Nas slijedeci protivnik - Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#601 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Dado dijasporitus »

paral0c0 wrote:
FAP mashina wrote:Nakon mukotrpnog treninga na livadi pored hotela,doslo je vrijeme da igraci osvjeze i picem i *ickom u "popularnoj" diskoteci Jež

Image
Image
Image
Image

hajd Ž :-)
Dzeko ima dobru majicu :thumbup: :bih:
Ja nevidim da je alkohol ispred njih a ovo je sigurno dobro da se psihicki dignu. Je li ono Mire sa Dzekom :D
in33sa

#602 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by in33sa »

Jok, Tuborg piva nije alkohol, to je prehrambeni proizvod :D

Ali nisu krivi oni, vec Ciro. Pravi trener kazni one koji se po diskotekama i kafanama pripremaju za utakmicu. Bilic je odrezao kaznu nekim igracima sto su pocetkom njegovog mandata zaruzili u kafani do jutra, i vise se niko ne usudi to ponoviti.
Ili kod Engleza, pijanci se nakon pobjede. Mogu se tri dana oblokavati, ali prvo se odradi utakmica.

Jel moze neko konkretniju informaciju o podrsci sa tribina na vecerasnjoj utakmici, hajat tvrdi da ce biti 15.000 navijaca BiH, FTV 5.000.
Chisum

#603 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Chisum »

Ja kad god kazem da ce neko da nam prospe guzove, mi ipak nekako dobijemo. :D

E sad, posto se nisam oglasavao na ovoj temi, idemo ovako:

Znaci, veceras, raja, ima da nas ishoblaju k'o sansku kozu!!! To vam kazem sa sigurnoscu.

Ja reprezentaciju ne pratim odavno, dok su oni govnari na celu mene to ne zanima, ali vidim da ste se svi jako nalozili, pa hajde da vama pomognem, ako bude moglo.

Mozda uspije. :D
Cafe Camargue

#604 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Cafe Camargue »

shadow wrote:
Meho Kodro wrote:
Stoga, poruka svim našim navijačima koji su danas „okupirali“ Genk: Bordimo našu zemlju na dostojanstven način, kako bi u svijet poslali pozitivnu sliku o našoj jedinoj domovini, Bosni i Hercegovini!
Vec su nasi navijaci tacnije Horde Zla zemlju predstavile na dostojanstven nacin u Genku, kako atmosferom koju smo napravili u gradu tako i na tribinama Crystal Arene. Nek ovi momci danas ponove ono sto smo mi i nema problema...a i igraci bi mogli ponoviti ono sto je FCS napravio na terenu :wink: :bih:
Pozdrav za raju iz Cafe Camargue :evil: :evil:
bijelo_dugme

#605 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by bijelo_dugme »

FAP mashina wrote:Nakon mukotrpnog treninga na livadi pored hotela,doslo je vrijeme da igraci osvjeze i picem i *ickom u "popularnoj" diskoteci Jež

Image
Image
Image
Image

hajd Ž :-)
Profesionalno, nema sta, jos kasnije par sati trening u nekom parku ili hodniku i spremna repka :bih:

Nek ide sve u pm, Ohrane, gdje si? Jest tesko napraviti dobru atmosferu na takav nacin...

Pogledajte samo facu kapitena
adnan_hz

#606 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by adnan_hz »

da li vidite vi dobro jeste li coravi.. gdje vidite alkohol ispred njih... na prvoj slici se vidi da su sokovi ispred njih.... vidite dvije case ispred mireta i dzeke i evo slamka od soka se vidi kod spahica.. tako ne budalite.. neka su malo izasli da se rijese pritiska sta su se trebali zatvoriti u onom ofirnom hotelu i i pritisak nabijati....
bijelo_dugme

#607 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by bijelo_dugme »

adnan_hz wrote:da li vidite vi dobro jeste li coravi.. gdje vidite alkohol ispred njih... na prvoj slici se vidi da su sokovi ispred njih.... vidite dvije case ispred mireta i dzeke i evo slamka od soka se vidi kod spahica.. tako ne budalite.. neka su malo izasli da se rijese pritiska sta su se trebali zatvoriti u onom ofirnom hotelu i i pritisak nabijati....
Kako sam ja cuo Dzeko i Pjanic nisu pili a Spahic je bio letva :-?
Na prvoj slici se vide dvi case pred Dzeksona i Pjanica i onda jedan tuborg pred Spahica, sad jel njegov ili nije...
Lakat Jebić

#608 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Lakat Jebić »

ma ne razumijete vi, to je sve dio taktike...
Baltazar_khan

#609 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Baltazar_khan »

Šta ima veze što su cugali?

