Nase ekipe u evropskim takmicenjima
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#1 Nase ekipe u evropskim takmicenjima
Hajde da pokusamo svi biti malo civilizovani na jednoj temi, da barem jednom prodje bez prepucavanja.
Evo, vidim da Slavija trenutno vodi sa 3:0 u gostima (80-ta minuta), te da su vjerovatno prosli u drugo kolo intertoto kupa. Nadam se da ce i oni, a i ostale ekipe nastaviti sa uspjesima na evropskoj sceni.
EDIT: Evo se sada glupi livescore.com ispravi pa napisa da je rezultat 2:2.
Evo, vidim da Slavija trenutno vodi sa 3:0 u gostima (80-ta minuta), te da su vjerovatno prosli u drugo kolo intertoto kupa. Nadam se da ce i oni, a i ostale ekipe nastaviti sa uspjesima na evropskoj sceni.
EDIT: Evo se sada glupi livescore.com ispravi pa napisa da je rezultat 2:2.
Last edited by GandalfSivi on 23/06/2007 18:42, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
Eto, pobjedi Slavija sa 3:2, ako je uopste vjerovati livescore.com
-
ManiacSA
I mene ne interesuje Slavija, ali bez obzira koga bi oni voljeli da predstavljaju, sto dalje odu to je samo vise bodova za BiH!
Tako da ja uvijek navijam da klubovi iz BiH odu sto dalje, jer koliko god odredjeni klubovi i navijaci kacili tudje zastave i slicno, svaki njihov uspjeh u Europi donosi samo i samo BH fudbalu bodove i dobrobit!
Stoga naprijed svi, i Rajvosa i Slavija i Zrinjski i Siroki!
Tako da ja uvijek navijam da klubovi iz BiH odu sto dalje, jer koliko god odredjeni klubovi i navijaci kacili tudje zastave i slicno, svaki njihov uspjeh u Europi donosi samo i samo BH fudbalu bodove i dobrobit!
-
Celicna_saka
Mozda se varam, ali mislim da igranje u intertot-u ne donosi nikakve bodove.ManiacSA wrote:I mene ne interesuje Slavija, ali bez obzira koga bi oni voljeli da predstavljaju, sto dalje odu to je samo vise bodova za BiH!
-
pudlica
slazem se sa ovim,da oni svaki dan 20 000 puta kazu da predstavljaju rs bodovi se pisu BH tako da usima sto se toga tice mogu mahat,samo mi je drago sto su pobijedili zbog bodovaManiacSA wrote:I mene ne interesuje Slavija, ali bez obzira koga bi oni voljeli da predstavljaju, sto dalje odu to je samo vise bodova za BiH!
- GandalfSivi
Mene zanima to, da s obzirom da ce domace utakmice igrati na Kosevu, kako ce sve to izgledati sa navijacima...
-
Celicna_saka
MUP KS, eto kako ce izgledati.GandalfSivi wrote:Mene zanima to, da s obzirom da ce domace utakmice igrati na Kosevu, kako ce sve to izgledati sa navijacima...
Ako su razumni.
- cyprus
Slavija pobjedila, al rezultat nije neki. Ipak prolaz je 99% zagarantovan.
Mislim da je glupo reć da nekog Slavija ne interesuje. Dokle god ona zvanično nastupa pod zastavom moje države ja ću navijat za nju u evropskim takmičenjima. To što oni ne vole zastavu pod kojom nastupaju, to je već njihov problem.
Mislim da je glupo reć da nekog Slavija ne interesuje. Dokle god ona zvanično nastupa pod zastavom moje države ja ću navijat za nju u evropskim takmičenjima. To što oni ne vole zastavu pod kojom nastupaju, to je već njihov problem.
- van Basten
U čitavom tom rezultatu (ako je vjerovati livescore... 0:3, pa 2:2, pa eto na kraju 2:3), vrijedi notirati činjenicu da je trećeplasirana ekipa našeg prvenstva od 2. ili 3. plasirane ekipe nekakvog prvenstva Andore uspjela primiti 2 gola.
Ne zbog Slavije, koliko zbog pokazatelja snage naše lige
Ne zbog Slavije, koliko zbog pokazatelja snage naše lige
-
Majstorinho
Boli me srce sto ce Slavija igrati na kosevu.Fuj.
