Nas slijedeci protivnik - Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-danTe-

#976 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -danTe- »

J.P.Montoya wrote:raja mustuluk, pola 4 snimak na hayatu tekme
poceo snimak...jedva cekam da u miru sad pogledam... 8-) :-D
pirmin

#977 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by pirmin »

Ima li gdje snimak onog nindze sto je sa zastavom uletio u teren? :D :D
1941.

#978 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by 1941. »

pirmin wrote:Ima li gdje snimak onog nindze sto je sa zastavom uletio u teren? :D :D
Ima,postavio je neko sinoć (jutros) ovdje.
serpico

#979 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by serpico »

mnnnmnn wrote:
IBM wrote:
sahan wrote:Onim seljacima sa tribina sinoc pod hitno zabraniti dolazak na utakmice. Fuj :x
vidi ove seljake :D :

http://www.youtube.com/watch?v=z2qFFv8S ... re=related

jedva cekam srijedu :bih:

jao seljaka bas :-) :P .... a jel ima ko kakve fotke bakljade ili snimak, jer supacki reziser i nije bas pokazao.... :bih: :bih:
Image
Image
P.S.
preuzeto sa http://www.modrica.biz

P.P.S
Vidi se samo pola slike zato sto ovdje ne postoji mod za smanjivanje slika ali kad se download-uje opet se vidi cijela slika
1941.

#980 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by 1941. »

Ah da,upravo je u toku repriza na hayatu :thumbup:
mnnnmnn

#981 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by mnnnmnn »

serpico wrote:
mnnnmnn wrote:[quote="IBM

vidi ove seljake :D :

http://www.youtube.com/watch?v=z2qFFv8S ... re=related

jedva cekam srijedu :bih:

jao seljaka bas :-) :P .... a jel ima ko kakve fotke bakljade ili snimak, jer supacki reziser i nije bas pokazao.... :bih: :bih:
Image
Image
P.S.
preuzeto sa http://www.modrica.biz

P.P.S
Vidi se samo pola slike zato sto ovdje ne postoji mod za smanjivanje slika ali kad se download-uje opet se vidi cijela slika[/quote]

svaka cast... :sax: imal jos ko?? :)
mnnnmnn

#982 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by mnnnmnn »

evo ima ovo.... sekunda je falila da se prekine tekma.....
Van Halen

#983 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Van Halen »

Šibicar wrote:Ne znam da li sam samo ja primjetio ili se možda samo meni svidjelo,kako je jedna mahalska televizija kao što je Hayat sinoć vrhunski ,profesionalno i što je najvažmije zanimljivo i interesantno,odradila kompletan posao prije,tokom i poslije utakmice,i to ne samo zbog Marijana(iako je on zaslužan za većinu pozitivne energije)...barem se meni dopada onakav način prenosa utakmice kao i u većini zemalja u Evropi... :thumbup: Naravno i dalje ostaju mahalska televizija zbog većine ostalog bljutavog sadržaja koji emituju,ali ono sinoć je,barem po meni,bilo za svaku pohvalu.
U pravu si, za ono sinoć svaka im čast. Samo da dodam da mi je drago što nije bilo turskih zastava. Ako ništa bar zbog komšija koji samo tako nešto i čekaju.
Vozdra raja :-)

#984 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Vozdra raja :-) »

Van Halen wrote:
U pravu si, za ono sinoć svaka im čast. Samo da dodam da mi je drago što nije bilo turskih zastava. Ako ništa bar zbog komšija koji samo tako nešto i čekaju.
Pa nase komsije bi najvise volile da mi uopste ne postojimo! Je li mi to radi nasih komsija treba da se odreknemo prijateljastva sa Turskom??
P.S. Bice turskih zastava u Zenici! :wink:

Bojim se da je nasa sinosnja pobjeda rezultat slabe igre Belgijanaca. Nadam se da ce u Zenici igrati bolje pada postenije sa njima odmjerimo snage i vidimo koliko smo zaista jaki.

:bih:
Van Halen

#985 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Van Halen »

Ništa ne valja radit iz inata. Ja ću lično navijat da Turska izgubi, valjda je to cilj svima nama. Što se tiče zastave, ljiljani i plavo-žuta, zastave Bosne ništa me drugo ne interesuje.
Ripicipi

#986 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ripicipi »

Vozdra raja wrote:
Van Halen wrote:
Pa nase komsije bi najvise volile da mi uopste ne postojimo! Je li mi to radi nasih komsija treba da se odreknemo prijateljastva sa Turskom??

