Nasao index..

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#1 Nasao index..

Post by gentoo »

Mrsko mi u ove sitne sate kontati jel tema na pravom mjestu.. pa nek moderatori rade ono za sto su placeni, jelte..

Nego danas na bus stanici sam nasao index na ime djecaka iz Visokog Plasto Ismir FPN,Socijalni rad.. redovan :D . Nasao sam lika s tim imenom na FB,poslao mu poruku ali nemam pojma jel to on. Uglavnom ako ko slucaaaajno poznaje doticnog PP me. Nosim index jos koji dan sa sobom (jer sam skontao da je za ovog djecaka to najsigurnija opcija.. jer sam ja posten i sve to..) pa cu onda skontati kud dalje
Eborg

#2 Re: Nasao index..

Post by Eborg »

Najjednostavnije bi bilo da nazoveš FPN pa neka njihova studentska služba njemu proslijedi tvoj broj. Ili da jednostavno tamo ostaviš index pa da ga oni zovu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3 Re: Nasao index..

Post by Truba »

ja sam na svoj indeks bio nalijepio broj i tekst
ako nadjes indeks nazovi i slijedi nagrada :D
Wind

#4 Re: Nasao index..

Post by Wind »

pa da, odnesi ga na fax i to je to...(a unutra ostavi svoj broj... :D )
dharma

#5 Re: Nasao index..

Post by dharma »

Probaj i da na fb-u nadjes grupu SPUS-a i FPN-a (valjda ima) pa i tamo stavi obavijest, a nije ti ni losa ova gornja ideja da to predas studentskoj na FPN-a (iako mislim da bi ovi zaboravili da indeks i postoji)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6 Re: Nasao index..

Post by Truba »

kakve ocjene ima?

a da je neka dobra treba na vrata bi nosio pa makar u gračanicu išao :D
gentoo

#7 Re: Nasao index..

Post by gentoo »

Ma joj.. iskreno FPN mi nije usput nikako. Radije cu ih nazvati ili jednostavno ostaviti to kod otpravnika nek stavi u izlog..
amrica

#8 Re: Nasao index..

Post by amrica »

sladak_ko_med

#9 Re: Nasao index..

Post by sladak_ko_med »

gentoo wrote:Mrsko mi u ove sitne sate kontati jel tema na pravom mjestu.. pa nek moderatori rade ono za sto su placeni, jelte..

Nego danas na bus stanici sam nasao index na ime djecaka iz Visokog Plasto Ismir FPN,Socijalni rad.. redovan :D . Nasao sam lika s tim imenom na FB,poslao mu poruku ali nemam pojma jel to on. Uglavnom ako ko slucaaaajno poznaje doticnog PP me. Nosim index jos koji dan sa sobom (jer sam skontao da je za ovog djecaka to najsigurnija opcija.. jer sam ja posten i sve to..) pa cu onda skontati kud dalje
hoš ti to njemu naplatit :D :lol:

hajde momčino javljaj se ako ga nisi namjerno bacio ko veliš hebo fakultet :cry:
gentoo

#10 Re: Nasao index..

Post by gentoo »

Javio se decko na PP koji kao zna njegovog brata, pa ce mu javiti itd.. Uglavnom nadam se da ce ponjeti licnu za identifikaciju :D
Locked