NAKON što je Index u ponedjeljak objavio fotografiju službenog policijskog vozila parkiranog na mjestu rezerviranom za invalide u Starom gradu u Rabu, PU primorsko-goranska identificirala je policijskog službenika koji je počinio navedeni prekršaj, a protiv njega će biti pokrenut odgovarajući disciplinski postupak.
"Utvrdili smo identitet policijskog službenika koji se parkirao na mjestu za invalide. Utvrdili smo da je počinio prekršaj, tako da sad slijedi pokretanje disciplinskog postupka." - potvrdila je u razgovoru za Index Mirjana Kulaš, glasnogovornica PU primorsko-goranske, pod čiju jurisdikciju spada i otok Rab.
Naime, policajac koji je "zaboravio" da se zakoni odnose i na njega se 11. ožujka u Starom gradu u Rabu parkirao na mjesto za invalide, a nakon što smo o tome obavijestili PU primorsko-goransku, uslijedila je prilično brza reakcija.

Ja se pitam da li je ikad neko od nasih policajaca odgovarao za nesto slicno, eto bas bi volio da znam imenom i prezimenom koji i kada. A znamo svi sta rade i kao se ponasaju u sluzbenim a i u svojim autima. Ili su stvarno bezgrijesni
Mene neki dan kaznise dvojica i moradoh platiti 45KM zbog promjene smjera kretanja bez aktiviranja pokazivaca pravca ili zmigavca.
Valjda je to pocetak borbe protiv organizovanog kriminala pa se ne pobunih
Izadjose iz auta uredno nevezani dok drugi nije ni prekidao svoj razgovor na mobitel i krkanski izbacenom nogom van
Jesu trenutno stajali ali u principu nikad nisam vidio policajce vezane u autu.