Otrijeznili su se,i uzet će tri boda Belgiji, i mirna Bosna :oops:
LSD

#610 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by LSD »

Joj mahalaca odmah slike iz Ježa postavljaju :-) ...malo ga mahnuli momci pred utakmicu da se opuste i smire tenzije...što odmah na nož :roll:
Mora se malo okvasiti u ovakvim prilikama,napeto je.
Dzeko veceras mora zatresti mrežu,nema mu druge :bih: :bih:
Cafe Camargue

#611 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Cafe Camargue »

Ko da je bitno šta su pili.... Šta su uopšte radili u ova doba vani, pred ovako bitnu utakmicu? Večeras ako ne održe čas fudbala tim crvenim šejtanima, značemo šta je razlog :)
LSD

#612 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by LSD »

Crveni šejtani ce veceras dobiti po guzovima...Ćiro je obecao da cemo biti 11 lucifera na terenu.
Vozdra raja :-)

#613 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Vozdra raja :-) »

GDJE SE PREKO NETA MOZE PRATITI UTAKMICA :?: :-D
Last edited by Vozdra raja :-) on 28/03/2009 17:53, edited 2 times in total.
and

#614 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by and »

bijelo_dugme wrote:
adnan_hz wrote:da li vidite vi dobro jeste li coravi.. gdje vidite alkohol ispred njih... na prvoj slici se vidi da su sokovi ispred njih.... vidite dvije case ispred mireta i dzeke i evo slamka od soka se vidi kod spahica.. tako ne budalite.. neka su malo izasli da se rijese pritiska sta su se trebali zatvoriti u onom ofirnom hotelu i i pritisak nabijati....
Kako sam ja cuo Dzeko i Pjanic nisu pili a Spahic je bio letva :-?
Na prvoj slici se vide dvi case pred Dzeksona i Pjanica i onda jedan tuborg pred Spahica, sad jel njegov ili nije...
slabo si cuo.
tazmaniaBAN

#615 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by tazmaniaBAN »

ja sam igro 2 :bih:
-danTe-

#616 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -danTe- »

Vozdra raja wrote:GDJE SE PREKO NETA MOZE PRATITI UTAKMICA :?: :-D
http://www.atdhe.net

bice sigurno :thumbup:
Point.

#617 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Point. »

Vozdra raja wrote:GDJE SE PREKO NETA MOZE PRATITI UTAKMICA :?: :-D
evo ga druze ono sto ja znam....

http://atdhe.net/index.html

http://www.sporza.be/cm/lmc/voetbal/int ... 9/1.465153

sigurno ce biti i na livefooty i na myp2p.eu.....tu ti trebaju naki programi ko sto je sopcast i to
Vozdra raja :-)

#618 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Vozdra raja :-) »

Odlicno momci, nadam se da ce ovi linkovi raditi!
Hvala!
Ripicipi

#619 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ripicipi »

NAŠI SE MEĐUSOBNO POTUKLI U GENKU! :roll: :roll:

Genk, sada! Da li smo u Bosni i Hercegovini li Belgiji? Suludo, ali pukom neznancu logično pitanje, jer na ulicama ovog belgijskog grada „luduje“ preko 7.000 navijača Bosne i Hercegovine.

Iako su tokom cijelog dana pravili fenomenlanu atmosferu, na glavnom trgu prije nekoliko minuta došlo je do prvih incidenata. Naime, dvije grupe naših navijača međuosbno su se fizički obračunale. Letjele su flaše, a očevici za SportSport.ba kažu, „bilo je svega“...

Srećeom intervenisala je i policija, pa su se strasti stmirile. Ovo nam nikako nije trebalo!
Prethodno naši navijači bacali su i petarde, ali belgijski policajci za sada situaciju drže pod kontrolom.
U ovim trenucima preko 500 naših vatrenijih navijača u centralnom Shoping centru u Genku prave fantastičnu atmosferu. Shodno incidentu sa glavnog trga iz prevencije u njhovu blizinu došao je veći broj policajaca. No, naši navijači su ih dočekali aplauzom, te se pojedini i slikaju sa „strogim“ policajcima kojima su izmamili i osmijeh na lica.

Iz gotovo svih kafića u Genku čuje se naša muzika. Da, naša, nije greška! Vlasnici ugostiteljskih objekata sve su prilagodili našim navijačima. Ulicama Genka kruže kolone automobila sa našim zastavama registarskih oznaka iz cijele Evrope, ali i BiH. Iz grla naših državljana ori se „Bosnom behar probeharao“, „Volim te Bosno“, „Haj'mo Bosno, Bosno, Bosno, haj'mo Hercegovino“...

Navijači BiH iz svih dijelova Genka uskoro će se početi kretati ka „Cristal areni“, stadionu na kojem će večeras od 20:45 sati naš nacionalni tim igrati protiv Belgije, u 5. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo „Južnoafrička Republika 2010“.

