Nas slijedeci protivnik - Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#501 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Edin H. »

Pozdrav raji koja ide za Belgiju

Vrijeme je da se krece.

U oslabljenom smo sastavu, ali mozda jednom i mi pobjedimo kada nam je neophodno.
Stari

#502 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Stari »

LSD wrote:
Stari wrote:[Ja bih , uz ispriku, ovo tvoje zadnje pitanje preformulisao ... da barbareza nije bilo na toj pozicji na kojoj je, kao sto ti velis, izbio jedno 50 lopti ...bil se nasao iko od ovih baletana koji su inace u odbrani da to uradi barem priblizno tako dobro... :D ne moras mi odgovarati :D ...jer pitanje je striktno hipotetki postavljeno. Bez i mrve pretjerivanja ...Sergej i sad trenutno , premda koju godinu prestar i mozda ne u najboljoj kondiciji ali neka ....i sad da udje u 16-terac bio bi najbolji covjek u odbrani ... Al eto, bitno je sad sprdati se s tim fol eto Sliskovic veze nema .... trener ciji obozavalac nikad nisam bio...imao je u poslu puno propusta ...ali to sa Barbarezom u odbrani nije bio jedan od tih.

Trebalo je samo vidjeti kako je kroz tu istu odbranu puhalo prije te izmjene... i kako puse sad kad Sergeja tu vise nema ... ali eto Baka je bio mazlov ...sto mu je Spahic napravio penal i poslije toga sudiji prigovarao pa dobio crveni...ili sto je taj isti skashio onog grka pa pobjego u guzvu da bi za njegov faul (koji je bio za zatvora a ne za crvenog) Papac dobio crveni. A to su sad sve tipovi bez kojih se lafo ne moze u odbrani ... u odbrani koja prima golova duplo vise od one u kojoj je Barbarez igrao :lol: :lol: :lol: :lol: libera :lol: :lol: :lol: :lol:

:-? :roll:
Al eto ...veze ja nemam od toga ...
ti pojma nemaš o fudbalu, a nešto pametuješ drugima..preseravanje klasicno.
Gdje to u normalnim selekcijama ima da najbolji strijelac Bundes lige igar na poziciji zadnjeg covjeka tj.na liberu??
Gdje?? covjek koje trpao golove nemilice i bio prvi strijelac lige kod Bake strucnjaka igra jebenog libera??
Pa jel ti to normalno?? ako jest onda nisi ni ti baš sasvim svoj kao ni "strucnjak" Baka koji mu je tamo izmišljao pozicije.
Citavu karijeru i u svakom klubu igra napadaca i tu je ubjedljivo najucinkovitiji bio...ali jok yebo to, u reprezentativnom dresu kod strašnog strucnjaka Sliškovica ce igrati libera...presmješno.
Nix frx decko :D smiri zivce .... ja nemam pojma o fudbalu.....eto nek ga ti imas ....iz 4 pokusaja jos nisi prokljuvio zbog cega je Barbarez morao igrati to sto mu je bilo povjereno ... haloooo.....imali smo (i jos uvijek imamo) 4-5 apsolutnoh bezvezinjosa koje su takvi poput tebe skovali u zvijezde .... a u stvarnosti se od zemlje ne mogu odlijepiti kad se korner ispucava...a postavljaju se ko da su drogirani.

a sad malo jelte

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nemoj se uzrujavati ovo sam samo od tebe precrtao.

:-) strucnjak :-)
za keramiku i sitnu ciglu
Epitop

#503 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Epitop »

Igrao je čovjek par utakmica na toj poziciji i odbrana je ličila na nešto u tim trenutcima. Nije ga Slišković postavio tu zato što je to volio nego zato što su se Hibić i Konjić povukli i nismo imali ništa od odbrane. Da je sad jednog takvog univerzalca kao Barbarez na beku vjerujem da bi i to bolje odigrao od naših trenutnih bekova.
DobroJutroKolumbo

#504 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by DobroJutroKolumbo »

Pobjeda nasih , evo vam prognoza ... Iz dvice u dvicu... Najvjerovatnije bice 1:3 za nas! :bih:
DobroJutroKolumbo

#505 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by DobroJutroKolumbo »

Spanci ce kiksati protiv Turske! Bice iz X u X...

