Sta se tu ima odlucivatFaust wrote:A ko će odlučivati kakav je Fahro?
Naser, najatraktivniji muškarac u BiH i ostale maconje vol2
Moderator: anex
-
FFK as Lucy01
- Dirty Harry
E hajde sad malo konstruktivno ... jedno pitanje za forumašice
Da nemate pojma ko je Naser, šta je odakle je ... i sretnete ga negdje, na ulici u kafiću ... ma ne mora biti Naser uopšte, recimo sretnete njegovog izgubljenog identičnog brata blizanca
, dvojnika iz druge dimenzije
... whatever ...
dali bi vam bio atraktivan?
(@dawn, znam da je tvoja poenta nešto drugo i tiče se više medija i stanja svijesti njihovih konzumenata, što si nam fino iznijela... al bojim se da je percepcija osobe o kojoj se vodi cijela rasprava značajno pod uticajem činjenica i špekulacija o njegovoj prošlosti, pa da odvadimo sve to i razjasnimo ovo pitanje)
Čisto me interesuje ....
Da nemate pojma ko je Naser, šta je odakle je ... i sretnete ga negdje, na ulici u kafiću ... ma ne mora biti Naser uopšte, recimo sretnete njegovog izgubljenog identičnog brata blizanca
(@dawn, znam da je tvoja poenta nešto drugo i tiče se više medija i stanja svijesti njihovih konzumenata, što si nam fino iznijela... al bojim se da je percepcija osobe o kojoj se vodi cijela rasprava značajno pod uticajem činjenica i špekulacija o njegovoj prošlosti, pa da odvadimo sve to i razjasnimo ovo pitanje)
Čisto me interesuje ....
- danas
dajte mi zileta da se nagutam, veze vi nematevenera888 wrote:pa i Fahrudin Radoncic je onako bas zgodan,,na stranu ko je i sta jeFaust wrote:A ko će odlučivati kakav je Fahro?
-
debela
evo ja cu ti reci. skakljiva tema pa se ljudi boje pricati, ko biva izgubice poene u ocima forumske javnosti. one relevantneDirty Harry wrote:E hajde sad malo konstruktivno ... jedno pitanje za forumašice
Da nemate pojma ko je Naser, šta je odakle je ... i sretnete ga negdje, na ulici u kafiću ... ma ne mora biti Naser uopšte, recimo sretnete njegovog izgubljenog identičnog brata blizanca, dvojnika iz druge dimenzije
... whatever ...
ne moram zamisljati opisanu situaciju. znam ko je naser i znam ko je fahro. u stanju sam razdvojiti pojavu sa slike od svega ostalog i da, obojica su mi zgodni muskarci.
jos jednom, podebljano, naser i fahro su mi zgodni muskarci.
zadovoljan?
- Dirty Harry
Kratko, jasno... hvala.debela wrote:evo ja cu ti reci. skakljiva tema pa se ljudi boje pricati, ko biva izgubice poene u ocima forumske javnosti. one relevantneDirty Harry wrote:E hajde sad malo konstruktivno ... jedno pitanje za forumašice
Da nemate pojma ko je Naser, šta je odakle je ... i sretnete ga negdje, na ulici u kafiću ... ma ne mora biti Naser uopšte, recimo sretnete njegovog izgubljenog identičnog brata blizanca, dvojnika iz druge dimenzije
... whatever ...
dali bi vam bio atraktivan?![]()
ne moram zamisljati opisanu situaciju. znam ko je naser i znam ko je fahro. u stanju sam razdvojiti pojavu sa slike od svega ostalog i da, obojica su mi zgodni muskarci.
jos jednom, podebljano, naser i fahro su mi zgodni muskarci.
zadovoljan?
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
- Faust
@stochar, kao nigdje ne navede koju kozmetiku koriste ti heroji, jer evo jedan kupuje, bogami, prvoklasnu. To mora da nisu heroji kad se bave tako nezanimljivim stvarima kao što je preživljavanje. Ne koriste kozmetiku, ne bave se jogom i ne oblace se u Emira i babe u njega; kakvi su to muškarci???
- Faust
Evo marketinga Dana za Azru - mediji se moraju potpomagati
http://img406.imageshack.us/my.php?image=22fv4.jpg
http://img406.imageshack.us/my.php?image=22fv4.jpg