NAŠASTRANKA -ILIDžA
- jon_jovi
#176 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Pa ništa, čovjek se fali nekakvim radom, možda je bio tri puta na radnim akcijama.
- FOČANSKI PROPISI
#177 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Ne budali Kraljeviću Marko!jon_jovi wrote: Njemu kad zapne tata proda dulum zemlje u Rakovici pa sve tako
-
Elvis Vreto
#178 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Jon_jovi,
kada je rijec o privatnoj imovini, svako od nas ima pravo da raspolaze i cini sa istom sta zeli ukoliko ne narusava prava drugih. Vase pisanje nema potrebe komentarisati jer moja razmisljanja i cinjenja su suprotna vasim konstatacijama.
kada je rijec o privatnoj imovini, svako od nas ima pravo da raspolaze i cini sa istom sta zeli ukoliko ne narusava prava drugih. Vase pisanje nema potrebe komentarisati jer moja razmisljanja i cinjenja su suprotna vasim konstatacijama.
- FOČANSKI PROPISI
#179 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Uz dužno poštovanje,zamolio bih te da nam napišeš imena kandidata, sa liste, za Ilidžu.
- jon_jovi
#180 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Ja al ga i ti odvali fočanski. Kako će kad nemaju dovoljno članstva ni da listu od 30 ljudi sastave. 
-
Elvis Vreto
#181 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Nakon sto se preda u CIK, lista od 29 kandidata biti ce predstavljena.FOČANSKI PROPISI wrote:Uz dužno poštovanje,zamolio bih te da nam napišeš imena kandidata, sa liste, za Ilidžu.
- jon_jovi
#182 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Ja jes joj zinula 
- FOČANSKI PROPISI
#183 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Pošto su nam zaključali temu SA IGMANA POGLEDAT JE LIJEPO,nadam se da ćete nam dozvoliti da ovdje kažemo nešto, lijepo, o Ilidži i aleji.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 17/07/2012 09:50, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#184 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Za početak predlažem,da općinsko vijeće Ilidža usvoji i provede novi regulacioni plan VRELO BOSNE,u kome će i Elvis Vreto moći otvoriti restoran.
- jon_jovi
#185 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Njemu ne treba dva puta reči
- _Reds_
#186 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Zasto su zakljucali onu temu, nije valjda nacelnik urgiraoPošto su nam zaključali temu SA IGMANA POGLEDAT JE LIJEPO,nadam se da ćete nam dozvoliti da ovdje kažemo nešto, lijepo, o Ilidži i aleji.
- DELEGACIJA
#187 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
I zube imajon_jovi wrote:Ja jes joj zinula
- DELEGACIJA
#188 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Izgleda da je FP "ubo" moderatora u žicu........._Reds_ wrote:Zasto su zakljucali onu temu, nije valjda nacelnik urgiraoPošto su nam zaključali temu SA IGMANA POGLEDAT JE LIJEPO,nadam se da ćete nam dozvoliti da ovdje kažemo nešto, lijepo, o Ilidži i aleji.
Valjda treba samo hvalospjeve pisati i no sikiriki.....
http://www.youtube.com/watch?v=pRrJGiy20RQ
- FOČANSKI PROPISI
#189 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Prije će biti ZLAJA._Reds_ wrote:Zasto su zakljucali onu temu, nije valjda nacelnik urgiraoPošto su nam zaključali temu SA IGMANA POGLEDAT JE LIJEPO,nadam se da ćete nam dozvoliti da ovdje kažemo nešto, lijepo, o Ilidži i aleji.
- _Reds_
#190 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Pitao sam moderatora zato ju je zakljucao, odgovor je bio nigdje veze, kao ima tema o Ilidzi, kao da je moderator pao iz vedra neba, pa nije vidio da je ona jedna i tema stara godinama, ocigledno da je neko urgirao da se zatvori. Treba adminu poslati poruku.DELEGACIJA wrote:Izgleda da je FP "ubo" moderatora u žicu........._Reds_ wrote:Zasto su zakljucali onu temu, nije valjda nacelnik urgiraoPošto su nam zaključali temu SA IGMANA POGLEDAT JE LIJEPO,nadam se da ćete nam dozvoliti da ovdje kažemo nešto, lijepo, o Ilidži i aleji.![]()
![]()
Valjda treba samo hvalospjeve pisati i no sikiriki.....
http://www.youtube.com/watch?v=pRrJGiy20RQ
- jon_jovi
#191 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
A vala nije kakva ni šteta.
