Naša TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

crnivrag

#26 Re: Naša TV

Post by crnivrag »

Naša TV kreće sa emitiranjem programa u ponedjeljak 14.03.2016. u 17:30 sa emisijom Dobar dan Hercegovino:

http://www.vecernji.ba/nasa-tv-pocinje- ... ka-1066878
StupskaBitanga

#28 Re: Naša TV

Post by StupskaBitanga »

Ništa ovo nije slučajno
Scopio

#29 Re: Naša TV

Post by Scopio »

Počelo je emitiranje.

Iznimno lijepa dikcija voditeljice emisije Hercegovina danas.
probook

#30 Re: Naša TV

Post by probook »

Scopio wrote:Počelo je emitiranje.

Kasni zvuk u odnosu na sliku :-D Fino su počeli :D
StupskaBitanga

#31 Re: Naša TV

Post by StupskaBitanga »

Scopio wrote:Počelo je emitiranje.

jel na tečnom hrvatskom?
Ima li promovisanja Herceg Bosne kroz još uvijek održive organizacije i slično?
agent_zero

#32 Re: Naša TV

Post by agent_zero »

Koji će mi Q ovaj HDZovski (proustaški) kanal?

Neka to emituju pretplatnicima u zapadnoj Hercegovini, dajte mi radije BN televiziju umjesto ovog smeća.
oskarboy

#33 Re: Naša TV

Post by oskarboy »

agent_zero wrote:Koji će mi Q ovaj HDZovski (proustaški) kanal?

Neka to emituju pretplatnicima u zapadnoj Hercegovini, dajte mi radije BN televiziju umjesto ovog smeća.
a koji ce ti k hayat,mtv igman...????????? nasa tv je privatna tv ,ne znam sta vam toliko smeta.pa imate masu svojih privatnih bosnjackih kanala.naravno to ti ne smeta kad si licemjer
dustaban

#34 Re: Naša TV

Post by dustaban »

oskarboy wrote:
a koji ce ti k hayat,mtv igman...????????? nasa tv je privatna tv ,ne znam sta vam toliko smeta.pa imate masu svojih privatnih bosnjackih kanala.naravno to ti ne smeta kad si licemjer
Vala bash. Kakvog smecha su nam ubacili u kablovsku fale nam samo Sagolj i Guzina...
cancel

#35 Re: Naša TV

Post by cancel »

i jel gleda tko? :izet:
StupskaBitanga

#36 Re: Naša TV

Post by StupskaBitanga »

stožerni članovi HDZ
Maharadza

#37 Re: Naša TV

Post by Maharadza »

kmeeeee mi majorizirani kmeeee hoćemo treći kmeeeeee "stolni" grad naš kmeeeee
cancel

#38 Re: Naša TV

Post by cancel »

ima li negdje neki stream? :stolica:
agent_zero

#39 Re: Naša TV

Post by agent_zero »

oskarboy wrote:

Ne znam šta hayat petljaš u tu priču, to nije politčki kanal, nego zabavni :-)

A da si malo pratio šta sam ranije pisao na telemach temi, vidio da sam isto mislio i za mtv igman, behar i njima slične kanale. Ali naravno, zapalo ti je za oko samo kad sam spomenuo tu proustašku tv, za koju je ne želim ni feninga da odvajam za pretplatu koju plaćam telemachu.
oskarboy

#40 Re: Naša TV

Post by oskarboy »

agent_zero wrote:
oskarboy wrote:

Ne znam šta hayat petljaš u tu priču, to nije politčki kanal, nego zabavni :-)

A da si malo pratio šta sam ranije pisao na telemach temi, vidio da sam isto mislio i za mtv igman, behar i njima slične kanale. Ali naravno, zapalo ti je za oko samo kad sam spomenuo tu proustašku tv, za koju je ne želim ni feninga da odvajam za pretplatu koju plaćam telemachu.
po cemu je to proustaska???????? ko si to ti da odredjujes kakva je tv????? mozda je prohrvatska tv al to ne znaci da je ustaska.to je privatna tv a ne javna.i hajat je probosnjacka tv pa je opet niko ne zove balijskom tv,kao i mtv igman.**************************************
Last edited by -LIBERO- on 06/04/2016 00:44, edited 1 time in total.
Reason: izbrisan dio posta koji ide u pravcu licne uvrede na racun drug forumasa.
karanana

