Nase ekipe u evropskim takmicenjima

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
GandalfSivi

#1 Nase ekipe u evropskim takmicenjima

Post by GandalfSivi »

Hajde da pokusamo svi biti malo civilizovani na jednoj temi, da barem jednom prodje bez prepucavanja.

Evo, vidim da Slavija trenutno vodi sa 3:0 u gostima (80-ta minuta), te da su vjerovatno prosli u drugo kolo intertoto kupa. Nadam se da ce i oni, a i ostale ekipe nastaviti sa uspjesima na evropskoj sceni.

EDIT: Evo se sada glupi livescore.com ispravi pa napisa da je rezultat 2:2.
Last edited by GandalfSivi on 23/06/2007 18:42, edited 1 time in total.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Eto, pobjedi Slavija sa 3:2, ako je uopste vjerovati livescore.com
ManiacSA

Post by ManiacSA »

I mene ne interesuje Slavija, ali bez obzira koga bi oni voljeli da predstavljaju, sto dalje odu to je samo vise bodova za BiH!
Tako da ja uvijek navijam da klubovi iz BiH odu sto dalje, jer koliko god odredjeni klubovi i navijaci kacili tudje zastave i slicno, svaki njihov uspjeh u Europi donosi samo i samo BH fudbalu bodove i dobrobit!
Stoga naprijed svi, i Rajvosa i Slavija i Zrinjski i Siroki!
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

ManiacSA wrote:I mene ne interesuje Slavija, ali bez obzira koga bi oni voljeli da predstavljaju, sto dalje odu to je samo vise bodova za BiH!
Tako da ja uvijek navijam da klubovi iz BiH odu sto dalje, jer koliko god odredjeni klubovi i navijaci kacili tudje zastave i slicno, svaki njihov uspjeh u Europi donosi samo i samo BH fudbalu bodove i dobrobit!
Mozda se varam, ali mislim da igranje u intertot-u ne donosi nikakve bodove.
pudlica

Post by pudlica »

ManiacSA wrote:I mene ne interesuje Slavija, ali bez obzira koga bi oni voljeli da predstavljaju, sto dalje odu to je samo vise bodova za BiH!
slazem se sa ovim,da oni svaki dan 20 000 puta kazu da predstavljaju rs bodovi se pisu BH tako da usima sto se toga tice mogu mahat,samo mi je drago sto su pobijedili zbog bodova
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Mene zanima to, da s obzirom da ce domace utakmice igrati na Kosevu, kako ce sve to izgledati sa navijacima...
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

GandalfSivi wrote:Mene zanima to, da s obzirom da ce domace utakmice igrati na Kosevu, kako ce sve to izgledati sa navijacima...
MUP KS, eto kako ce izgledati.
Ako su razumni.
cyprus

Post by cyprus »

Slavija pobjedila, al rezultat nije neki. Ipak prolaz je 99% zagarantovan.

Mislim da je glupo reć da nekog Slavija ne interesuje. Dokle god ona zvanično nastupa pod zastavom moje države ja ću navijat za nju u evropskim takmičenjima. To što oni ne vole zastavu pod kojom nastupaju, to je već njihov problem.
van Basten

Post by van Basten »

U čitavom tom rezultatu (ako je vjerovati livescore... 0:3, pa 2:2, pa eto na kraju 2:3), vrijedi notirati činjenicu da je trećeplasirana ekipa našeg prvenstva od 2. ili 3. plasirane ekipe nekakvog prvenstva Andore uspjela primiti 2 gola.
Ne zbog Slavije, koliko zbog pokazatelja snage naše lige
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Boli me srce sto ce Slavija igrati na kosevu.Fuj.
El_comadante

Post by El_comadante »

trebala bi Slavija proći ovo prvo kolo a za dalje čemo vidjeti. Jaki su Rumuni.
Bosanski_Amerikanac

Post by Bosanski_Amerikanac »

Majstorinho wrote:Boli me srce sto ce Slavija igrati na kosevu.Fuj.
Pa jesil ti procitao prvu recenicu na ovoj temi.
Hajde da pokusamo svi biti malo civilizovani na jednoj temi, da barem jednom prodje bez prepucavanja.
Ako nemas sta pametno reci nemoj se javljati. Slino slinavi samo zakuhavas raju ovdje na forumu jer ti nemas pametnijeg posla. Koga boli ona stvar za cim tebe srce boli. Kosevo je gradski stadion i sve ijedan sarajevski nogometni klub ima pravo da igra na njemu. Vi ste taj stadion samo iznajmili zato nema sta da te boli.