Bojim se da je nasa sinosnja pobjeda rezultat slabe igre Belgijanaca. Nadam se da ce u Zenici igrati bolje pada postenije sa njima odmjerimo snage i vidimo koliko smo zaista jaki.

Pogledaj malo hr forume pa ces vidjeti da si u totalnoj zabludi. Ljudi su odusevljeni nasom igrom i uveliko nam cestitaju :thumbup:
Ti vjerovatno ne znas ni odakle si cim "navijas" za turske zastave :roll:
Za zadnju recenicu mogu samo "reci"... :roll: :roll: :roll:

Volim te Bosno :bih:
Last edited by Ripicipi on 29/03/2009 18:01, edited 2 times in total.

#987 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Van Halen wrote:Ništa ne valja radit iz inata. Ja ću lično navijat da Turska izgubi, valjda je to cilj svima nama. Što se tiče zastave, ljiljani i plavo-žuta, zastave Bosne ništa me drugo ne interesuje.
Biti prijatelj sa Turskom nije inat, vec fakat!
I moje su zastave ljiljani i plavo zuta. Ali i crveno bijela mi je draga jer mi je i ta zemlja draga.

Vezu izmedju BiH i Turske niko ne moze slomiti! :wink:

:bih: :bih:

#988 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Kada Turska igra protiv neke druge drzave, imam opsolutno pravo i mnogo razloga da navijam za Tursku!

Zasto ne bih navijao?
Ripicipi

#989 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ripicipi »

Vozdra raja wrote:Kada Turska igra protiv neke druge drzave, imam opsolutno pravo i mnogo razloga da navijam za Tursku!

Zasto ne bih navijao?
A sta ako nama odgovara poraz turske??? :roll:
colt

#990 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by colt »

HEROJI OVACIJAMA DOČEKANI U SARAJEVU!

Nekoliko stotina građana tako je još jednom pozdravilo veliki uspjeh našeg nacionalnog tima koji je sinoć u Genku porazio „crvene đavole“ sa 4:2, te nakon pet kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo „Južnoafrička Republika 2010“ preuzeo drugo mjesto na tabeli grupe „5“, koji vodi u baraž za Mundijal.

Ćiro na rukama navijača

„Bosna, Bosna...“, skandiralo se danas i na našem najvećem međunarodnom aerodromu. Navijači su potrčali ka Ćiri po njegovom izlasku iz carinske zone i podigli ga na ruke, ljubili su igrače, bilo je i suza radosnica...

„Ovo je fenomenalno! Ma, isprašićemo ih i u srijedu. Moramo! Moramo! Pa, vidi ti ovaj divni narod. Oni nakon svega što su preživjeli i herojstva u najtežim danima istorije Bosne i Hercegovine, zaslužuju da se raduju, zaslužuju da bolje žive“, istakao je Blažević za SportSport.ba po slijetanju na državni teritorij i danas ponosne Bosne i Hercegovine.

Trener svih trenera kaže kako vremena za slavlje nema, te da od igrača traži apsolutnu mobilizaciju i disciplinu.

Dernečićemo tek u srijedu naveče

„Dernečićemo u srijedu kada ih pobijedimo i u Zenici. Do tada, nema zaje.......! Moramo se ponašati kao da smo izgubili i kao da nam je susret u srijedu na „Bilinom polju“ od životne važnosti. On to i uistinu i jeste, jer ako osvojimo tri boda, tu smo, pred baražom“, kazao je Blažević i dodao:

„Slušaj sine, svi pričate o baražu, sa kojim bi bio zadovoljan, ali zašto zaboravljamo da možemo biti i prvi u grupi. Toga se ne smijemo odreći. Pa, vidi?! Priželjkujem da Turci pobijede u srijedu Španjolce u Istanbulu, a mi dobijemo Belgiju. I eto nas na tri boda prvacima Europe. Uz to, idemo Armencima, savladamo ih, pa nam dolaze Turci. Potom, igramo sa Estonijom, a onda u zadnjem kolu dočekujemo „furiju“. Baraž da, ali zašto ne i direktan plasman na SP, ukoliko bude odlučivalo zadnje kolo. Pa, bilo bi milion naših navijača na stadionu i mogli bi isprašiti i Del Bosqueove momke... Imamo strašan napad, to opet moram reći!“

Džeko: Nećemo ih podcijeniti u Zenici

Edin Džeko, po ocjenama mnogih izvještača sa utakmice bio je najbolji igrač susreta u Genku. Sreću zbog dobre partije i velikog posla BiH na „Cristal areni“ nije skrivao ni po povratku u Sarajevo.

