Porodici ili prijateljima Armina Babića ako smeta, rado ću zamoliti Moderatore da zaključaju temu
Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je upao
- Haj Vozdra
#1 Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je upao
Da otvorim temu, bilo kakve informacije piši te, jeli se organizuje neko traženje? Čitam policija prekinula potražnju do sutra
Daj Bože da se nekako izvukao i da je na nekoj obližnjih obala.
Porodici ili prijateljima Armina Babića ako smeta, rado ću zamoliti Moderatore da zaključaju temu
- Haj Vozdra
#2 Re: AW: Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je
Sramota, još ga nisu našli, prekinuli potragu u 16h?!
Čitao sam jedan komentar da KOMŠIJA roni umjesto policajaca..sramota neka vas bude MUP i Vatrogasna služba!!
Čitao sam jedan komentar da KOMŠIJA roni umjesto policajaca..sramota neka vas bude MUP i Vatrogasna služba!!
- karanana
#3 Re: Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je up
tijelo covjeka koji je prije par godina sa autom sletio u miljacku kod istikal dzamije na otoci pronadjeno je nakon nekih mjesec dana u koritu bosne pred samom zenicom. istina rijeke su bile nabujalije nego sada, ali poenta je da, nakon dan, a sada vec dva dana, sanse da je prezivio su nikakve a velike su sanse da je tijelo poprilicno daleko od mjesta gdje je zadnji put vidjen. pretpostavljam da ce iz dana u dan ici nizvodno niz bosnu.
- Haj Vozdra
#4 Re: AW: Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je
Nažalost i ja sumnjam da je živ 
Neka mu dragi Allah uzvišeni podari Džennet, a porodici sabura
Amin
Neka mu dragi Allah uzvišeni podari Džennet, a porodici sabura
Amin
- Hemera
#5 Re: Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je up
sjecam se ovog slucajakaranana wrote:tijelo covjeka koji je prije par godina sa autom sletio u miljacku kod istikal dzamije na otoci pronadjeno je nakon nekih mjesec dana u koritu bosne pred samom zenicom. istina rijeke su bile nabujalije nego sada, ali poenta je da, nakon dan, a sada vec dva dana, sanse da je prezivio su nikakve a velike su sanse da je tijelo poprilicno daleko od mjesta gdje je zadnji put vidjen. pretpostavljam da ce iz dana u dan ici nizvodno niz bosnu.
poslije toga su stavili zastitnu ogradu na kraju ulice jer je nije tu bilo kad se to desilo
- Nekatamo
- Haj Vozdra
#7 Re: AW: Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je
Što fino slaga policija:
Policija je o slučaju obaviještena u petak u 19 sati, nakon čega su na mjesto događaja upućeni policijski službenici i vatrogasci koji su dva dana pretraživali lokalitet do kasnih noćnih sati. Danas je planirana ista akcija.
Policija je o slučaju obaviještena u petak u 19 sati, nakon čega su na mjesto događaja upućeni policijski službenici i vatrogasci koji su dva dana pretraživali lokalitet do kasnih noćnih sati. Danas je planirana ista akcija.
- lavorpunvode
#8 Re: AW: Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je
mozda ako su im kasni nocni sati u 20:00h. Koliko znam, zvanicno je da istragu zapocinju svako jutro u 6 a zavrsavaju u 20h. Hajde razumijem sto je to tako sad, nakon par dana, ali zavrsiti sa pretragom u 20h prve noci kada je dijete nestalo, i kada je jos postojao tracak nade da ce ga pronaci zivog, to mi je vec van svake pameti. prekidajuci pretragu tada, bukvalno su digli ruke od djeteta, eto koliko se kod nas cijeni ljudski zivot..Haj Vozdra wrote:Što fino slaga policija:
- Kal El
#9 Re: AW: Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je
Što je najgore tu prvu noć nisu ništa ni pretraživali kako sam mogao pročitati od Oteščana,kakvih 20h znam da sam jučer pročitao da su završili oko 16h :S A najbolje zna narod iz Otesa kako su i šta radili "policajci i vatrogasci"
- Kal El
#10 Re: AW: Naselje Otes u Sarajevu: Potraga za dječakom koji je
Imal' šta novo?
Nema nikakve vijesti, jeli uopšte pretražuju lokacije rijeke Bosne?
Nema nikakve vijesti, jeli uopšte pretražuju lokacije rijeke Bosne?