Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post Reply

POZITIVNA
310
56%
NEGATIVNA
245
44%

Total votes: 555

Danguba

#401 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by Danguba »

kongres wrote:Bio je vojnik i neko mu je morao narediti da izadje iz srebrenice (nije on sam mogao naruciti helikopter da izadje niti je srebrenica imala vlastiti pa da ga koristi po potrebi).Mislim da on sam ne bi lako napustio grad da neki veci autoritet koji je imao drugacije planove nije izdao naredbu.Naser vjerovatno zna puno vise nego sto govori.U svakom slucaju ne ulazeci u drugu stranu njegove licnosti(nedokazane kriminalne aktivnosti) covjek je imao cojones kad su mnogi drugi jos pravili cevap barikade po sarajevu i komsijska medjunacionalna druzenja. 8)
''Veci autoritet'' i da mu je naredio da izadje i ne samo njemu nego svom komandnom kadru i pola vojske da povedu sa sobom, to ne moze biti uzrok genocidu sprovedenom od strane politickog, vojnog i policijskog kadra tadasnje srpske republike jer je ta zona bila zasticena od strane UN-a. Sve i da nije bila zasticena, ko to ima pravo da pobije i protjera svo stanovnistvo do razmjera genocida?
Stalno pokusavate traziti krivca na pogresnoj strani.
kongres

#402 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by kongres »

Danguba wrote:
kongres wrote:Bio je vojnik i neko mu je morao narediti da izadje iz srebrenice (nije on sam mogao naruciti helikopter da izadje niti je srebrenica imala vlastiti pa da ga koristi po potrebi).Mislim da on sam ne bi lako napustio grad da neki veci autoritet koji je imao drugacije planove nije izdao naredbu.Naser vjerovatno zna puno vise nego sto govori.U svakom slucaju ne ulazeci u drugu stranu njegove licnosti(nedokazane kriminalne aktivnosti) covjek je imao cojones kad su mnogi drugi jos pravili cevap barikade po sarajevu i komsijska medjunacionalna druzenja. 8)
''Veci autoritet'' i da mu je naredio da izadje i ne samo njemu nego svom komandnom kadru i pola vojske da povedu sa sobom, to ne moze biti uzrok genocidu sprovedenom od strane politickog, vojnog i policijskog kadra tadasnje srpske republike jer je ta zona bila zasticena od strane UN-a. Sve i da nije bila zasticena, ko to ima pravo da pobije i protjera svo stanovnistvo do razmjera genocida?
Mislim da vodis diskusiju u pogresnom pravcu i lijepis ono sto niko ne pokusava niti reci na ovoj temi-genocid koji je srpska vojska pocinila je nesporan i postoji pravosnazna presuda po tom pitanju ali o tome se raspravlja na drugoj temi koja se zove srebrenica -ako ne postoji mozes predloziti naziv teme pa cemo diskutovati.Ovdje je kako vidimo rijec o licnosti Nasera Orica sto je jasno iz naslova.Da ne pametujem respektujem svacije misljenje dok se ne pokusava nemetnuti-dakle malo vise uljudnosti i racionalnosti a manje bombanja . 8) 8)
udrch

#403 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by udrch »

nemojte se fatati za stvari koje su neupitne..
sigurno je da je Naser ostao u Srebrenici da bi otpor bio puno jači, produžio bi se na još desetak dana najmanje..
ali kada je u pitanju pad Srebrenice to je bilo nešto što je Srbima prijeko bilo potrebno i što su namjeravali uraditi i jedini način da se to spriječi bio je da se pruži zadnji atom snage i da odbrana potraje onoliko dugo koliko je bilo potrebno da se međunarodna zajednica angažuje i razbije ofanzivu..
branioci su u startu imali dva velika problema:
1. punktove UN su zauzeli četnici
2. moral je zbog dvogodišnje demilitarizacije bio jako nizak..
Danguba

#404 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by Danguba »

Stalno me vucete za jezik. Pokusavam da pobjegnem od ove teme a najvise bi volio da se zatvori.

