Nase ekipe u evropskim takmicenjima
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Majstorinho
Zrinjski ima historijsku priliku da ode u 1 kolo kupa UEFA.Puno je bolje izgledalo nego protiv Partizana.Imali su domacini prilika,ali najbolju je imao Matko u 92 kad je izasao sam pred golmana,i lopta je prosla pored desne stative.
Siroki Brijeg?Ljudi su ih pojeli.Samo sto se moze desiti da UEFA izbaci Izraelski klub radi njihovih navijaca.Fakat su bili "zlocesti"
Ko nije gledao,kad su poveli,zapalili su bruku baklji i poceli su bacati prema domacim gledaocima.Nastao je lom,uletili su oni iz obezbjedjenja i poceli su ih mlatit...Al posto im je ovo ja mislim prvi incident,najvjerovatnije da ce igrati pred praznim gledalistem.Imaju oni lobi,ipak su to Jevreji 
Siroki Brijeg?Ljudi su ih pojeli.Samo sto se moze desiti da UEFA izbaci Izraelski klub radi njihovih navijaca.Fakat su bili "zlocesti"
-
wizzard
izgleda da ce siroki proci kao i zrinjski pored partizana..sve je moguce..mogao bi jedan od ova dva kluba ovako do naslova kupa uefa..kako su krenuli..uvijek sam govorio da us ovi klubovii bar korak ispred sarajeva
trebali bi se i mi ugledat pa nalozit nekako ukrajince da sami sebe izbace iz lige sampiona u kijevu

-
Majstorinho
Tesko..Ipak je to prvi incident koji su napravili gosti.Mogu samo dobiti kaznu da igraju pred praznim tribinama...wizzard wrote:izgleda da ce siroki proci kao i zrinjski pored partizana.
- max_power
Cuo sam da su Skripari (navijaci Sirokog) prvi poceli sa mjerenjem zita pa tako isprovocirali izraelce. Nebi me iznenadilo, oni su izrazito desni, kao i ultrasi.
Ma u biti je vecina navijackih grupa na Balkanu takva (Grobari, BBB, Delije itd.)
Ma u biti je vecina navijackih grupa na Balkanu takva (Grobari, BBB, Delije itd.)
-
Majstorinho
Ja cujem da su navijaci Hapoela namjerno izazvali incident,ko fol da se osvete za za zlocine koje su cinile ustase u 2 svjetskom ratu...Moze li bit ovo istina???
- cyprus
A de mi reci ko je to kod nas na Balkanu lijevi?nobody wrote:Cuo sam da su Skripari (navijaci Sirokog) prvi poceli sa mjerenjem zita pa tako isprovocirali izraelce. Nebi me iznenadilo, oni su izrazito desni, kao i ultrasi.
- max_power
Ma nije ni biti desni cool niti je ikad bilo, bar menicyprus wrote:A de mi reci ko je to kod nas na Balkanu lijevi?nobody wrote:Cuo sam da su Skripari (navijaci Sirokog) prvi poceli sa mjerenjem zita pa tako isprovocirali izraelce. Nebi me iznenadilo, oni su izrazito desni, kao i ultrasi.
Ma u biti je vecina navijackih grupa na Balkanu takva (Grobari, BBB, Delije itd.)![]()
Nije to više cool.
![]()
A ima ih valjda i lijevih, Red army, Robijasi, mozda i Fukare...
- cyprus
Mah, i to je upitno koliko su dotični "lijevi". Mada meni nikad nije niti će bit jasno, koji će kurac navijačima politička orjentacija. Ali dobro.nobody wrote:Ma nije ni biti desni cool niti je ikad bilo, bar menicyprus wrote:A de mi reci ko je to kod nas na Balkanu lijevi?nobody wrote:Cuo sam da su Skripari (navijaci Sirokog) prvi poceli sa mjerenjem zita pa tako isprovocirali izraelce. Nebi me iznenadilo, oni su izrazito desni, kao i ultrasi.
Ma u biti je vecina navijackih grupa na Balkanu takva (Grobari, BBB, Delije itd.)![]()
Nije to više cool.
![]()
![]()
A ima ih valjda i lijevih, Red army, Robijasi, mozda i Fukare...
A biti desno je cool (i sexy