Btw Srbija - Rumunija X
Izrael - Grcka X
S.Irska - Poljska 2
Slovenija - Ceska 2

Eto vam usput i dobitnicki listic... :thumbup:
klixober

#506 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by klixober »

Ovim sastavom i taktikom,mislim da nemamo sanse protiv Belgije.Previse defanzivno,kukavicki...pravimo istu gresku kao protiv Turske.Belgija nije reprezentacija koje bi se trebali toliko plasiti.Nasa najveca snaga su vezni red i napad i umjesto da to forsiramo,igramo sa jednim napadacem ultradefanzivno.Plus Topic na beku :lol: Covjek koji cijeli zivot igra spica,sada treba da igra beka :-)
Ako je vec odlucio da mu igra Topic,koji nije los kao napadac,trebao ga je staviti na njegovu poziciju.Takodje mislim da su trebali igrati Pjanic i Stilic,ili bar jedan od njih dvojice.Stilic je zeljan dokazivanja,igrao je predobro u Poljskoj i kupu UEFA,za Pjanica ne trebam trositi rijeci.
Ne mirise na dobro...
-danTe-

#507 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -danTe- »

elSaik wrote:Nije hrkljuš nego gvoš. :skoljka:
rekni mu saice... :mrgreen:
P.S.a sto iskljuci cirilicu :?:
Socijalista

#508 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Socijalista »

komeba wrote:Ovim sastavom i taktikom,mislim da nemamo sanse protiv Belgije.Previse defanzivno,kukavicki...pravimo istu gresku kao protiv Turske.Belgija nije reprezentacija koje bi se trebali toliko plasiti.Nasa najveca snaga su vezni red i napad i umjesto da to forsiramo,igramo sa jednim napadacem ultradefanzivno.Plus Topic na beku :lol: Covjek koji cijeli zivot igra spica,sada treba da igra beka :-)
Ako je vec odlucio da mu igra Topic,koji nije los kao napadac,trebao ga je staviti na njegovu poziciju.Takodje mislim da su trebali igrati Pjanic i Stilic,ili bar jedan od njih dvojice.Stilic je zeljan dokazivanja,igrao je predobro u Poljskoj i kupu UEFA,za Pjanica ne trebam trositi rijeci.
Ne mirise na dobro...
Komeba, pa zar ti stvarno mislis da cemo igrati sa jednim spicem? Zna ciro dobro da ih tamo ceka desetak hiljada BH navijaca, to je taktika psihicka, pusti Ciru, znas njega :D
_dreamer_

#509 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by _dreamer_ »

ne vidim zasto je problem ako igramo sa jednim spicem, i ne znam zasto vecina kuka i govori samo o kukavickoj i defanzivnoj igri...
ma nee, mi trebamo ne sa dva, vec sa tri spica u napad, jelte, da im jedno 6-7 komada uvalimo tako da oni nemaju kad da nam vrate...

sa onakvom jadnom odbranom kakvu imamo, ni ne preostaje nista drugo osim zrtvovati klasicnog napadaca(koji se sigurno nece vratiti da pomogne vec ce onako sepuriti se po terenu cim lopta predje na nasu polovinu) za jednog veznjaka... formacija nije toliko kriticna, izuzev cinjenice da se bocni igraci jako trose i da moras bas u ovoj postavci imati klasne igrace sto mi naravno nemamo... bice vjerovatno dosta neugodnih prodora po strani kad npr jedan topic ostane naprijed itd.