(opet sam izbrisao post) :oops:

p.s. Nasera bi branio samo kada ga napadaju dusmani a ne zatvarati oci na sva njegova nedjela samo zato sto je ''nas''.
VjecitiStudent

#405 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by VjecitiStudent »

Image
scarface32

#406 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by scarface32 »

michaela wrote:Ubit ce nas kad se pojavi, vidjet ces :-D :run:
ma nece
Lacrosse

#407 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by Lacrosse »

Danguba wrote:Stalno me vucete za jezik. Pokusavam da pobjegnem od ove teme a najvise bi volio da se zatvori.

p.s. Nasera bi branio samo kada ga napadaju dusmani a ne zatvarati oci na sva njegova nedjela samo zato sto je ''nas''.
Jelde da bi volio da se zatvori.
Jer dok si ti kao anti-Naserovac vodio ovdje glavnu politiku, Naser je bio negativac.
Kad se ukljuci par drugih ljudi, okrenu se kolo srece, pa sad imas 60% ljudi misli da je pozitivna licnost ili skoro 150 ljudi je glasalo za Nasera. I sto ne cijenis Nasera nije problem, ali misliti da ti znas nesto vise od 150 ljudi, a o svemu pricas pausalno, uopsteno, bez dokaza, i bez znanja ratnog koje upucuje na to da si ti samo jedan irelevantan poltron, a to nema veze s Naserom. Naser je stajao uz narod od kojeg je, ako nista tri i pol godine, s puskom, tebi tesko na forumu da se odlucis bil piskio ili kakio. Pa se naprego, malo bi piskio, malo bi kakio. U onom ratu koje 1 metak ispucao zaduzio nas je, jer iako je pala Srebrenica, Srebrenica je tri godine vezala snage, frustrirala, prijetila, oko nje je bila i vojna i civilna pometnja, poslje nje 2 sedmice kasnije se desila Oluja, 2 mjeseca kasnije oslobodena je skoro 50% Krajine i doslo se neduo za tim do Daytona, dakle Srebrenica je kljucno ratiste, da je pala 1992 godine mozda bi i Gorazde ali i Bihac bili ti koji bi pali jer se nebi mogli odbraniti, da se to desilo, nikad se nebi desila Oluja, danas bi imao HZ HB ili veliku i Hrvatsku i Srbiju i Bosnu od Tuzle do Zenice i od Zenice do Travnika. Toliko o tome sta je Naser i koliko je bitna Srebrenica u cijeloj prici.
degenek

#408 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by degenek »

Snimak promocije knjige "NASER od Gazimestana do Haga i nazad", autora Avde Huseinovića

http://www.youtube.com/watch?v=QS-oDNkK ... e=youtu.be
michaela

#409 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by michaela »

Obilježavanja 18. godišnjice proboja 28. divizije Armije RBiH
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GB0lQjFUHY
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#410 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by PipiDugaDevetka »

michaela wrote:Obilježavanja 18. godišnjice proboja 28. divizije Armije RBiH
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GB0lQjFUHY
25 000 velikosrba je učestvovalo na strani izvršioca genocida. Nikada ih pravda neće stići sve.
alijagoro

#411 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by alijagoro »