#41 Re: Naša TV

Post by karanana »

valja li sta?
da iskoristim prigodu i da se ocitujem i posaljem naputak mome kabelskomu operateru da uvrsti ovi program u svoju ponudu.
agent_zero

#42 Re: Naša TV

Post by agent_zero »

oskarboy wrote:po cemu je to proustaska???????? ko si to ti da odredjujes kakva je tv????? mozda je prohrvatska tv al to ne znaci da je ustaska.to je privatna tv a ne javna.i hajat je probosnjacka tv pa je opet niko ne zove balijskom tv,kao i mtv igmana...*****************
Po čemu je proustaška? Kada direktorica te tv kuće javno i otvoreno zalaže za podjelu BiH, podjelu javnog servisa, treće entitete, šta je to nego proustaški i prozivod proustaške ideologije od drugog svjetskog rata, pa naovamo?
Scopio

#43 Re: Naša TV

Post by Scopio »

Ne znam gdje si ti bio na času istorije, ali koliko je meni poznato ustaše nikad nisu djelile bosnu, čak su joj u svojim mokrim snovima sanđzak pripajali
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#44 Re: Naša TV

Post by sabina1 »

Scopio wrote:Ne znam gdje si ti bio na času istorije, ali koliko je meni poznato ustaše nikad nisu djelile bosnu, čak su joj u svojim mokrim snovima sanđzak pripajali
Nikad.
Jedino sto su bosanske Srbe , Jevreje , Rome i sve ostale antifasiste ubijali i zatvarali s ciljem njihovog sistematskog istrebljenja tj s ciljem genocida.
Osim ovih tricarija i aktivnog pomaganja nacistima i fasistima , nemaju nekih grijehova.
MTV

#45 Re: Naša TV

Post by MTV »

karanana wrote:valja li sta?
da iskoristim prigodu i da se ocitujem i posaljem naputak mome kabelskomu operateru da uvrsti ovi program u svoju ponudu.
Poslao sam im a odgovor je da su moj prijedlog proslijedili kolegama koji rade na prosirenju programske sheme.
Scopio

#46 Re: Naša TV

Post by Scopio »

sabina1 wrote:
Scopio wrote:Ne znam gdje si ti bio na času istorije, ali koliko je meni poznato ustaše nikad nisu djelile bosnu, čak su joj u svojim mokrim snovima sanđzak pripajali
Nikad.
Jedino sto su bosanske Srbe , Jevreje , Rome i sve ostale antifasiste ubijali i zatvarali s ciljem njihovog sistematskog istrebljenja tj s ciljem genocida.
Osim ovih tricarija i aktivnog pomaganja nacistima i fasistima , nemaju nekih grijehova.
Ne samo bosanske Srbe već sve koji su naseljavali hrvatski državotvorni prostor.

A kada lijepiš tako olako etiketu nekome nekog strašnog pojma onda taj pojam postaje sve manje strašan.

Tako da kod nas kad se izlije kanalizacija to je fašizam prema okolišu, genocid... Ustašluk.
Probajte naglas u Njemackoj reći nazzi, ljudi se okolo smrznu jer su naučeni da se tim strašnim pojmom tako olako ne barata
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#47 Re: Naša TV

Post by -LIBERO- »

Dajte konkretno o programu, emisijama, voditeljima, urednicima....kvaliteti i sl.

Ako nastavite sa medjusobnim uvredama, neminovno je da ce biti sankcija. A to nam nikome nije u interesu.

Kultura dijaloga, cak i u neslaganju. Hvala.
adapter

#48 Re: Naša TV

Post by adapter »

Emisija "Naše tv" o javnim rtv emiterima u BiH:

https://www.youtube.com/watch?v=PwmoLyywqQY
Post Reply