Naser najatraktivniji muškarac u BiH
Moderator: anex
- Faust
#1 Naser najatraktivniji muškarac u BiH
Evo, današnja Azra objavila listi najatraktivnijih muškaraca naše nam domovine. Izbor bi se mogao posebno komentirati, ali je jedan od njih u sjenu baca sve druge. Dakle, osuđeni ratni zločinac i postratni mafijaš postaje ideal. Ništa novo. Mislim da popratni tekst uz pozu na fotografiji nudi nekoliko poslastica:

Last edited by Faust on 05/09/2007 23:14, edited 1 time in total.
- Phia
#2 Re: Naser najatraktivniji muškarac u BiH
Oh my God!Faust wrote:Evo, današnja Azra objavila listi najatraktivnijih muškaraca naše nam domovine. Izbor bi se mogao osebno komentirati, ali je jedan od njih u sjenu baca sve druge. Dakle, osuđeni ratni zločinac i postratni mafijaš postaje ideal. Ništa novo. Mislim da popratni tekst uz pozu na fotografiji nudi nekoliko poslastica
-
basta sljezove boje
pazi kako se izrazavas, "razlicito reagira na komplimente"Ivy wrote:Sve na stranu (zlocine, kriminal, ovo ono), Naser nije ruzan muskarac ali ima OGAVNU "tuta" frizuru --> i vala nije medju najljepsim Bosancima PIH... A o casopisu AZRA necu ni komentarisati...cuj sofisticiranu kravatu!!!!
kaze da je samo jednom bio kod kozmeticarke, da nije kod Bibe?
- Faust
nekad se nasmije, a nekad se zahvali...basta sljezove boje wrote:pazi kako se izrazavas, "razlicito reagira na komplimente"Ivy wrote:Sve na stranu (zlocine, kriminal, ovo ono), Naser nije ruzan muskarac ali ima OGAVNU "tuta" frizuru --> i vala nije medju najljepsim Bosancima PIH... A o casopisu AZRA necu ni komentarisati...cuj sofisticiranu kravatu!!!!![]()
kaze da je samo jednom bio kod kozmeticarke, da nije kod Bibe?
- supersonic
jel najatraktivniji ili nije, o tome bi se moglo raspravljati. ali, definitivno je napredovao od ratnog imidza, bradonje i "istocnog" muslimana, do "sofisticiranog" evropskog muslimana 
- Amazonka27
-
Pustinjski pjesnik i mrav
Naser je bio jedan od glavnih vodja odbrane Srebrenice.
Kako se niko ne sjeti to da spomene...?
A i "jaka" je bila optuzba protiv njega...

Kako se niko ne sjeti to da spomene...?
A i "jaka" je bila optuzba protiv njega...

-
bisvit
#20 najatraktivniji muskarac bih
e vala svugdje se hvalim kako smo lijep narod ono prirodni normalni proporcionalni i onda se pojavi ova frnjoka sa placnom facom, pa kome ovoga da pokazem i da jos se pohvalim da je iz moje zemlje. gledace me sludjeno i u cudjenju pa ce posumnjati i u moj ukus, cuj da pokazem ovog covjekolikog majmuna, boze sacuvaj. ne znam po kojim kriterijima je ovaj izabran i kavi li su tek ostali. alaselamet
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ja se idem onesvijestiti
ijao sarade - vichy kozmeticke proizvode? shopping? fa... ffa.. farba se?
i ovo sve o Naseru Oricu 
kako nemamo komediju? imamo frakin' Monty Python u stvarnom zivotu
ijao sarade - vichy kozmeticke proizvode? shopping? fa... ffa.. farba se?
kako nemamo komediju? imamo frakin' Monty Python u stvarnom zivotu
-
bisvit
#22 najatraktivniji muskarac
cuj neko rece ne valja mu frizura. ma friz mu je cool nego ne moze se od govana pita napraviti.jebe se nekom sto je on zlocinac ili ne ovdje je rijec o ATRAKTIVNOSTI
-
Princess Fiona
#23 Re: Naser najatraktivniji muškarac u BiH
Faust wrote:Evo, današnja Azra objavila listi najatraktivnijih muškaraca naše nam domovine. Izbor bi se mogao posebno komentirati, ali je jedan od njih u sjenu baca sve druge. Dakle, osuđeni ratni zločinac i postratni mafijaš postaje ideal. Ništa novo. Mislim da popratni tekst uz pozu na fotografiji nudi nekoliko poslastica:
cuj bira sofisticiranu kravatu, kozmeticki preparati...
nego, je li i bosanski Donald "Tramp" na listi