Ja,ja,ja I samo ja,tako mi Naser nekako djeluje.Davno je neko jednom bas na ovom forumu napisao(mislim forumas violentjack) Naser je pozitivac ali nije nikakav heroj.Prije godinu sam citao Naserov intervju za Preporod,u kojem kaze da je razlog njegovog nepovratka u Srebrenicu iz Tuzle,bio zato sto su se dogovorili,da Naser treba ostati u slucaju da se nesto desi helikopteru.Meni to nema smisla uopste,ako je ko trebao ostati,onda je to trebao biti rahmetli Ramiz,jer ionako nije imao neki autoritet u Srebrenici.Ja mislim da je Naser izmislio ovu pricu,jer oni koji su bili tu nisu vise medzu zivima.Druga stvar Naser optuzuje nekakve likove da su radili protiv njega,zasto ne optuzuje rahmetli Aliju,nisu oni mogli raditi to bez njegovog znanja/odobrenja.Meni ova knjiga djeluje kao pranje savjesti,te moguci angazman u politici.Ne kontam cemu ovoliko cekanje da se napise knjiga,kad je haman vec sve poznato :roll: .
Takodze mi je nejasno,zbog cega se Naser kiti tudzim perjem,niti je komandovao u toku proboja,niti je imao nekakav ucinak na proboj,ako je ga I imao on je bio minoran/zanemariv.
kongres

#412 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by kongres »

Po onoj opste poznatoj-"neka visi pedro" tako je i naser mislim bio politicki izmanipulisan od strane politickih sibicara i nakupaca i od junaka mu je bila namijenjena uloga luzera izdajnika kriminalca ili kako to vec ide.Ocito je da bas nije polticki potkovan i da ne zna iskoristiti autoritet koji ima medju ljudima podrinja i sire-za razliku od hrabrosti i koja mu nije manjkala.Takticki je dobro djelovao ali je zakazivao u strategijskom planiranju akcija za sto je trebalo ipak nesto vojnog znanja a on je kao sto znamo bio specijalac saveznog MUP-a gdje nije imao prilike da se obuci po tom pitanju.U onom bordelu koji je vladao u srebrenici u okruzenju bilo je i iracionalnih stvari koje je i on cinio-ali postavite sebi pitanje sta bi bilo ko od nas ucinio drugacije nego sto je on uradio.Ja za sebe licno kazem da bih mozda cinio i gorih stvari od onih koje mu se pripisuju ne sto bih htio vec koliko bih mogao izdrzati taj strahoviti pritisak sa svih strana.Kakva im je sudbina bila namijenjena od samog pocetka dobar je ma sta da je ucinio.I plus imao je povjerenje u vrhovnog mestra svih hulja zbog kojeg strada ne samo srebrenica. 8)
relativno84

#413 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by relativno84 »

alijagoro wrote:Prije godinu sam citao Naserov intervju za Preporod,u kojem kaze da je razlog njegovog nepovratka u Srebrenicu iz Tuzle,bio zato sto su se dogovorili,da Naser treba ostati u slucaju da se nesto desi helikopteru.Meni to nema smisla uopste,ako je ko trebao ostati,onda je to trebao biti rahmetli Ramiz,jer ionako nije imao neki autoritet u Srebrenici.Ja mislim da je Naser izmislio ovu pricu,jer oni koji su bili tu nisu vise medzu zivima.
Moze se reci da je u tom razgovoru malo uljepsao istinu u zelji da sacuva svoj zastitni znak heroja ratnika. A jednostavno je postupio kao sto bi i vecina nas da smo imali jasne informacije da bi taj helikopter mogao da se spusti (ne)kontrolisano, Naser je samo produzio pored njega bez "dogovora sa ostalim putnicima" medju kojima je bio i bliski mi rodjak S.H. Tako da su oni poslani u sigurnu smrt sto se i pokazalo par sati kasnije, Naser je prezivio i ocito shvatio s kim ima posla tako da sve ove godine posle toga drzi se te price jer oni koji su ga slali tim helikopterom su i dalje dovoljno jaki. On je dobio Vasviju V.da ga vadi kad treba a oni njegovu sutnju i mogucnost da ga ovako s vremena na vrijeme iskoriste u svoje svrhe..vuk sit a ovce na broju.
alijagoro