„Sve je sada do nas. Svjesni smo da je Belgiji utakmica u Zenici biti ili ne biti. Moraće jurišati na pobjedu kako bi ostali u trci za drugo mjesto, sa nama i Turcima. I to je naša šansa. Kada se otvore, moraćemo iskoristiti viška prostora u njihovoj zadnjoj liniji, za koju smo u Genku dokazali da imamo brojna rješanja, odnsono da nas teško zaustavljaju. Podcijenili su nas u Belgiji i to im se obilo o glavu. Mi njih nećemo u Zenici. I dalje tvrdim kako su dobra ekipa i kako će biti teško doći do nova tri boda. Učinićemo sve da opet obradujemo naše navijače i da tako defitivno zakoračimo ka baražu za SP“, govorio je Džeko za naš online magazin.

bričić: Imamo najbolje navijače na planeti

Senijad Ibričić odlično se snašao i u novoj ulozi na terenu. Igrao je dobro na lijevom boku, pogotovo u prvih 45 minuta susreta na „Cristal areni“.

„Odigrali smo jednu od najboljih utakmica u posljednjih pet godina. Stvarno funcionisali smo odlično. No, moramo ostati čvrsto na zemlji. I ja sam mišljenja da će ih u Zenici biti teže pobijediti, nego je to slučaj bio u Genku. Uvjeren sam u trijumf, ali do njega će biti „trnovit“ put. Hvala još jednom navijačima na sjajnoj podršci u Genku, ali bi ih zamolio da ne ubacuju baklje u teren u narednim susretima. Bosna i Hercegovina nije najbolja reprezentacija na svijetu, ali imamo najbolje navijači na planeti „, smatra Ibričić.

Supić: Presrećan sam

Nemanja Supić u debiju za BiH ostvario je veliki trijumf. U subotu naveče posao je obavio korektno. Možda nije smio dozvoliti luksuz kod prvog primljenog gola, kada je Dembele došao do lopte prije njega na tri metra od gol linije, ali bitno je da smo slavili.

„Presrećan sam zbog naše pobjede. Imamo snažan tim i to ćemo dokazati ne samo Belgijancima, nego i drugim protivnicima u nastavku kvalifikacija. U Zenici, uz podršku briljantnih navijača, trebamo uzeti još tri boda i onda smo na domak velikog uspjeha i baraža za SP. Nadam se da nisam razočarao navijače u svom prvom nastupu za svoju zemlju“, izjavio je Supić za najčitaniji sportski portal u BiH koji je tokom jučerašnjeg dana imao preko 33.100 posjeta, što je rekordan broj u jednom danu, za nešto više od godine postojanja SportSport.ba.

Danas lakši trening u okolici hotela

Naši fudbalski reprezentativci večeras će imali lakši trening u okolici hotela „Hercegovina“ na Ilidži. Sutra će punom parom raditi na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase - Koševo“, kako bi se spremili za novi „okršaj“ sa „crvenim đavolima“ koje trebaju poslati u pakao!

Niko nema dva žuta
Naši reprezentativci u sinoćnjoj utakmici sa Belgijom dobili su četiri žuta kartona. Javne opomene ruski sudija Nikolaj Ivanov pokazao je Zvjezdanu Misimoviću, Senijadu Ibričiću, Adnanu Mravcu i Samiru Muratoviću.
Srećom, niko od njih ranije nije imao karton, pa će moći igrati u srijedu naveče na „Bilinom polju“.

Spahić povrijedio obje potkoljenice
Emir Spahić povrijedio je obje potkoljenice, ali i skočni zglob lijeve noge, te definitivno neće igrati u Zenici, epilog je dodatnih ljekarskih pregleda poslije utakmice u Genku.
„Šta je tu je. Navijaču i slaviti poslije utakmice našu novu pobjedu i nastavak puta ka, za nas, sve bližoj Južnoafričkoj Republici“, rekao je Spahić danas u Sarajevu i izrazio nadu da će se što prije oporaviti kako bi bio spreman za ostatak kvalifikacionog ciklusa.

