Jel' moguće ovo u životu?
Zna li neko nesto o ovome?
Naravno, to si zaključila na osnovu čega? Budi ljubazna citiraj ko je to rekao da ga svi odmah naružimo!Zana. wrote:Naravno, NS-u je SDP veci problem nego energetska mafija. Nista neocekivano...
pa, kome to jos nije jasno? bajic dvije veceri zaredom gostuje na tv1...cyprus wrote:Ja se nadam da ovo nije tačno...
DepraUbiVepra wrote:Naravno, to si zaključila na osnovu čega? Budi ljubazna citiraj ko je to rekao da ga svi odmah naružimo!Zana. wrote:Naravno, NS-u je SDP veci problem nego energetska mafija. Nista neocekivano...
u demokratskoj praksi svih normalnih zemalja je da partije koje nemaju svoje predsjednicke kandidate podrze jednog, drugog ili treceg kandidata. ako ovo nije tacno, a ja se usprkos tome sto stvarnost govori nesto drugo nadam da nije, NS jednostavno treba da se izjasni: koga oni podrzavaju u izborima za clana predsjednistva i pozovu svoje birace da glasaju za to nekoga. jednostavno, zar ne?travnik wrote:Meni ovo zvuči nevjerojano i nadam se da nije točna informacija.
Zelenas wrote:I meni zvuči nevjerovatno, ali sam upravo čuo da će NS u narednih dan-dva izaći sa saopštenjem u kojem će podržati Harisa Silajdžića na izborima za člana Predsjedništva BiH.![]()
Jel' moguće ovo u životu?![]()
Control panel wrote:ma dzaba Harisu i NS ako njega reis ne podrzi papa predsjednistvo.
sve ce se znati u petak ko ce biti bosnjacki clan predsjednistva
i da dodam i dzumhur, ibricic, magas, balic, arnaut i dudakovic pride. reis je gigant.
jebe se reisu. ima co'ek tri partije.theTruePath wrote:Control panel wrote:ma dzaba Harisu i NS ako njega reis ne podrzi papa predsjednistvo.
sve ce se znati u petak ko ce biti bosnjacki clan predsjednistva
i da dodam i dzumhur, ibricic, magas, balic, arnaut i dudakovic pride. reis je gigant.
reis podrzava Harisa za clana
a SBB na drugim nivoima
provereno![]()
![]()
eh sad si im ga shukn'o. cetnickoustaskopederskosandzacko kukavicje jaje.Zelenas wrote:I meni zvuči nevjerovatno, ali sam upravo čuo da će NS u narednih dan-dva izaći sa saopštenjem u kojem će podržati Harisa Silajdžića na izborima za člana Predsjedništva BiH.![]()
Jedino što je nejasno, da li treba da im narede, da im zaprijete ili da ih ucijene... Glasači su bagra, moraš im sve crtati...liliac wrote:u demokratskoj praksi svih normalnih zemalja je da partije koje nemaju svoje predsjednicke kandidate podrze jednog, drugog ili treceg kandidata. ako ovo nije tacno, a ja se usprkos tome sto stvarnost govori nesto drugo nadam da nije, NS jednostavno treba da se izjasni: koga oni podrzavaju u izborima za clana predsjednistva i pozovu svoje birace da glasaju za to nekoga. jednostavno, zar ne?travnik wrote:Meni ovo zvuči nevjerojano i nadam se da nije točna informacija.
Sve bi to bilo u redu da se NS nije ostro suprostavila svim nacionalistickim strankama, a Hare je predsjednik jedne takve. Sve bi to bilo u redu da se NS nije ostro suprostavila svim kriminalnim strankama, a Hare je predsjednik jedne takve. Sve bi to bilo u redu da NS nije porucila da bojkotuje izbore za predsjednistvo, jer su 'ostali' diskriminisani ovakvim ustavnim uredjenjem.liliac wrote:u demokratskoj praksi svih normalnih zemalja je da partije koje nemaju svoje predsjednicke kandidate podrze jednog, drugog ili treceg kandidata. ako ovo nije tacno, a ja se usprkos tome sto stvarnost govori nesto drugo nadam da nije, NS jednostavno treba da se izjasni: koga oni podrzavaju u izborima za clana predsjednistva i pozovu svoje birace da glasaju za to nekoga. jednostavno, zar ne?travnik wrote:Meni ovo zvuči nevjerojano i nadam se da nije točna informacija.
Pa čovječe čitaš li ti Dane?! Zar ti nije jasno da je Haris odlučio pokušati potkopati SDP preko NS-a a da je Bajić na to pristao radi nekolicine stolica u Kantonalnom parlamentu.Zelenas wrote:I meni zvuči nevjerovatno, ali sam upravo čuo da će NS u narednih dan-dva izaći sa saopštenjem u kojem će podržati Harisa Silajdžića na izborima za člana Predsjedništva BiH.![]()
dobar je sarkazam, ali bojim se da ne odgovara na pitanje. a principijelnost? pa, jeste, principijelno je to sto dino mustafic ima prostora u avazu skoro ko utemeljitelj, sto bajic ide hadzifejsu u emisiju nakon sto je ns izdao saopstenje u pljunuo na energetsku mafiju... meni se cini da je pecaninov pritisak urodio plodom. a vi sad gledajte. nego, fakat za koga ce ns reci svojim biracima da glasaju na iducim izborima? hoce li se neko izjasniti o tome?-LIBERO- wrote:Podrzat cemo Harisa Silajdzica a za predsjednika RS-a Milorada Dodika![]()
Jeste sada zadovoljni?![]()
![]()