#414 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by alijagoro »

relativno84 wrote:
alijagoro wrote:Prije godinu sam citao Naserov intervju za Preporod,u kojem kaze da je razlog njegovog nepovratka u Srebrenicu iz Tuzle,bio zato sto su se dogovorili,da Naser treba ostati u slucaju da se nesto desi helikopteru.Meni to nema smisla uopste,ako je ko trebao ostati,onda je to trebao biti rahmetli Ramiz,jer ionako nije imao neki autoritet u Srebrenici.Ja mislim da je Naser izmislio ovu pricu,jer oni koji su bili tu nisu vise medzu zivima.
Moze se reci da je u tom razgovoru malo uljepsao istinu u zelji da sacuva svoj zastitni znak heroja ratnika. A jednostavno je postupio kao sto bi i vecina nas da smo imali jasne informacije da bi taj helikopter mogao da se spusti (ne)kontrolisano, Naser je samo produzio pored njega bez "dogovora sa ostalim putnicima" medju kojima je bio i bliski mi rodjak S.H. Tako da su oni poslani u sigurnu smrt sto se i pokazalo par sati kasnije, Naser je prezivio i ocito shvatio s kim ima posla tako da sve ove godine posle toga drzi se te price jer oni koji su ga slali tim helikopterom su i dalje dovoljno jaki. On je dobio Vasviju V.da ga vadi kad treba a oni njegovu sutnju i mogucnost da ga ovako s vremena na vrijeme iskoriste u svoje svrhe..vuk sit a ovce na broju.
Ne znam,meni to vise djeluje kao da je on bio u talu s njima,nego da je on skontao s kim ima posla ;-).
relativno84

#415 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by relativno84 »

alijagoro wrote:
relativno84 wrote:
Ne znam,meni to vise djeluje kao da je on bio u talu s njima,nego da je on skontao s kim ima posla ;-).
Ma neeee. On je za njih tad bio samo jos jedno topovsko meso bez orijentacije podlozno manipulaciji koje treba ispaliti, tek poslije su uvidjeli njegovu pravu vrijednost (u kontroli ulicnih vojnika, opremanja OVK,itd itd ) ali to je ta druga strana manje lijepa :run:
alijagoro

#416 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by alijagoro »

Ne bih rekao da je on bio izmanipulisan,namazan je Naser svim bojama.Iskreno ko ga jebe,on je svoje ratovanje dobro naplatio,dok jedan Ejub Golic nije dobio ni zlatni ljiljan kao ni Vejiz.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#417 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

alijagoro wrote:Ne bih rekao da je on bio izmanipulisan,namazan je Naser svim bojama.Iskreno ko ga jebe,on je svoje ratovanje dobro naplatio,dok jedan Ejub Golic nije dobio ni zlatni ljiljan kao ni Vejiz.
Ko je sve ''namazan'' i ko je sve ''naplatio'' svoje ''zlatne ljiljane''?

Naser Orić je HEROJ PODRINJA I BRANILAC REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!
_mufljuz_

#418 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by _mufljuz_ »

s obzirom na sortu forumasa i razmisljanje citavog naroda (koji kretenski bira one sto znaju i one sto su u prolazu) - Naser je odabrao pravi nacin za prezivljavanje 8-) udri po bagri reketiraj uzimaj i otimaj.... i svaka cast - sto to Naser ne bi mog'o a moze Bakir -

narod zna - bira okorjelog prilicnog plitkog nepismenog vrhunski kriminalnog propaliteta koji je kucni prijatelj sa sljamom svih sljamova Sajom Sahinpasicem u stotinama hiljada glasova i pocne da diskutira o tome je li Naser Oric negativac ili pozitivac... :lol:

Bakir otvoreno reketira i bez imalo griznje savjesti si kupuje auto koje nema ni veliki broj jebenijih svjetskih predsjednika u drzavi koja ima stanovnika k'o Menhetn - sta ima veze kaze Bakir - vidim da su idioti, niko mi nista ne moze, smjeskam im se u lice, pricam bajkice o patriotizmu, i pokretanju moguceg rada (sa redom naravno uspaljivanja odredjenog broja konzumenata takvog sranja) a on se vozika malo ga masira malo mu ga slajfa Audi.... pa sve i da je okorjeli kriminalac Naser Oric - Naser je nista sta je takav sljam od naroda zasluzio....a o Fahroskonijima Tihicima i ostalom sljamu da ne pricam....