ali ta kontsatacija da dzeko ne moze sam u napadu nista napravit... pa ljudi, nisu granicni prelaz izgradili izmedju veze i dzeke??? uostalom, ko god je pratio bundesligu zna vrlo dobro da je dzeko najbolje utakmice odigrao kao jedini spic u wolfsburgu... znaci, nije nemoguce.. a tu je i njegov pajdo misimovic da mu podvali dobru loptu... tu ce se sigurno ubacivati i ibricic iz drugog plana (koji u hajduku igra spica) te vjerovatno po lijevom boku topic (koji ce svjesno ili nesvjesno biti ofanzivniji nego sto treba :D)

jbg, ja isto vjerujem da se moze sloziti bolja formacija, ali ovi igraci sto ce istrcati su realno za prve postave, tu bih mogao jedino jahica i bajramovica (kad bude spreman) ubaciti... realno, stilic i pjanic pored misimovica nisu za prvih 11... ovaj prvi pogotovo(nek nam se zeljini navijaci ne uvrijede). momak je jednostavno lijen za trcanje, defanzivni dio igre tanak tako da... pjanic je slican po tom pitanju, vjerujem da je njegov peh sto igra malo u lyonu... vladavic ima mjesta u prvoj, ali mislim da ga ciro cuva kao dzokera... on onakav brz bi u drugom poluvremenu bio odlican za istrcati koju kontru kad se belgijanci otvore (ako bi bilo 0:0).
elSaik

#510 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by elSaik »

and1medjed wrote:
elSaik wrote:Nije hrkljuš nego gvoš. :skoljka:
rekni mu saice... :mrgreen:
P.S.a sto iskljuci cirilicu :?:
Dosadilo mi.

Inače, pobijedit ćemo. 1:2. :bih: Kakvi ba crni Belgijanci, ima da ih rastavimo na Valonce i Flamance. :mrgreen: :dance:
buzzer

#511 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by buzzer »

elSaik wrote: Inače, pobijedit ćemo. 1:2. :bih: Kakvi ba crni Belgijanci, ima da ih rastavimo na Valonce i Flamance. :mrgreen: :dance:
konacno obiljan post. :thumbup:
zecko_kupuz

#512 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by zecko_kupuz »

Nije problem to što je najavio sastav sa samo jednim špicem, već činjenica da su u tom istom sastavu samo tri igrača orijentisani prema ofanzivi (uh, jesam sklepao rečenicu :D ). Nek' on tu svoju zamisao o prodornosti Topića i Berberovića objesi mačku o rep, jer obojica neće izdržati ni sat vremena, u jakom ritmu naravno.
Silovao je Salihovića u ovakvim postavkama, sada će izgleda i Topića :P . Berberović, s druge strane, zaslužuje da ga se siluje :D .
LSD

#513 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by LSD »

Stari wrote:
LSD wrote:
Stari wrote:[Ja bih , uz ispriku, ovo tvoje zadnje pitanje preformulisao ... da barbareza nije bilo na toj pozicji na kojoj je, kao sto ti velis, izbio jedno 50 lopti ...bil se nasao iko od ovih baletana koji su inace u odbrani da to uradi barem priblizno tako dobro... :D ne moras mi odgovarati :D ...jer pitanje je striktno hipotetki postavljeno. Bez i mrve pretjerivanja ...Sergej i sad trenutno , premda koju godinu prestar i mozda ne u najboljoj kondiciji ali neka ....i sad da udje u 16-terac bio bi najbolji covjek u odbrani ... Al eto, bitno je sad sprdati se s tim fol eto Sliskovic veze nema .... trener ciji obozavalac nikad nisam bio...imao je u poslu puno propusta ...ali to sa Barbarezom u odbrani nije bio jedan od tih.

