Naša TV
Moderator: anex
- crnivrag
#26 Re: Naša TV
Naša TV kreće sa emitiranjem programa u ponedjeljak 14.03.2016. u 17:30 sa emisijom Dobar dan Hercegovino:
http://www.vecernji.ba/nasa-tv-pocinje- ... ka-1066878
http://www.vecernji.ba/nasa-tv-pocinje- ... ka-1066878
-
adapter
-
Scopio
#29 Re: Naša TV
Počelo je emitiranje.
Iznimno lijepa dikcija voditeljice emisije Hercegovina danas.
-
probook
#30 Re: Naša TV
Kasni zvuk u odnosu na slikuScopio wrote:Počelo je emitiranje.
-
StupskaBitanga
#31 Re: Naša TV
jel na tečnom hrvatskom?Scopio wrote:Počelo je emitiranje.
Ima li promovisanja Herceg Bosne kroz još uvijek održive organizacije i slično?
- agent_zero
#32 Re: Naša TV
Koji će mi Q ovaj HDZovski (proustaški) kanal?
Neka to emituju pretplatnicima u zapadnoj Hercegovini, dajte mi radije BN televiziju umjesto ovog smeća.
Neka to emituju pretplatnicima u zapadnoj Hercegovini, dajte mi radije BN televiziju umjesto ovog smeća.
-
oskarboy
#33 Re: Naša TV
a koji ce ti k hayat,mtv igman...????????? nasa tv je privatna tv ,ne znam sta vam toliko smeta.pa imate masu svojih privatnih bosnjackih kanala.naravno to ti ne smeta kad si licemjeragent_zero wrote:Koji će mi Q ovaj HDZovski (proustaški) kanal?
- dustaban
#34 Re: Naša TV
Vala bash. Kakvog smecha su nam ubacili u kablovsku fale nam samo Sagolj i Guzina...oskarboy wrote:a koji ce ti k hayat,mtv igman...????????? nasa tv je privatna tv ,ne znam sta vam toliko smeta.pa imate masu svojih privatnih bosnjackih kanala.naravno to ti ne smeta kad si licemjeragent_zero wrote:Koji će mi Q ovaj HDZovski (proustaški) kanal?
- Maharadza
#37 Re: Naša TV
kmeeeee mi majorizirani kmeeee hoćemo treći kmeeeeee "stolni" grad naš kmeeeee
- agent_zero
#39 Re: Naša TV
Ne znam šta hayat petljaš u tu priču, to nije politčki kanal, nego zabavnioskarboy wrote:a koji ce ti k hayat,mtv igman...????????? nasa tv je privatna tv ,ne znam sta vam toliko smeta.pa imate masu svojih privatnih bosnjackih kanala.naravno to ti ne smeta kad si licemjeragent_zero wrote:Koji će mi Q ovaj HDZovski (proustaški) kanal?
A da si malo pratio šta sam ranije pisao na telemach temi, vidio da sam isto mislio i za mtv igman, behar i njima slične kanale. Ali naravno, zapalo ti je za oko samo kad sam spomenuo tu proustašku tv, za koju je ne želim ni feninga da odvajam za pretplatu koju plaćam telemachu.
-
oskarboy
#40 Re: Naša TV
po cemu je to proustaska???????? ko si to ti da odredjujes kakva je tv????? mozda je prohrvatska tv al to ne znaci da je ustaska.to je privatna tv a ne javna.i hajat je probosnjacka tv pa je opet niko ne zove balijskom tv,kao i mtv igman.**************************************agent_zero wrote:Ne znam šta hayat petljaš u tu priču, to nije politčki kanal, nego zabavnioskarboy wrote:a koji ce ti k hayat,mtv igman...????????? nasa tv je privatna tv ,ne znam sta vam toliko smeta.pa imate masu svojih privatnih bosnjackih kanala.naravno to ti ne smeta kad si licemjeragent_zero wrote:Koji će mi Q ovaj HDZovski (proustaški) kanal?