da vas podsjetim - covjek je bio drot, specijalac bio je isto sto su bili i Vikicevci samo sa drugom lokacijom - vjerovatno je imao neka vidjenja i razmisljanja koja su se ticala pravde i zakona u to vrijeme pa je odabrao da bude sa "ispravne" strane zakona a konstalacija stvari poslije mu otvorila oci i on se samo raspolozivim sredstvima posluzio da prezivi....

ma da ga se samo jedan cetalj uplasio u ratu kad ga je vidio bradatog i zamotanog ko mundjos i dao u bjekstvo vrijedio je koliko toliko u ratu.... a ne drzat enklavu u koliko tolikom zivotu 3g....

nego, nije problem u Naseru - i ja bih ga stavio na sud za sve nepodopstine i istrazio njegovo povlacenje iz Srebrenice
problem je u narodu koji je izabrao svu bulumentu propaliteta da mu budu i ekonomski strucnjaci, i vodje, i politicari, i finansijski eksperti, i sudije, i portire po rodjackoj sposobnosti pa sve do irgeta na drzavnoj sisi da bi svoje narodne i licne frustracije abolirao preko ledja Nasera Orica....

nemre to tako gospodo :wink: riba smrdi od glave - one koja ga je tapsala citav niz godina, poslala mu naredbu da izadje iz Srebrenice a vi i dalje trazite smrad u supku..... tamo svi znamo da smrdi....
zlata

#419 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by zlata »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Danguba wrote:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
de balzac

#420 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by de balzac »

_mufljuz_ wrote:s obzirom na sortu forumasa i razmisljanje citavog naroda (koji kretenski bira one sto znaju i one sto su u prolazu) - Naser je odabrao pravi nacin za prezivljavanje 8-) udri po bagri reketiraj uzimaj i otimaj.... i svaka cast - sto to Naser ne bi mog'o a moze Bakir -

narod zna - bira okorjelog prilicnog plitkog nepismenog vrhunski kriminalnog propaliteta koji je kucni prijatelj sa sljamom svih sljamova Sajom Sahinpasicem u stotinama hiljada glasova i pocne da diskutira o tome je li Naser Oric negativac ili pozitivac... :lol:

Bakir otvoreno reketira i bez imalo griznje savjesti si kupuje auto koje nema ni veliki broj jebenijih svjetskih predsjednika u drzavi koja ima stanovnika k'o Menhetn - sta ima veze kaze Bakir - vidim da su idioti, niko mi nista ne moze, smjeskam im se u lice, pricam bajkice o patriotizmu, i pokretanju moguceg rada (sa redom naravno uspaljivanja odredjenog broja konzumenata takvog sranja) a on se vozika malo ga masira malo mu ga slajfa Audi.... pa sve i da je okorjeli kriminalac Naser Oric - Naser je nista sta je takav sljam od naroda zasluzio....a o Fahroskonijima Tihicima i ostalom sljamu da ne pricam....

da vas podsjetim - covjek je bio drot, specijalac bio je isto sto su bili i Vikicevci samo sa drugom lokacijom - vjerovatno je imao neka vidjenja i razmisljanja koja su se ticala pravde i zakona u to vrijeme pa je odabrao da bude sa "ispravne" strane zakona a konstalacija stvari poslije mu otvorila oci i on se samo raspolozivim sredstvima posluzio da prezivi....

ma da ga se samo jedan cetalj uplasio u ratu kad ga je vidio bradatog i zamotanog ko mundjos i dao u bjekstvo vrijedio je koliko toliko u ratu.... a ne drzat enklavu u koliko tolikom zivotu 3g....

