
trebalo bi ga sutra docekati na aerodromu pa nek anam oni muda pojedu
svoja naravno

-
dajdzarile
daj boze sceri da te aga uzme
da nam dodje ceca po drzave bi je islo vidjet
al posto smo picke opet ce nas srbi gazit za 20 godina 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Muška muda=testisi. Ženska muda=?boric wrote:Vidjecemo koliko Bosnjaci cijene svoje heroje!! kad su svi bjezali i napustali Bosnu trebalo je stisnuti guzu i imati muska muda i ostati braniti Bosnu!!
I žene mogu imati muda, ali...
-
DonDavudes
zna li iko kad slijeće na sarajevski aerodrom????
ja imam informaciju da je u 14.30 danas
ja imam informaciju da je u 14.30 danas
-
zemljotres
E jadna majko. Haj' ti ovamo pomozi, pusti šuplju političarima...
Klikni >>> http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=26571
-
boric
nemam nista protiv pomoci i trebaju svi koji su u mogucnosti da pomognuzemljotres wrote:E jadna majko. Haj' ti ovamo pomozi, pusti šuplju političarima...
ali ja prijetnje shvatam sasvim ozbiljno.
nisu to suplje price,nego je u nas supalj mozak ako ako bi shvatili da su to suplje prijetnje!
"spavajte mirno rata nece biti"