Neka to emituju pretplatnicima u zapadnoj Hercegovini, dajte mi radije BN televiziju umjesto ovog smeća.![]()
A da si malo pratio šta sam ranije pisao na telemach temi, vidio da sam isto mislio i za mtv igman, behar i njima slične kanale. Ali naravno, zapalo ti je za oko samo kad sam spomenuo tu proustašku tv, za koju je ne želim ni feninga da odvajam za pretplatu koju plaćam telemachu.
Last edited by -LIBERO- on 06/04/2016 00:44, edited 1 time in total.
Reason: izbrisan dio posta koji ide u pravcu licne uvrede na racun drug forumasa.
Reason: izbrisan dio posta koji ide u pravcu licne uvrede na racun drug forumasa.
- karanana
#41 Re: Naša TV
valja li sta?
da iskoristim prigodu i da se ocitujem i posaljem naputak mome kabelskomu operateru da uvrsti ovi program u svoju ponudu.
da iskoristim prigodu i da se ocitujem i posaljem naputak mome kabelskomu operateru da uvrsti ovi program u svoju ponudu.
- agent_zero
#42 Re: Naša TV
Po čemu je proustaška? Kada direktorica te tv kuće javno i otvoreno zalaže za podjelu BiH, podjelu javnog servisa, treće entitete, šta je to nego proustaški i prozivod proustaške ideologije od drugog svjetskog rata, pa naovamo?oskarboy wrote:po cemu je to proustaska???????? ko si to ti da odredjujes kakva je tv????? mozda je prohrvatska tv al to ne znaci da je ustaska.to je privatna tv a ne javna.i hajat je probosnjacka tv pa je opet niko ne zove balijskom tv,kao i mtv igmana...*****************
-
Scopio
#43 Re: Naša TV
Ne znam gdje si ti bio na času istorije, ali koliko je meni poznato ustaše nikad nisu djelile bosnu, čak su joj u svojim mokrim snovima sanđzak pripajali
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#44 Re: Naša TV
Nikad.Scopio wrote:Ne znam gdje si ti bio na času istorije, ali koliko je meni poznato ustaše nikad nisu djelile bosnu, čak su joj u svojim mokrim snovima sanđzak pripajali
Jedino sto su bosanske Srbe , Jevreje , Rome i sve ostale antifasiste ubijali i zatvarali s ciljem njihovog sistematskog istrebljenja tj s ciljem genocida.
Osim ovih tricarija i aktivnog pomaganja nacistima i fasistima , nemaju nekih grijehova.
- MTV
#45 Re: Naša TV
Poslao sam im a odgovor je da su moj prijedlog proslijedili kolegama koji rade na prosirenju programske sheme.karanana wrote:valja li sta?
-
Scopio
#46 Re: Naša TV
Ne samo bosanske Srbe već sve koji su naseljavali hrvatski državotvorni prostor.sabina1 wrote:Nikad.Scopio wrote:Ne znam gdje si ti bio na času istorije, ali koliko je meni poznato ustaše nikad nisu djelile bosnu, čak su joj u svojim mokrim snovima sanđzak pripajali
Jedino sto su bosanske Srbe , Jevreje , Rome i sve ostale antifasiste ubijali i zatvarali s ciljem njihovog sistematskog istrebljenja tj s ciljem genocida.
Osim ovih tricarija i aktivnog pomaganja nacistima i fasistima , nemaju nekih grijehova.
A kada lijepiš tako olako etiketu nekome nekog strašnog pojma onda taj pojam postaje sve manje strašan.
Tako da kod nas kad se izlije kanalizacija to je fašizam prema okolišu, genocid... Ustašluk.
Probajte naglas u Njemackoj reći nazzi, ljudi se okolo smrznu jer su naučeni da se tim strašnim pojmom tako olako ne barata
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#47 Re: Naša TV
Dajte konkretno o programu, emisijama, voditeljima, urednicima....kvaliteti i sl.
Ako nastavite sa medjusobnim uvredama, neminovno je da ce biti sankcija. A to nam nikome nije u interesu.
Kultura dijaloga, cak i u neslaganju. Hvala.
Ako nastavite sa medjusobnim uvredama, neminovno je da ce biti sankcija. A to nam nikome nije u interesu.
Kultura dijaloga, cak i u neslaganju. Hvala.
-
adapter