nego, nije problem u Naseru - i ja bih ga stavio na sud za sve nepodopstine i istrazio njegovo povlacenje iz Srebrenice
problem je u narodu koji je izabrao svu bulumentu propaliteta da mu budu i ekonomski strucnjaci, i vodje, i politicari, i finansijski eksperti, i sudije, i portire po rodjackoj sposobnosti pa sve do irgeta na drzavnoj sisi da bi svoje narodne i licne frustracije abolirao preko ledja Nasera Orica....

nemre to tako gospodo :wink: riba smrdi od glave - one koja ga je tapsala citav niz godina, poslala mu naredbu da izadje iz Srebrenice a vi i dalje trazite smrad u supku..... tamo svi znamo da smrdi....

Koliko znam upravo je Naser kućni (i kafanski) prijatelj sa istim Šajom, a sudeći po razmjeni toplih zagrljaja i osmjeha ni Bakir mu mrzak nije, dapače!
zlata

#421 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by zlata »

Danguba wrote:Stalno me vucete za jezik. Pokusavam da pobjegnem od ove teme a najvise bi volio da se zatvori.

Pa je'l' se ne moze bit i HEROJ u RATU
a lopov u miru?

Je'l' heroji ne mogu biti kao vecina obicnih ljudi: komplikovani, dvolicni, nesavrseni?

Nije uopce pitanje "ciji je".

Naser je RATNI heroj SVOG naroda.
On je njihov heroj, jer je po njima on to zasluzio.

Ne radi se o "konkursu za raj", na onom svjetu,
nego o pravim herojima na ovom.

Tako ga oni dozivljavaju.
Kao heroja.
A ne kao bozju huriju.

Jefferson je bio najveci od oceva americke drzave,
pa je drzao robove, pravio djecu s' svojom robinjom.....
i svasta nesto.....nimalo casno...

Medjutim, on je i dalje "Founding Father" SAD-a.

Dugo godina, amerikanci su krili da je on bio toliko dvolican, i dekandentan....
al' na koncu se sve dokazalo, i potvrdilo.....
da mu je ljubavnica bila polu sestra mrtve zene,
robinja,
i da su mu rodjena djeca bili i njegovi robovi.....
da ih je tek pred smrt oslobodio....

ALI, Jefferson je i dalje "Otac Nacije".

Nije mi jasno zasto bosanski-bosnjacki ili podrinjski heroji
moraju bit perfektni? Bez ijedne falinke?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#422 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by japin_mutapi »

vratiće se naser
PipiDugaDevetka

#423 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

japin_mutapi wrote:vratiće se naser

POZITIVNA
152
56%

NEGATIVNA
121
44%

Total votes : 273
Da, ali već se HEROJ PODRINJA vratio. Sin mu zastavu pronosao.
udrch

#424 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by udrch »

alijagoro wrote:Ne bih rekao da je on bio izmanipulisan,namazan je Naser svim bojama.Iskreno ko ga jebe,on je svoje ratovanje dobro naplatio,dok jedan Ejub Golic nije dobio ni zlatni ljiljan kao ni Vejiz.
Ejub Golić je dobio zlatni ljiljan, za Vejza ne znam..
ali bih volio znati zašto bi Vejz trebao dobiti ljiljan..čisto da vidimo koliko si informisan..
ili pričaš u prazno što je vjerovatnije..
alijagoro

#425 Re: Naser Orić - POZITIVNA ili NEGATIVNA LIČNOST?

Post by alijagoro »

udrch wrote:
Ejub Golić je dobio zlatni ljiljan, za Vejza ne znam..
ali bih volio znati zašto bi Vejz trebao dobiti ljiljan..čisto da vidimo koliko si informisan..
ili pričaš u prazno što je vjerovatnije..
Ejub Golic nije dobitnik zlatnog ljiljana(to njegov brat kaze u onom dokumentarcu Daleko je Tuzla).Ne znam zasto bi njegov brat govorio neistinu,toliko o tome ko prica u prazno.
Post Reply