Naser Oric pusten na slobodu
-
fantom 30
#1 Naser Oric pusten na slobodu
Šta mislite o tome?
-
barby02
#2 Re: Naser Oric pusten na slobodu
Ne mislim nista
Znam da jeste 
- Arc_Angel
#3 Re: Naser Oric pusten na slobodu
Ma meni je čudno samo kako je gaši već znao da će naser već biti pušten.
ima u danima br 597 od 21.11 transkript razgovora gašija i šaje kad jedan drugom govore da će naser biti pušten za 15 dana
ima u danima br 597 od 21.11 transkript razgovora gašija i šaje kad jedan drugom govore da će naser biti pušten za 15 dana
- jazz001
#4 Re: Naser Oric pusten na slobodu
Bruka i sramota majke mi,,,,covjek strogo đubre,,,pa njega su tuzlanska raja protjerala iz grada,,,zato je i dosao ovdje,,,samo da se vratim bar secundu na tu jadnu srebrenicu i da se podsjetimo kako ga je Alija izvukao iz nje znajući sta ce biti sa narodom,,,katastrofa,,,pustiše papka ### SAD ĆE SE JOŠ VEĆE PAPCI OBRUŠITI NA MENE ZBOG IZRECENOG ### POBOGU KAKO CE NJIHOV NASER BITI PAPAK
a nasa revnosna vlast čuva djecu po par mjeseci sto su oteli nekome mobitel ## NE OPRAVDAVAM ## ili ukrali cokoladu u merkatoru pa ga čaja uhvatio
,,,jebi ga...nekome rat a nekome brat...fuj
-
zonbirile
#5 Re: Naser Oric pusten na slobodu
ima i ona kada pitaju djecu u srebrenici tokom rata,šta bi voljeli,a mali kaže :"Ja bih volio da budem Naserov konj,da jedem kocku(šečera)".
- Arc_Angel
#6 Re: Naser Oric pusten na slobodu
zonbirile wrote:ima i ona kada pitaju djecu u srebrenici tokom rata,šta bi voljeli,a mali kaže :"Ja bih volio da budem Naserov konj,da jedem kocku(šečera)".
- Arc_Angel
#7 Re: Naser Oric pusten na slobodu
jazz001 wrote:Bruka i sramota majke mi,,,,covjek strogo đubre,,,pa njega su tuzlanska raja protjerala iz grada,,,zato je i dosao ovdje,,,samo da se vratim bar secundu na tu jadnu srebrenicu i da se podsjetimo kako ga je Alija izvukao iz nje znajući sta ce biti sa narodom,,,katastrofa,,,pustiše papka ### SAD ĆE SE JOŠ VEĆE PAPCI OBRUŠITI NA MENE ZBOG IZRECENOG ### POBOGU KAKO CE NJIHOV NASER BITI PAPAK![]()
![]()
a nasa revnosna vlast čuva djecu po par mjeseci sto su oteli nekome mobitel ## NE OPRAVDAVAM ## ili ukrali cokoladu u merkatoru pa ga čaja uhvatio
,,,jebi ga...nekome rat a nekome brat...fuj
potpisujem
a srebrenica jeste prodata svidjelo se to nekome od nas ili ne, naser jeste trampljen za tužbu bosne i hercegovine protiv srbije u zamjenu za njegovu slobodu i to je činjenica
žalosno, stavrno žalosno
a o kriminalnim rdnjama nećemo
možda bi trebali pokrenuti temu da povezemo sve kockice ovih kriminalaca, jer je očigledno da se klupko počelo odmotavati
-
Ponekad s'proljeca
#8 Re: Naser Oric pusten na slobodu
Dok se klupko odmota, Bosnjaci ce postati bijeli cigani razasuti diljem svijeta!!!!!
Sto jedan izdajnik uradi, gore je nego 1000 neprijatelja!!!!
Sto jedan izdajnik uradi, gore je nego 1000 neprijatelja!!!!
- veljaca
#9 Re: Naser Oric pusten na slobodu
DOKAZE, kolega DOKAZE ..... Ovako je samo nagadjanje i rekla-kazala ..... Ako hoces da te ljudi OZBILJNO shvate - iznesene cinjenice POTKRIJEPI DOKAZIMA ... Ovako ce te shvatiti kao " jos jedan koji samo naglaba .... "Arc_Angel wrote: :
a srebrenica jeste prodata svidjelo se to nekome od nas ili ne, naser jeste trampljen za tužbu bosne i hercegovine protiv srbije u zamjenu za njegovu slobodu i to je činjenica
-
addo14
#10 Re: Naser Oric pusten na slobodu
dokaze!!! koje crne dokaze, koji ce nam k.... dokazi, pa vise i ptice na grani znaju ko je ko i sta ko radi...
