Better Man wrote:Čovjek koji je nakon rata se spetljao sa krim miljeom ne može biti pozitivna ličnost. A i u ratu je gledao da svoju guzicu izvuće.
Hahahhahha.
Nisam do sada imao obicaj komentarisati tvoje pisanje na ovom forumu, iako sam cesto pomno citao sta si pisao, ali cu ovaj put to uciniti.
Na tvom mjestu, ja bih se obratio za pomoc nekom strucnom licu iz oblasti psihologije ili psihijatrije. Nazalost, jer nema doktora koji lijeci frustriranost.
Ti si bolesno opsjednut da pises i pljujes protiv svega sto ima veze sa Bosnom i Hercegovinom, kao i sa Bosnjacima.
U svakom tvom postu se osjeti ta patoloska mrznja prema svemu sto ima dodira sa ovom zemljom i jednom od njenih naroda. Ali, kao sto napisah, ja ostajem pri tome da trebas potraziti u tom pogledu strucnu pomoc, bice tebi lakse.
A, sada na zadatu temu. Molim te da napises samo jedan jedini primjer gdje mozes dokazati navedene cinjenice u svom postu, a ticu se Nasera.
Kriminalac????? Kad, gdje, s kim, u koje vrijeme itd?? Samo, molim te, nemoj da pises proizvoljno rekao ovaj ovo, napisao ovaj ono, ja cuo od ovoga.
U vrijeme agresije (ne rata) gledao da izvuce svoju zadnjicu iliti bio kukavica?????? Kad, gdje i u koje vrijeme?? Samo te opet molim da i to ne bude proizvoljno. Ja citao sto je ovaj napisao, rekao mi ovaj, a on cuo od ovoga, procitao u ovim ili onim novinama itd?
Hvala!