-
El_comadante
trebala bi Slavija proći ovo prvo kolo a za dalje čemo vidjeti. Jaki su Rumuni.
-
Bosanski_Amerikanac
Pa jesil ti procitao prvu recenicu na ovoj temi.Majstorinho wrote:Boli me srce sto ce Slavija igrati na kosevu.Fuj.
Ako nemas sta pametno reci nemoj se javljati. Slino slinavi samo zakuhavas raju ovdje na forumu jer ti nemas pametnijeg posla. Koga boli ona stvar za cim tebe srce boli. Kosevo je gradski stadion i sve ijedan sarajevski nogometni klub ima pravo da igra na njemu. Vi ste taj stadion samo iznajmili zato nema sta da te boli.Hajde da pokusamo svi biti malo civilizovani na jednoj temi, da barem jednom prodje bez prepucavanja.
Da se vratim temi. Nadam se da ce Slavija odigrati bolje drugu utakmicu.
-
Majstorinho
Imaju neke stvari sto ti neces nikad skontat.Ovde se radi o ponosugrada Sarajeva.Boli me srce sto ce igrati slavija nakosevu.razlog?Njihovi navijaci da mogu,sve bi nas pobili.Bosanski_Amerikanac wrote:Pa jesil ti procitao prvu recenicu na ovoj temi.Majstorinho wrote:Boli me srce sto ce Slavija igrati na kosevu.Fuj.
Ako nemas sta pametno reci nemoj se javljati. Slino slinavi samo zakuhavas raju ovdje na forumu jer ti nemas pametnijeg posla. Koga boli ona stvar za cim tebe srce boli. Kosevo je gradski stadion i sve ijedan sarajevski nogometni klub ima pravo da igra na njemu. Vi ste taj stadion samo iznajmili zato nema sta da te boli.Hajde da pokusamo svi biti malo civilizovani na jednoj temi, da barem jednom prodje bez prepucavanja.
- Edin H.
Rjesenje - iznajmimo vam Grbavicu po komercijalnoj cijeniMajstorinho wrote:Imaju neke stvari sto ti neces nikad skontat.Ovde se radi o ponosugrada Sarajeva.Boli me srce sto ce igrati slavija nakosevu.razlog?Njihovi navijaci da mogu,sve bi nas pobili.Bosanski_Amerikanac wrote:Pa jesil ti procitao prvu recenicu na ovoj temi.Majstorinho wrote:Boli me srce sto ce Slavija igrati na kosevu.Fuj.
- GandalfSivi
A da se ipak malo pokusamo drzati teme?
-
LFC
Treba sacekati petak i tek onda kalkulisati.
Sarajevo i Siroki bi trbali dalje, dok za Zrinjski mislim da ce se odmah oprostiti od evrope...
Kasnije u drugom pretkolu, da bude srece pa da se izvuce APOEL, kojeg ne podcjenjujem sekunde, ali mislim da se moze proci, ovo ostalo tesko, dosta tesko...
Sarajevo i Siroki bi trbali dalje, dok za Zrinjski mislim da ce se odmah oprostiti od evrope...
Kasnije u drugom pretkolu, da bude srece pa da se izvuce APOEL, kojeg ne podcjenjujem sekunde, ali mislim da se moze proci, ovo ostalo tesko, dosta tesko...
- cyprus
Šta ba mi imamo podcjenit APOEL, jedino oni mogu nas podcjenit, jer su realno bar za klasu ili dvije jači od Sarajeva.LFC wrote:Treba sacekati petak i tek onda kalkulisati.
-
El_comadante
Samo polako. Sacekajmo petak pa cemo onda pricati.
-
El_comadante
Polako. Ima vremena. A valjda mogu proći bar prvo predkolo
- GandalfSivi
Hvala, hvalaSantos wrote:Sarajevo ce biti prvi BiH klub koji ce igrati grupnu fazu kup uefa.Dakle prolaze prva 2 predkola kupa sampiona,trece kolo ispadaju i idu u kup uefa ,onda prolaze 1 kolo kup uefa i plasiraju se u grupnu fazu od 5 klubova.
-
El_comadante
U koliko je stai u petak izvlačenje?