Nas slijedeci protivnik - Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
The Silent Man

#776 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by The Silent Man »

vode spanci 61. minuta... ODLICNO po nase!
zavrzlama

#777 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by zavrzlama »

osa

#778 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by osa »

strong69 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
strong69 wrote:Bravo BiH. Bravo Bajramovicu!!! Zaplakao sam kad je dao gol. Svaka cast!

Sto bi rekao Marijan;"Vedo, dodi da te Marijan zagrliiii".... Hahahaha :bih: :bih: :bih:
marjan je srbijanac,koliko ja znam,a vidi ga,raduje se kao da mu je najrođeniji dao gol u finalu svj. prvenstav
Cini mi se da je lik ili roden ili zivio u Sarajevu i Tuzli. Nebitno... Frajer je pokazao vise energije i duha nego svi ovi nasi zajedno (Baho, Kristic, Spaho i drugi "dijamanti").
marijan se trudio, ali meni definitivno više vuče na radijskog spikera.
bengin

#779 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by bengin »

Altsa wrote:Spanija povela 1:0 :bih: :bih: :bih:
imal' đe prijenos?
KPNCTNJAH

#780 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by KPNCTNJAH »

Na kraju je sve odlicno ispalo, ali opet smo strahovali vise od pola utakmice i valjda ce poslije ovoga Ciro shvatiti da je napad najbolja odbrana, a ne da cijela nacija gubi zivce 60min zbog njegove taktike ... ispade da je bakljada bila pravi potez, to su i igraci potvrdili :-D treba stalno napominjati ove iz saveza da nismo svi zaboravili na njih ... najvise mi je drago zbog Bajramovica, ali u isto vrijeme steta za Spahica sto se povrijedi, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce biti spreman za Zenicu jer Mravac cim je usao napravi penal ... sudija je opet morao nesto usrati, pa su nas zakinuli za jos jedan gol kad je sviran ofsajd, a izgleda da je i prvi gol Belgije bio iz ofsajda, ali nisam 100% siguran ... u srijedu im idemo zabiti jos nesto :-D btw. valjda ce ova Spanija dobiti Tursku :x
dube

#781 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by dube »

Bravo majstori najdraža i najslađa gostujuca pobjeda :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
njonjica

#782 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by njonjica »

Prag wrote:I Prag gori. U nepreglednoj koloni od nasa tri bicikla kruzimo ulicima (naseg kvarta) i vatreno zvonimo zvoncetom na guvernalu. Nemamo baklje, ali ostala mi zastekana neka petarda od nove godine... ;-)
Ovo mi je promaklo....ma svaka cast carevi, hahahahah!!!!
vox-populi

#783 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by vox-populi »

Ako Ciro odvede reprezentaciju na svjetsko, treba mu podici spomenik u natprirodnoj velicini, omjera 5:1 o postaviti ga ispred zgrade Predsjednistva.
zalizani

#784 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by zalizani »

da nastavim niz :D

:bih:
-danTe-

#785 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -danTe- »

bengin wrote:
imal' đe prijenos?
atdhe.net
ledeny

#786 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by ledeny »

Shoba wrote:malo mi je žao što nije bilo 1 : 4 al eto...može i ovako..... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
i meni isto, jer ono stvarno nije bilo za penala. ali yebiga, sta ces, mora se nekako dalje :D :bih:
Last edited by ledeny on 28/03/2009 23:22, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#787 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by ladyblue18 »

strong69 wrote:Bravo BiH. Bravo Bajramovicu!!! Zaplakao sam kad je dao gol. Svaka cast!

Sto bi rekao Marijan;"Vedo, dodi da te Marijan zagrliiii".... Hahahaha :bih: :bih: :bih:
Ja sam rekla starom, ja i da smo izgubili ne bi me bilo briga, koliko mi je drago sto je Zlaja zabio :bih: :bih:

Noc cuda, a Marjan....ja sam sve kontala da lik trci negdje :mrgreen: :bih: :bih: :bih:
The Silent Man

#788 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by The Silent Man »

and1medjed wrote:
bengin wrote:
imal' đe prijenos?
atdhe.net
tve na kablovskoj,livescore.com
-danTe-

#789 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -danTe- »

