Covjek je 100 % u pravu sto je napisao. I sad mu ti odgovaras bez ijednog, jedinog argumenta. Tacno se vidi da prvo smislis da ga branis, a onda gledas da nadjes sta ces rec u odbranu.Paranoid wrote:Tužiteljstvo Srbije po ko zna koji put pod dirigentskom palicom vlade i njihove potrebe za glasovima "patriota" NEMA novih dokaza, nego ih potražuje od BH pravosudja.Edin H. wrote:Koliko se ja "povrsno" razumijem u pravo moralo bi se raditi o NOVIM dokazima, znaci onima koji nisu koristeni u Hagu, sto je nakon ovolikog vremena vrlo malo vjerovatno.Saurman wrote:Mene zanima samo kakve su "dokaze" nasli, to jeste kakve su dokaze konstruirali.
Meni nije to problem, nego kako nasi pjevci od politicara skocise da sebi ubiru politicke poene, umjesto da kazu, to je stvar Suda Bosne i Hercegovine, politika se ne smije uplitati u sudstvo.
Političari BiH su i kazali da je to unutrašnja stvar BiH i ako treba neko biti procesuiran, onda to treba biti u BiH..druga stvar je što neko u tome prepoznaje kampanju..
Kontaš Edo..
Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
-
NikadStakor
#576 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
- Edin H.
#577 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Moram priznati da nisam ni slusao izjavu BiH politicara, tako da pretpostavljam da je to tako kako si rekao.Paranoid wrote:Tužiteljstvo Srbije po ko zna koji put pod dirigentskom palicom vlade i njihove potrebe za glasovima "patriota" NEMA novih dokaza, nego ih potražuje od BH pravosudja.Edin H. wrote:Koliko se ja "povrsno" razumijem u pravo moralo bi se raditi o NOVIM dokazima, znaci onima koji nisu koristeni u Hagu, sto je nakon ovolikog vremena vrlo malo vjerovatno.Saurman wrote:Mene zanima samo kakve su "dokaze" nasli, to jeste kakve su dokaze konstruirali.
Meni nije to problem, nego kako nasi pjevci od politicara skocise da sebi ubiru politicke poene, umjesto da kazu, to je stvar Suda Bosne i Hercegovine, politika se ne smije uplitati u sudstvo.
Političari BiH su i kazali da je to unutrašnja stvar BiH i ako treba neko biti procesuiran, onda to treba biti u BiH..druga stvar je što neko u tome prepoznaje kampanju..
Kontaš Edo..
- tik_tak
#578 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
i nastavlja se. Naser ratni profiter, inace valjo drogu u Srebrenici, pobjegulja, poslijeratni narko boss, reketas... slobodno nastavi.NikadStakor wrote:sjo sto ne mozgu suplje...Sad ko fol niko nista nije vidio svi cemo talahati bezeveze s frazama, svi smo ludi i zaboravili.Decko nije to moja izmisljotina, ima nas i punoljetnih koji ponesto zapamte. Fino sam ti rekao da to bas dosta ljudi zna. Ko zna koliko ti je godinai s kim ja pricam i koga boli neka stvar sta to tebe ko fol nervira... Nadji ti fino odgovor na to kako su se namah svi politicari uzhebali da se slikaju za TV s Naserom, a imali su finih 20 godina da ispitaju i ratne i poslijeratne digadjaje. Sta su uradili? Nista nula nistica. Kraj pricetik_tak wrote:ne, ja ne znam nista o njegovim aferama niti sam to potvrdio a komsiju sam upitaj. ja znam za Naserovu casnu i hrabru odbranu Bosne a lazi kao sto su raznorazni ratni zlocini ili rekla-kazala afere poslije rata ostavljam tebi i slicnim tebi da dokazete na sudu. meni idu na neku stvar ljudi kao sto si ti, sve znate i pricate a niko nikad nije tuzbu podigao.NikadStakor wrote: Sad ti ni za ratnu ne vjerujem kad mi tako merhametli predlazes da me mrak proguta. Hvala ti. Znaci, predlazes mi da izadjem ja kao obican covjek koji je slucajno svojim ocima gledao neke stvari (kao i hiljadu drugih) da idem u tuziteljstvo, a tuzitelje su postavi oni sto ih je juce postrojio da ga brane (Kirba, Zlaja, Fahro...).
A da ja tebe pitam! Sto ti ne odes u tuziteljstvo posto sigurno znas nesto o njegovim aferimima? Ako ne znas ti komsija ti zna, sto on ne ode?
Otisli smo mi kao drustvo u K i kad cujes ovakve stvari onda nam mozda Naser fakat i treba
a za te tuzitelje i sistem se ne sikiraj. samo pozovi novinare i ispricaj sta si uradio pola naroda ce te gledati ko heroja pa ce doci i drugi, naravno ako imate nesto konkretno protiv njega i ja cu te prvi podrzati.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
i da zaboli me cosak sta su politicari (ne)radili.
-
NikadStakor
#579 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
@tik-tak
Sta drugo reci nego da je smijesno kakve postove pravis. A nisi jedini. Samo znas ponavljati jedno isto i ne obazirati se na ono sto ti se govori.