u tel.razgovoru gasi-saja, gasi kaze da se vuk ko sjebo kad mu je ovaj prenio da je saja ljut na njega, prica i prica sam se naslusao o velikom komadantu oricu, bivsem specijalcu i to ni'vise ni'manje niskom specijalcu, tijelohranitelju slobodana milosevica, koji se pokupi ko malo dijete kad se saja naljuti... e jebi ga... al ko ce znati, mozda ista prica ko za inspektora vranja, a ovaj u zatvoru...
ma nerviram se...bezee
u tel.razgovoru gasi-saja, gasi kaze da se vuk ko sjebo kad mu je ovaj prenio da je saja ljut na njega, prica i prica sam se naslusao o velikom komadantu oricu, bivsem specijalcu i to ni'vise ni'manje niskom specijalcu, tijelohranitelju slobodana milosevica, koji se pokupi ko malo dijete kad se saja naljuti... e jebi ga... al ko ce znati, mozda ista prica ko za inspektora vranja, a ovaj u zatvoru...
ma nerviram se...bezee
- Maraschino
#11 Re: Naser Oric pusten na slobodu
ne razumijem,
je li naser oslobodjen krivice pa pusten ili sve stoji a da se brani sa slobode
je li naser oslobodjen krivice pa pusten ili sve stoji a da se brani sa slobode
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#12 Re: Naser Oric pusten na slobodu
Jos jedan dokaz da kriminalcima niko nishta ne moze u ovoj drzavi 
- black
#13 Re: Naser Oric pusten na slobodu
a sta ti mislis, kao pokretach temefantom 30 wrote:Šta mislite o tome?
- neprilagodjena
#14 Re: Naser Oric pusten na slobodu
nimalo se nisam iznenadila.
- chuchumbamayumbe
#15 Re: Naser Oric pusten na slobodu
Sellam alejkum, ja sam iz Bihaca, imate li marku za piiive?!fantom 30 wrote:Šta mislite o tome?
-
fgr
#16 Re: Naser Oric pusten na slobodu
nisi skontao...gasi mu rekao da saja nije ljut na njega, znaci skroz suprotno....addo14 wrote:dokaze!!! koje crne dokaze, koji ce nam k.... dokazi, pa vise i ptice na grani znaju ko je ko i sta ko radi...
ma nerviram se...bezee
-
Šaner
#17 Re: Naser Oric pusten na slobodu
mislim da nasera boli neka stvar za nama svima i da ce biti veceras dobra cuga 
-
zonbirile
#18 Re: Naser Oric pusten na slobodu
sinoć kod duške jurišić Bakir hvali predratnog kriminalca Juku i njegovih hiljadu jurišnika,a gospodin Imamović iz Tuzle mu fino spusti--da,da mi smo takve u Tuzli hapsili.
-
zonbirile
#19 Re: Naser Oric pusten na slobodu
vuk sit i ovce na broju
- spreca
#20 Re: Naser Oric pusten na slobodu
Admir_1984 wrote:Jos jedan dokaz da kriminalcima niko nishta ne moze u ovoj drzavi
vrana vrani ociju ne kopa to je stara dobra izreka nasih oceva i pradjedova i prapra.....takva smo ti mi uredjana drzava
-
nedim01
#21 Re: Naser Oric pusten na slobodu
dovidjenja drzavo, ako si ikada i na jedan dan postojala...
- Compact
#22 Re: Naser Oric pusten na slobodu
Osjetio sam jednu radost kada sam dobio ovu informaciju!?
Moj prijatelj je od njega kupio Audi 6, cijena sitnica, 45 000 KM, a ostao bez auta jer je auto vlasništvo neke žene kojoj je dotični oteo auto! Lik je bio u zatvoru, prijtelj se nije imao kome žaliti, a valjda će sad stvari biti jasnije! Čim izvuče svoj novac ili auto, što se mene tiče neka ga odmah strpaju gdje mu je i mjseto!
Moj prijatelj je od njega kupio Audi 6, cijena sitnica, 45 000 KM, a ostao bez auta jer je auto vlasništvo neke žene kojoj je dotični oteo auto! Lik je bio u zatvoru, prijtelj se nije imao kome žaliti, a valjda će sad stvari biti jasnije! Čim izvuče svoj novac ili auto, što se mene tiče neka ga odmah strpaju gdje mu je i mjseto!
-
addo14
#23 Re: Naser Oric pusten na slobodu
u prvom telefonsko razgovoru saja kaze gasiju da prenese vuku da je ljut na njega sto kao puno prica, al se kao da izgladiti... ma ima tu jos materijala... ele'nejse...fgr wrote:nisi skontao...gasi mu rekao da saja nije ljut na njega, znaci skroz suprotno....addo14 wrote:dokaze!!! koje crne dokaze, koji ce nam k.... dokazi, pa vise i ptice na grani znaju ko je ko i sta ko radi...
ma nerviram se...bezee