Prag wrote:I Prag gori. U nepreglednoj koloni od nasa tri bicikla kruzimo ulicima (naseg kvarta) i vatreno zvonimo zvoncetom na guvernalu. Nemamo baklje, ali ostala mi zastekana neka petarda od nove godine... ;-)
svaka cast,kraljevi :mrgreen: :mrgreen:
Secer_033

#790 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Secer_033 »

ma predivno!!!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Altsa

#791 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Altsa »

bengin wrote:
imal' đe prijenos?
tve satelitski program. nije zakljucano :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
paral0c0

#792 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by paral0c0 »

:thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: RADUJ SE BOSNO I HERCEGOVINO :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :thumbup:
goldenlily

#793 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by goldenlily »

:D :D :D :D :D :thumbup:
Odite do Vojvode na pivu,čim dođem platiću :-D
clav

#794 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by clav »

joj predobro......................................................
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
marjan je kralj kraljeva
damir.ME

#795 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by damir.ME »

TO BOSNO VOLIM TE!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
faruche

#796 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by faruche »

Da vidite u Mostaru ludnice. Sve je napolju
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#797 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by pape »

KPNCTNJAH wrote:Na kraju je sve odlicno ispalo, ali opet smo strahovali vise od pola utakmice i valjda ce poslije ovoga Ciro shvatiti da je napad najbolja odbrana, a ne da cijela nacija gubi zivce 60min zbog njegove taktike ... ispade da je bakljada bila pravi potez, to su i igraci potvrdili :-D treba stalno napominjati ove iz saveza da nismo svi zaboravili na njih ... najvise mi je drago zbog Bajramovica, ali u isto vrijeme steta za Spahica sto se povrijedi, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce biti spreman za Zenicu jer Mravac cim je usao napravi penal ... sudija je opet morao nesto usrati, pa su nas zakinuli za jos jedan gol kad je sviran ofsajd, a izgleda da je i prvi gol Belgije bio iz ofsajda, ali nisam 100% siguran ... u srijedu im idemo zabiti jos nesto :-D btw. valjda ce ova Spanija dobiti Tursku :x
Odlicno je ispalo, ali ne stoji ti ova ocjena za Ciru.
Ciro shvata bolje od svih nas, da je napad najbolja odbrana i tako se ponasa i postavlja igru od samog pocetka svoje trenerske funkcije. Bez premca smo na vrhu po broju datih golova, ... zar to ne potvrdjuje sve.
Mozemo mi o njemu pricati sta hocemo, ali .... ciro poznaje nogomet i uspjesan je trener.
A, ... bakljadu i ostale slicne gluposti, ... jer to rade glupaci, ... ne treba ni komentirati. Sta da nam sudija prekine utakmicu, a UEFA ili FIFA nas diskvalifikuju iz takmicenja, ili na neki slican nacin nas kazne?
bosanska rijec

#798 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by bosanska rijec »

Kod mene je luuudnica vatromeeeetttt :lol:

Image

Image
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

SVAKA CAST MOMCI
Image
:thumbup:
The 51st State

#799 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by The 51st State »

ova raja iz pozorista neka zacepi gubice kada su u pitanju fanatikosi, njihova borba je opravdana i neka pale baklje gdje god stignu dok je god gamad u savezu, sto vece kazne, njima manje love, volio bi da se plasiramo na svjetsko i svih 10 milki franaka kazne da platimo, uostalom presudan impuls su dali za pobjedu. igracima svaka cast, kao i selektoru koji je od skrpljene ekipe napravio borben i opasan tim.
pirmin

#800 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by pirmin »

pape wrote: Sta da nam sudija prekine utakmicu, a UEFA ili FIFA nas diskvalifikuju iz takmicenja, ili na neki slican nacin nas kazne?
Pa nista, ziva glava.
I Englezi su bili kaznjeni, nije ih dugo bilo, napravili cistku i sad su jaci nego ikad.

Ovom pobjedom je nazalost najvise dobio onaj gro shanera iz saveza, narodu su zamazane oci.

Ipak svaka cast momcima (fakat ne znam kojeg vraga Mravac trazi u ekipi) te nam ne preostaje nista drugo nego da slavimo. :bih:
Locked