Ja nisam jos nijednu jedinu zamjerku Naseru nasao da su ljudi kao ti napisali. E to haveru nesta govori. Ili neces namjerno nista da vidis, a fino ti je je kazano da je mutan, ili ima jos nesto?
Od ovih koji su na forumu momentalno skocili da ga po svaku cijenu brane siguran sam da ima direkt upetljanih s njegovim poslovima. Sta je hadziji uputiti cetu na forum, svi znaju da moze hadzo i vise uraditi, milom ili silom.
Sta drugo reci nego da je smijesno kakve postove pravis. A nisi jedini. Samo znas ponavljati jedno isto i ne obazirati se na ono sto ti se govori.
Ja nisam jos nijednu jedinu zamjerku Naseru nasao da su ljudi kao ti napisali. E to haveru nesta govori. Ili neces namjerno nista da vidis, a fino ti je je kazano da je mutan, ili ima jos nesto?
Od ovih koji su na forumu momentalno skocili da ga po svaku cijenu brane siguran sam da ima direkt upetljanih s njegovim poslovima. Sta je hadziji uputiti cetu na forum, svi znaju da moze hadzo i vise uraditi, milom ili silom.
- hamza_sa
#580 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
NikadStakor wrote:@tik-tak
Hhahahahaahaha!
Evo, ja sam odmah skocio da branim Nasera, mada nemam nikakvih, kako kazes, "mutnih poslova sa njim", sem ako se odbrana od cetnicke agresije na RBiH ne racuna u to?!!?
E, sad ko je koga uputio na forum da nekoga brani ili napada, pises ti sa veoma friskim clanstvom na ovom forumu. Sada se ja pitam otkud odjednom ti i to bas na ovoj temi?????
- jon_jovi
#581 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Mogli su ovako isto usturit temu Zika Turković - pozitivna ili negativna ličnost. Naravno da Naser nije ništa bolji i da je to samo šljam i ništa drugo. Krimosi i zlikovci su svi iste vjere i nacije, odnosno nemaju vjeru i naciju
- hamza_sa
#582 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Ooooo, opet se javlja dezurni pljuvac Nasera, koji uzgred nema hrabrosti sve mu to reci oci u oci.jon_jovi wrote:Mogli su ovako isto usturit temu Zika Turković - pozitivna ili negativna ličnost. Naravno da Naser nije ništa bolji i da je to samo šljam i ništa drugo. Krimosi i zlikovci su svi iste vjere i nacije, odnosno nemaju vjeru i naciju
- propalismo
#583 Re: Одг: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Zanima me da li bi mu smio u lice reci da je olos.Svi ste vi generali posle bitke i zestoki momci za tastaturom a na ulici nigdje vas nema sakrijete se u misije rupe kad macka nailazi.Da mi je vas vidjeti internet generacijo u okruzenju gdje neprijatelj ceka i najmanju gresku da upadnu i pokolju i popale sve.Zato ba idite kupajte zabe igrajte igrice i zivite u nerealnom svijetu dok realni prolazi pored vas.I ne dirajte mi Nasera jer on i ja imamo nesto zajednicko a to neka ostane tajna;-)
Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2
Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2
-
Lug
#584 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
hamza_sa wrote:Ooooo, opet se javlja dezurni pljuvac Nasera, koji uzgred nema hrabrosti sve mu to reci oci u oci.jon_jovi wrote:Mogli su ovako isto usturit temu Zika Turković - pozitivna ili negativna ličnost. Naravno da Naser nije ništa bolji i da je to samo šljam i ništa drugo. Krimosi i zlikovci su svi iste vjere i nacije, odnosno nemaju vjeru i naciju
ma smije on..al´nece
- MOSALJOZE
#585 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Kako smo krenuli,ispast će na kraju Naser agresor 
- Romanista 101%
#586 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Naser Oric je HEROJ Bosne i Bosnjaka, a to sto ga neki mrze i lose o njemu govore to je njihov problem. On je trn u oku cetnicima i trazice ga sve dok je ziv. Da smo imali vise Orica 1992 sad bi imali citavu Bosnu i Hercegovinu.
- MOSALJOZE
#587 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Romanista 101% wrote:Naser Oric je HEROJ Bosne i Bosnjaka, a to sto ga neki mrze i lose o njemu govore to je njihov problem. On je trn u oku cetnicima i trazice ga sve dok je ziv. Da smo imali vise Orica 1992 sad bi imali citavu Bosnu i Hercegovinu.
- hrastov žižak
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#589 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
MOSALJOZE wrote:Romanista 101% wrote:Naser Oric je HEROJ Bosne i Bosnjaka, a to sto ga neki mrze i lose o njemu govore to je njihov problem. On je trn u oku cetnicima i trazice ga sve dok je ziv. Da smo imali vise Orica 1992 sad bi imali citavu Bosnu i Hercegovinu.
