zašto kolutati očima, šta je pogrešno napisano?zippoo87 wrote: kada vidim ovakve komentare,jedino sto mogu je nasmijati se i kolutati ocima![]()
![]()
znaci incijative nisu nista,to je onako za budale i to ne rjesava probleme hahahah
a sto se tice ovog primjera sto si naveo sa radnicima kvarca...kakav bi uticaj imalo to sto se NS pojavila kraj radnika ,da li bi to rijesilo njihov problem ili bi isti ovakvi kao ti onda napisali da su dosli samo da se slikaju i da pokupe medijsku paznju
pa to stalno podmecete,toliko ste dosadni sa tim glupostima,da vise nije ni zanimljivo
prvo se naucite sta je politika ,sta je detektovanje problema a sta rjesavanje problema i ko moze sta rijesiti pa onda podmecite NSu nesto
zašto naša stranka ne usaglasi incijativu sa svim opozicionim strankama i u ime opozicije predloži rješenje. to bi bilo bolje zar ne? šta građanstvo ima od predložene incijative koja je unaprijed osuđena na propast, jer je, tako reći niko ne podržava osim predlagača, a kapacitet predlagača je 1 zastupnik u parlamentu fbih i 3 zastupnika u skupštini ks. totalno pogrešno vođenje politike i pokušaj da kao individua skupe političke poene tako što će predložiti incijative koje podržavaju samo oni - u redu, razumijem, to je politika.
zašto ljudi imaju predrasude vizavi naše stranke?.. stranka postoji više od 8 godina, izašli su na 4 izborna ciklusa, a niti jednom nisu preuzeli odgovornost i uzeli neko ministarstvo ili neki resor kako bi ljudima pokazali da mogu nešto napraviti. Kako će oni sutra mene uvjeriti da su baš oni pravi, a sve vrijeme bili u opoziciji i nisu čak ni pokušali ući u vlast - a nije da ih nisu zvali.
dva puta je bilo prilike da budu dio vladajuće većine, pa prvi put se peđa spominjao kao ministar pravde i ja sam se iskreno nadao da će on nešto promijeniti i uraditi u tom ministarstvu, a drugi put se spominjao kao premijer kantona sarajevo i bilo mi je drago da on preuzme tu funkciju. nakon što je dva puta odbio preuzeti odgovornost, iz razloga što neće sa sda (a javno je podržao konakovića za premijera - čini mi se u prošlom mandatu kada je oborena vlada sdpa), šta drugo, osim razočarenja preostaje...
nadalje, u izbornoj kampanji (koja je, ruku na srce bila dosta dobra i pozitivna) su upirali narodu prstom u oči kako oni imaju rješenje za gras i kada je konačno došlo vrijeme da to rješenje predoče i preuzmu gras u svoje ruke i pokušaju oporaviti firmu, oni to nisu uradili i pokazali su veliku dozu kukavičluka. toliko priče, a rezultata nigdje.
i još samo jedno, problemi se ne rješavaju tako što ja kažem kako treba rješiti problem i pustim tebe da ti rješavaš onako kako sam ti ja rekao.
svako dobro.