Da se vratim temi. Nadam se da ce Slavija odigrati bolje drugu utakmicu.
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Bosanski_Amerikanac wrote:
Ako nemas sta pametno reci nemoj se javljati. Slino slinavi samo zakuhavas raju ovdje na forumu jer ti nemas pametnijeg posla. Koga boli ona stvar za cim tebe srce boli. Kosevo je gradski stadion i sve ijedan sarajevski nogometni klub ima pravo da igra na njemu. Vi ste taj stadion samo iznajmili zato nema sta da te boli.

Imaju neke stvari sto ti neces nikad skontat.Ovde se radi o ponosugrada Sarajeva.Boli me srce sto ce igrati slavija nakosevu.razlog?Njihovi navijaci da mogu,sve bi nas pobili.
Edin H.

Post by Edin H. »

Majstorinho wrote:
Bosanski_Amerikanac wrote:

Imaju neke stvari sto ti neces nikad skontat.Ovde se radi o ponosugrada Sarajeva.Boli me srce sto ce igrati slavija nakosevu.razlog?Njihovi navijaci da mogu,sve bi nas pobili.
Rjesenje - iznajmimo vam Grbavicu po komercijalnoj cijeni :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

A da se ipak malo pokusamo drzati teme?
LFC

Post by LFC »

Treba sacekati petak i tek onda kalkulisati.
Sarajevo i Siroki bi trbali dalje, dok za Zrinjski mislim da ce se odmah oprostiti od evrope...

Kasnije u drugom pretkolu, da bude srece pa da se izvuce APOEL, kojeg ne podcjenjujem sekunde, ali mislim da se moze proci, ovo ostalo tesko, dosta tesko...
cyprus

Post by cyprus »

LFC wrote:Treba sacekati petak i tek onda kalkulisati.
Sarajevo i Siroki bi trbali dalje, dok za Zrinjski mislim da ce se odmah oprostiti od evrope...

Kasnije u drugom pretkolu, da bude srece pa da se izvuce APOEL, kojeg ne podcjenjujem sekunde, ali mislim da se moze proci, ovo ostalo tesko, dosta tesko...
Šta ba mi imamo podcjenit APOEL, jedino oni mogu nas podcjenit, jer su realno bar za klasu ili dvije jači od Sarajeva.
El_comadante

Post by El_comadante »

Samo polako. Sacekajmo petak pa cemo onda pricati.
vatana

Post by vatana »

Evo vako...

Ispast ce svi klubovi u predkolima Intertoto Kupa, odnosno pred-pred-pred kolu Lige prvaka.

Nema tu nikakve mudrolije brate, ha ja.
El_comadante

Post by El_comadante »

Polako. Ima vremena. A valjda mogu proći bar prvo predkolo
Santos

Post by Santos »

Sarajevo ce biti prvi BiH klub koji ce igrati grupnu fazu kup uefa.Dakle prolaze prva 2 predkola kupa sampiona,trece kolo ispadaju i idu u kup uefa ,onda prolaze 1 kolo kup uefa i plasiraju se u grupnu fazu od 5 klubova.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Santos wrote:Sarajevo ce biti prvi BiH klub koji ce igrati grupnu fazu kup uefa.Dakle prolaze prva 2 predkola kupa sampiona,trece kolo ispadaju i idu u kup uefa ,onda prolaze 1 kolo kup uefa i plasiraju se u grupnu fazu od 5 klubova.
Hvala, hvala
El_comadante

Post by El_comadante »

U koliko je stai u petak izvlačenje?
cyprus

Post by cyprus »

Evo da ponovim el komadantea: znal ko u kolko je sati danas izvlačenje i može li se kojim slučajem to idže pratit?
karanana

Post by karanana »

Danas u 12. uefa.com
Post Reply