Utakmica od velikog značaja u borbi za baraž, i za naše, i za „crvene đavole“. Nadajmo se da će zvjezdano nebo u Genku biti naklonjeno Bosni i Hercegovini...

sportsport
Globus

#620 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Globus »

Cafe Camargue wrote:Ko da je bitno šta su pili.... Šta su uopšte radili u ova doba vani, pred ovako bitnu utakmicu? Večeras ako ne održe čas fudbala tim crvenim šejtanima, značemo šta je razlog :)
A ako odrze " lekciju " sta je onda razlog ? bitno je da se vec nasao razlog za poraz .. alkohol... jebo vas alkohol ba sta ti znas koliko je spahic popio mozda nije ni tu cijelu pivu popio ... bili vani do 4 sata kako ti znas da su bili do 4 jes ih ti pratio ? il mozda sto objekat radi do 4 pa su vjerovatno i oni bili do 4 .. a izmedju ostalog i da su bili do 4 probudili su se na vrijeme odradili su trening i to je to --- manite se price idite pripremite malo meze i pivu za ljepse gledanje tekme :D
The 51st State

#621 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by The 51st State »

potres_mozga wrote:NAŠI SE MEĐUSOBNO POTUKLI U GENKU! :roll: :roll:

Genk, sada! Da li smo u Bosni i Hercegovini li Belgiji? Suludo, ali pukom neznancu logično pitanje, jer na ulicama ovog belgijskog grada „luduje“ preko 7.000 navijača Bosne i Hercegovine.

Iako su tokom cijelog dana pravili fenomenlanu atmosferu, na glavnom trgu prije nekoliko minuta došlo je do prvih incidenata. Naime, dvije grupe naših navijača međuosbno su se fizički obračunale. Letjele su flaše, a očevici za --- SPAM --- kažu, „bilo je svega“...

Srećeom intervenisala je i policija, pa su se strasti stmirile. Ovo nam nikako nije trebalo!
Prethodno naši navijači bacali su i petarde, ali belgijski policajci za sada situaciju drže pod kontrolom.
U ovim trenucima preko 500 naših vatrenijih navijača u centralnom Shoping centru u Genku prave fantastičnu atmosferu. Shodno incidentu sa glavnog trga iz prevencije u njhovu blizinu došao je veći broj policajaca. No, naši navijači su ih dočekali aplauzom, te se pojedini i slikaju sa „strogim“ policajcima kojima su izmamili i osmijeh na lica.

Iz gotovo svih kafića u Genku čuje se naša muzika. Da, naša, nije greška! Vlasnici ugostiteljskih objekata sve su prilagodili našim navijačima. Ulicama Genka kruže kolone automobila sa našim zastavama registarskih oznaka iz cijele Evrope, ali i BiH. Iz grla naših državljana ori se „Bosnom behar probeharao“, „Volim te Bosno“, „Haj'mo Bosno, Bosno, Bosno, haj'mo Hercegovino“...

Navijači BiH iz svih dijelova Genka uskoro će se početi kretati ka „Cristal areni“, stadionu na kojem će večeras od 20:45 sati naš nacionalni tim igrati protiv Belgije, u 5. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo „Južnoafrička Republika 2010“.

Utakmica od velikog značaja u borbi za baraž, i za naše, i za „crvene đavole“. Nadajmo se da će zvjezdano nebo u Genku biti naklonjeno Bosni i Hercegovini...

sportsport
Belgijanci brzo kontaju, prethodnica u vidu Hz im otvorila oci.
denimb

#622 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by denimb »

Kada ljudi budu imali pripreme po evropskim standardima onda im se moze nesto i prigovorit, a ovako treniraju u parku dok ih ljudi s podsmijehom gledaju, pa ja bi se prvi olesio od muke :run:
shadow

#623 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by shadow »

denimb wrote:Kada ljudi budu imali pripreme po evropskim standardima onda im se moze nesto i prigovorit, a ovako treniraju u parku dok ih ljudi s podsmijehom gledaju, pa ja bi se prvi olesio od muke :run:
A ko je kriv za sve to? Ja i ti ili mozda supci iz saveza plus demagog Ciroslav?
LSD

#624 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by LSD »

Jedno sigurno znam...a to je da ce ga Džeko veceras šuknuti šejtanima pod precku pa makar igrao sam protiv cetvorice...barem jednom.
Frankyee

#625 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Frankyee »

Da priznam imao sam neke teske snove, neki snijeg pada nesto strasno, ..

Nadam se da ce biti dobro, igramo sa dva spica, bravo Ciro , bravo majstore !!!!! ( Nadam se da ce tako da bude )

Naprijed Bosno, naprijed Hercegovino, naprijed Krajino, ..... udri tu nafuranu Belgiju, neka onaj mali kameni patuljak u Briselu propisa krv, ... pa to slikajte za turiste. Bosno razvaljuj, ... ni sve te Belgijske cokolade ne pomazu.

sa dva napadaca, tuci pa kud puklo, ... samo nema bunkera.
Locked