Nego danas na bus stanici sam nasao index na ime djecaka iz Visokog Plasto Ismir FPN,Socijalni rad.. redovan
Nasao index..
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#1 Nasao index..
Mrsko mi u ove sitne sate kontati jel tema na pravom mjestu.. pa nek moderatori rade ono za sto su placeni, jelte..
Nego danas na bus stanici sam nasao index na ime djecaka iz Visokog Plasto Ismir FPN,Socijalni rad.. redovan
. Nasao sam lika s tim imenom na FB,poslao mu poruku ali nemam pojma jel to on. Uglavnom ako ko slucaaaajno poznaje doticnog PP me. Nosim index jos koji dan sa sobom (jer sam skontao da je za ovog djecaka to najsigurnija opcija.. jer sam ja posten i sve to..) pa cu onda skontati kud dalje
-
Eborg
#2 Re: Nasao index..
Najjednostavnije bi bilo da nazoveš FPN pa neka njihova studentska služba njemu proslijedi tvoj broj. Ili da jednostavno tamo ostaviš index pa da ga oni zovu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Nasao index..
ja sam na svoj indeks bio nalijepio broj i tekst
ako nadjes indeks nazovi i slijedi nagrada
ako nadjes indeks nazovi i slijedi nagrada
-
Wind
#4 Re: Nasao index..
pa da, odnesi ga na fax i to je to...(a unutra ostavi svoj broj...
)
- dharma
#5 Re: Nasao index..
Probaj i da na fb-u nadjes grupu SPUS-a i FPN-a (valjda ima) pa i tamo stavi obavijest, a nije ti ni losa ova gornja ideja da to predas studentskoj na FPN-a (iako mislim da bi ovi zaboravili da indeks i postoji)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6 Re: Nasao index..
kakve ocjene ima?
a da je neka dobra treba na vrata bi nosio pa makar u gračanicu išao
a da je neka dobra treba na vrata bi nosio pa makar u gračanicu išao
- gentoo
#7 Re: Nasao index..
Ma joj.. iskreno FPN mi nije usput nikako. Radije cu ih nazvati ili jednostavno ostaviti to kod otpravnika nek stavi u izlog..
- amrica
- sladak_ko_med
#9 Re: Nasao index..
hoš ti to njemu naplatitgentoo wrote:Mrsko mi u ove sitne sate kontati jel tema na pravom mjestu.. pa nek moderatori rade ono za sto su placeni, jelte..
Nego danas na bus stanici sam nasao index na ime djecaka iz Visokog Plasto Ismir FPN,Socijalni rad.. redovan. Nasao sam lika s tim imenom na FB,poslao mu poruku ali nemam pojma jel to on. Uglavnom ako ko slucaaaajno poznaje doticnog PP me. Nosim index jos koji dan sa sobom (jer sam skontao da je za ovog djecaka to najsigurnija opcija.. jer sam ja posten i sve to..) pa cu onda skontati kud dalje
hajde momčino javljaj se ako ga nisi namjerno bacio ko veliš hebo fakultet
- gentoo
#10 Re: Nasao index..
Javio se decko na PP koji kao zna njegovog brata, pa ce mu javiti itd.. Uglavnom nadam se da ce ponjeti licnu za identifikaciju