- luckylaka
#590 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
japin_mutapi wrote:MOSALJOZE wrote:Romanista 101% wrote:Naser Oric je HEROJ Bosne i Bosnjaka, a to sto ga neki mrze i lose o njemu govore to je njihov problem. On je trn u oku cetnicima i trazice ga sve dok je ziv. Da smo imali vise Orica 1992 sad bi imali citavu Bosnu i Hercegovinu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Zokipfc
#591 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Ratni profiter, "gangster", covjek koji je odgovoran za ratne zlocine (ili u najmanju ruku zna za njih ali mudro suti), lik koji je jeo i slavio dok je narod u Srebrenici gladovao...
Ma, strasno pozitivna licnost

- MOSALJOZE
#592 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Kazem ja vama,na kraju će ispasti da je Naser napao Srebrenicu
- CSKA
#593 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Ajde da ostavimo ratnu proslost na stranu malo,mene je oduvijek zanimalo njegovo ucesce u MUP-u Srbije.Pogotovo to da je 1990. god dobio pistolj kao nagradu za posebne zasluge a tada je sluzio na Kosovu.Zokipfc wrote:Ratni profiter, "gangster", covjek koji je odgovoran za ratne zlocine (ili u najmanju ruku zna za njih ali mudro suti), lik koji je jeo i slavio dok je narod u Srebrenici gladovao...
Nikad nisam dosao do informacija za kakve je zasluge dobio nagradu,pogotovo jer je na Kosovu sluzio u specijalnim snagama MUP-a Srbije,a onda je sa tog zadatka prebacen da bude tjelohranitelj Milosevica.Interesantna karijera sve u svemu.
- tik_tak
#594 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
dok mi je ova pamet od mene Naser nece ni dobiti niti jednu jedinu zamjerku za ono sto je uradio u ratu. sto se tice ovog drugog perioda o tome ne znam puno niti me zanimalo jer su tolike lazi izrecene na njegov racun sve i da ima neke istine ona se "izgubila" u svemu tome. Ako jeste ista od navedenog uradio onda neka mu sude i ako je kriv ja ni rijec necu reci ali ce i tad (barem za mene) ostati ratni heroj.NikadStakor wrote:@tik-tak
mene si skonto. jesam imao jedan posao sa njim prije par mjeseci ali se tesko iz tog posla moze zakljuciti jel "mutan" ili nije
- tik_tak
#595 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
sta ovim hoces da kazes? da je bio Milosevicev/srpski igrac?CSKA wrote:Ajde da ostavimo ratnu proslost na stranu malo,mene je oduvijek zanimalo njegovo ucesce u MUP-u Srbije.Pogotovo to da je 1990. god dobio pistolj kao nagradu za posebne zasluge a tada je sluzio na Kosovu.Zokipfc wrote:Ratni profiter, "gangster", covjek koji je odgovoran za ratne zlocine (ili u najmanju ruku zna za njih ali mudro suti), lik koji je jeo i slavio dok je narod u Srebrenici gladovao...
Nikad nisam dosao do informacija za kakve je zasluge dobio nagradu,pogotovo jer je na Kosovu sluzio u specijalnim snagama MUP-a Srbije,a onda je sa tog zadatka prebacen da bude tjelohranitelj Milosevica.Interesantna karijera sve u svemu.
-
Mr. Brightside
#596 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
MOSALJOZE wrote:Kazem ja vama,na kraju će ispasti da je Naser napao Srebrenicu
aha
- MOSALJOZE
#597 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Evo ko nije gledao
- CSKA
#598 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
Pa nije mogao svako da bude Milosevicev tjelohranitelj,pogotovo tih godina,plus te posebne zasluge za Kosovo.tik_tak wrote:sta ovim hoces da kazes? da je bio Milosevicev/srpski igrac?CSKA wrote:Ajde da ostavimo ratnu proslost na stranu malo,mene je oduvijek zanimalo njegovo ucesce u MUP-u Srbije.Pogotovo to da je 1990. god dobio pistolj kao nagradu za posebne zasluge a tada je sluzio na Kosovu.Zokipfc wrote:Ratni profiter, "gangster", covjek koji je odgovoran za ratne zlocine (ili u najmanju ruku zna za njih ali mudro suti), lik koji je jeo i slavio dok je narod u Srebrenici gladovao...
Nesto je bilo tu,ali se precutkuje i sa jedne i sa druge strane.
- tik_tak
#599 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
tih godina a i nesto kasnijih niko nije ni sanjao, barem od Bosnja da ce biti rata.CSKA wrote:Pa nije mogao svako da bude Milosevicev tjelohranitelj,pogotovo tih godina,plus te posebne zasluge za Kosovo.tik_tak wrote:sta ovim hoces da kazes? da je bio Milosevicev/srpski igrac?CSKA wrote: Ajde da ostavimo ratnu proslost na stranu malo,mene je oduvijek zanimalo njegovo ucesce u MUP-u Srbije.Pogotovo to da je 1990. god dobio pistolj kao nagradu za posebne zasluge a tada je sluzio na Kosovu.
Nesto je bilo tu,ali se precutkuje i sa jedne i sa druge strane.
- gnjev
#600 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?
U jednom dokumentarcu rekose da je prodavao humanitarnu pomoc u Srebrenici sad koliko je to istinito . Jesul ga ono jednom uhapsili za kamatarenje u restoranu Brajlovic na Ilidzi ?