Niko nema dva žuta
Naši reprezentativci u sinoćnjoj utakmici sa Belgijom dobili su četiri žuta kartona. Javne opomene ruski sudija Nikolaj Ivanov pokazao je Zvjezdanu Misimoviću, Senijadu Ibričiću, Adnanu Mravcu i Samiru Muratoviću.
Srećom, niko od njih ranije nije imao karton, pa će moći igrati u srijedu naveče na „Bilinom polju“.

#991 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

potres_mozga wrote:
Vozdra raja wrote:Kada Turska igra protiv neke druge drzave, imam opsolutno pravo i mnogo razloga da navijam za Tursku!

Zasto ne bih navijao?
Ako je u pitanju plasman nase zemlje, onda naravno i normalno da dajem 100% prioritet svojoj domovini. Ja sam bosanac! :!:
Ripicipi

#992 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ripicipi »

Vozdra raja wrote:
potres_mozga wrote:

Zasto ne bih navijao?
Ako je u pitanju plasman nase zemlje, onda naravno i normalno da dajem 100% prioritet svojoj domovini. Ja sam bosanac! :!:
Drug, ja nemam nista protiv sto ti gotivis Tursku, to je tvoje pravo i postujem, ali isto tako mislim da Turske zastave nemaju razloga da budu na nasim tribinama kada igraju BiH i Belgija...
Samo BiH :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#993 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by KatarinaKosaca »

Pa nije ih ni bilo.

Dosta sam se stidila svojih sugrađana ne Bošnjaka poslije onog izliva seljakluka poslije utakmice sa Hrvatskom
Ripicipi

#994 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ripicipi »

KatarinaKosaca wrote:Pa nije ih ni bilo.

Dosta sam se stidila svojih sugrađana ne Bošnjaka poslije onog izliva seljakluka poslije utakmice sa Hrvatskom
Nije, ali se evo najavljuju za Zenicu :roll:
F.K Sarajevo i reprezentacija BiH su JEDINE ekipe uz koje se radujem i uz koje tugujem... ;-)

Mikado

#995 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Mikado »

Krigla_Sa wrote:Jestel' skontali pred kraj tekme kad se neki belgijanac spetljao ,fuli loptu i ode u gol aut,kako mu se marjan nasmijao i kulturno narugao :D u stilu "ama ne mozes bolan hahahaha" :lol:
i jos dodao, "zmajevi su vas trozubom raspalili po glavi" (to je bilo kod 1:3) :mrgreen: Ja neznam kako je legenda prezivila ovu tekmu, pa kod drugog gola nestalo mu zraka, izgubio se u transu... :mrgreen: :mrgreen:

Marijane Hvala Ti i ostani i dalje takav !! ;)
denimb

#996 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by denimb »

Ja tu neku srcanu vezu sa Turskom nikako da skontam.

Iako je moguce da je nekada neki turcin prasio moju pra pra nanu (iako je mozda mojoj pra pra nani i dobro bilo) ja nikako da povezem sada sebe sa tom turskom, pa bih se sada obratio za strucnu pomoc, ako ima neko da mi pomogne da saberem dva i dva bio bih mu vjecno zahvalan.
Mikado

#997 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Mikado »

Svaka Cast Ciri jer je potvrdio svoje najave i pokazao svoju klasu u dosadasnjem dijelu kvalifikacija. Repka nam nikad u svojoj historiji nije bila jaca na psihickom planu jer Ciro im je u glavu utuvio da mogu sviju dobit i to se vidi na terenu. Pohvale za debitanta Supica i povratnika Bajramovica, kao i za sve one koji su svoj doprinos dali na terenu i tribinama Cristal Arene u Genku.

Za kraj SAVEZ NAPOLJE, ODLAZITE STOKO LOPOVSKA !!
bijelo_dugme

#998 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by bijelo_dugme »

Zasto ne bih navijao?

Jer ako Turska podbjeduje mi cemo opet gledati SP preko televizora
elSaik

#999 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by elSaik »

Yebala vas Turska, šta o njoj imate pričati koji racku.

Dobit ćemo sve do kraja tako da me ne zanima šta Turska radi. 8-)
Majjah

#1000 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Majjah »

Vozdra raja wrote:
Van Halen wrote:

Tu Turkofiliju zadrzi Allaha ti za sebe, najebem se ja keve podanicke SVAKOME ko na utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine dodje sa bilo kojim obiljezjem sem onog koji predstavlja ovu zemlju :x ljiljani i ova Westendorpova plavo-zuta, to su zastave koje mene zanimaju, svako drugo obiljezje mi je strano!!! :bih:
Locked