- FOČANSKI PROPISI
#192 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Ima li kakvih novosti o kandidatima NAŠE STRANKE?
-
PRINCba
#193 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Nije problem da se nastavi razgovarati o ilidzi na ovoj temi ali ukoliko je u okvirima teme. Dakle tema i pitanja koji imaju veze sa Nasom Strankom i problemima na Ilidzi, a koje NS moze da eventualno otkloni ili doprinese ka tome.
FP je pitao za kandidate, Za sada vam ne mozemo reci nista dok CIK ne potvrdi listu, da nas nebi blokirali kao i temu Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo! hehehe
Svakako su godisnji odmori i nema se sta procitati i vidjeti stoga vjerujem da niste uskraceni za informacija..
FP je pitao za kandidate, Za sada vam ne mozemo reci nista dok CIK ne potvrdi listu, da nas nebi blokirali kao i temu Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo! hehehe
Svakako su godisnji odmori i nema se sta procitati i vidjeti stoga vjerujem da niste uskraceni za informacija..
- _Reds_
#194 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Blokiranje one teme je cisti bezobrazluk, jer nisi imali razloga za to, niti su naveli konkretan razlog, a ovo je tema ipak o NS Ilidza i sve ostalo je offtopic
- DELEGACIJA
#195 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Ma ovo mi djeluje nekako ja ću otvoriti temu a moji prijatelji će "titrati" i to je to, tema ostajePRINCba wrote:Nije problem da se nastavi razgovarati o ilidzi na ovoj temi ali ukoliko je u okvirima teme. Dakle tema i pitanja koji imaju veze sa Nasom Strankom i problemima na Ilidzi, a koje NS moze da eventualno otkloni ili doprinese ka tome.
A problemi koje NS može da doprinese ili otkloni
Imamo sada temu koja ima 8 "stranica" a zatvorena sa 128
BRAVO MODERATORU
Ovi moderatori vole crvenu boju..........
- DELEGACIJA
#196 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Čas persiranje čas TI, odluči sedzejkej wrote:bojala sam se da cete sada poceti o nekim politickim potezima, akcijama i tako dalje a ispostavilo se da ste sasvim realanElvis Vreto wrote:
Odgovor na vase pitanje:
Zaista se ne opterecavam uspjesima, a u svakom slucaju je bolje da osobe koje me poznaju govore o tome, a zavisi i sta je za koga uspjeh.
Mozda ostati normalan i drustveno odgovorno se ponasati je u nasim uslovima i uspjeh, pored porodice, egzistencije od vlastitog rada ,prijatelja....itd.![]()
samo ostanite takvi
Ko je god do sada uzeo pare kao vijećnik a ni na koji način to nije opravdao mora se DEBELO oznojiti da se dokaže na terenu a ne titranjem i šupljom
- FOČANSKI PROPISI
#197 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Hoće li se praviti taj WC na Vrelu Bosne?
Blago nama.
Švicarci na svoja izletišta po vrhovima Alpa,već 150 godina idu vozom,a mi na glavnom izletištu u državi,nemamo ni WC.
p.s.
Vreto,poklopi se i šuti!
Blago nama.
Švicarci na svoja izletišta po vrhovima Alpa,već 150 godina idu vozom,a mi na glavnom izletištu u državi,nemamo ni WC.
p.s.
Vreto,poklopi se i šuti!
- FOČANSKI PROPISI
#198 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
Upravo tako,_Reds_ wrote:Blokiranje one teme je cisti bezobrazluk, jer nisi imali razloga za to, niti su naveli konkretan razlog, a ovo je tema ipak o NS Ilidza i sve ostalo je offtopic
Bolje da su,ako im smetaju,isključili FOČANSKE PROPISE,nego temu.
P.s.
Predlažem da se sve briše,nek ostane ,samo,SDP.
- DELEGACIJA
#199 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
FOČANSKI PROPISI wrote:Upravo tako,_Reds_ wrote:Blokiranje one teme je cisti bezobrazluk, jer nisi imali razloga za to, niti su naveli konkretan razlog, a ovo je tema ipak o NS Ilidza i sve ostalo je offtopic
Bolje da su,ako im smetaju,isključili FOČANSKE PROPISE,nego temu.
P.s.
Predlažem da se sve briše,nek ostane ,samo,SDP.
- _Reds_
#200 Re: NAŠASTRANKA -ILIDžA
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=25&t=102329
evo napravio sam novu temu, kao nastavak na onu
evo napravio sam novu temu, kao nastavak na onu