Ujedno je i Direktor i CPCD, pa onda je iz toga nastao GROZD- elem, palamuda za palamudom, bildanje CV-ja palamudatora i nista vise. Mislim sve bi to ok bilo da se ne predstavljaju kao neki revolucionari, evo vec pocinjem ginuti od smijeha na to

CPCD postoji evo vec najmanje 7,8 g. i NISTA nisu uradili, za sto su masno placeni. Palamudio je NVO sektoru po BiH osnivanjem nekakvih referentih grupa, da ce med i mlijeko teci, najavljivao revolucije, otvorio urede CPCD-a sirom BiH, i ko zna koliko love je tu "utuseno". Tako su radili svi "nevladini" likovi bliski strankama. Izadju iz stranke iz koje ponesu nekakav temelj za palamudu, okupe najnesposobnije NVO u "mrezu" nevladinih orgova, i onda shicaju samo na velike donatore. Tako je nastao i Eko Savez BiH. Nisu ni jedni kurcem mrdnuli, jer nisu ni mogli- po jedan covjek u svakom uredu, bitno je u finansijskom bilansu prikazat ured

Uglavnom meni to lici na muzu te pranje love. Dok je Norveigean Aida bice i Sere. A zaista ne znam koji ce ku.ac on u Nasoj stranci, ko ga dovede tu?
Ja radi njega necu glasati za Nasu stranku, jer je on tamo sekretar ni manje ni vise, a nestrpljivo sam cekao osvjezenje. Sve dok je palamuda sekretar tu, takva ce i stranka biti, jer mislim da je on tu glavni u stvari. Nadam se da ce predsjednik doci pameti, mada sumnjam, Sero mu je pomogao da napravi vodenog ciru. Nece doci pameti, pa se nadam da ce se drzati vlastitih rijeci da ce vrh stranke rotirati i da niko nije svet. Mislim da radi njega Nasa stranka ima i ovako mlake i nikakve nastupe, ali to ne mogu dokazati. Samo mi njihovo djelovanje smrdi na GROZD i ostale palamude.
Sretno na izborima i dok je Sere, bez mog glasa! Radje necu opet glasat