Trebalo je samo vidjeti kako je kroz tu istu odbranu puhalo prije te izmjene... i kako puse sad kad Sergeja tu vise nema ... ali eto Baka je bio mazlov ...sto mu je Spahic napravio penal i poslije toga sudiji prigovarao pa dobio crveni...ili sto je taj isti skashio onog grka pa pobjego u guzvu da bi za njegov faul (koji je bio za zatvora a ne za crvenog) Papac dobio crveni. A to su sad sve tipovi bez kojih se lafo ne moze u odbrani ... u odbrani koja prima golova duplo vise od one u kojoj je Barbarez igrao :lol: :lol: :lol: :lol: libera :lol: :lol: :lol: :lol:

:-? :roll:
Al eto ...veze ja nemam od toga ...
ti pojma nemaš o fudbalu, a nešto pametuješ drugima..preseravanje klasicno.
Gdje to u normalnim selekcijama ima da najbolji strijelac Bundes lige igar na poziciji zadnjeg covjeka tj.na liberu??
Gdje?? covjek koje trpao golove nemilice i bio prvi strijelac lige kod Bake strucnjaka igra jebenog libera??
Pa jel ti to normalno?? ako jest onda nisi ni ti baš sasvim svoj kao ni "strucnjak" Baka koji mu je tamo izmišljao pozicije.
Citavu karijeru i u svakom klubu igra napadaca i tu je ubjedljivo najucinkovitiji bio...ali jok yebo to, u reprezentativnom dresu kod strašnog strucnjaka Sliškovica ce igrati libera...presmješno.
Nix frx decko :D smiri zivce .... ja nemam pojma o fudbalu.....eto nek ga ti imas ....iz 4 pokusaja jos nisi prokljuvio zbog cega je Barbarez morao igrati to sto mu je bilo povjereno ... haloooo.....imali smo (i jos uvijek imamo) 4-5 apsolutnoh bezvezinjosa koje su takvi poput tebe skovali u zvijezde .... a u stvarnosti se od zemlje ne mogu odlijepiti kad se korner ispucava...a postavljaju se ko da su drogirani.

a sad malo jelte

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nemoj se uzrujavati ovo sam samo od tebe precrtao.

:-) strucnjak :-)
za keramiku i sitnu ciglu
poglup si haveru...ali šta da se radi :? ...tebi se ne mogu ni nacrtati neke stvari o kojima ja ovdje pišem jer ne kontaš...ne ide pa ne ide...protiv gluposti lijeka nema...glupost je neuništiva.
burek_in_space

#514 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by burek_in_space »

zecko_kupuz wrote:Nije problem to što je najavio sastav sa samo jednim špicem, već činjenica da su u tom istom sastavu samo tri igrača orijentisani prema ofanzivi (uh, jesam sklepao rečenicu :D ). Nek' on tu svoju zamisao o prodornosti Topića i Berberovića objesi mačku o rep, jer obojica neće izdržati ni sat vremena, u jakom ritmu naravno.
Silovao je Salihovića u ovakvim postavkama, sada će izgleda i Topića :P . Berberović, s druge strane, zaslužuje da ga se siluje :D .
:lol: :lol: :lol:

@LSD

pa jebem mu misha,ljudi ti govore da je Barba morao igrati na toj poziciji u nedostatku korpulentnijih i skochnijih (sad lichim na arzea pomalo :D ) igracha u tom trenutku.Prvi ja sam pizdio kada sam vidio Sergeja na poziciji libera,ali chovjek je odradio korektan posao u skladu sa svojim mogucnostima.Ne vidim razlog da sada vas dvojica nastavite prepucavanje o nechemu shto je bilo i proshlo.
LSD

#515 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by LSD »

burek_in_space wrote:
zecko_kupuz wrote:Nije problem to što je najavio sastav sa samo jednim špicem, već činjenica da su u tom istom sastavu samo tri igrača orijentisani prema ofanzivi (uh, jesam sklepao rečenicu :D ). Nek' on tu svoju zamisao o prodornosti Topića i Berberovića objesi mačku o rep, jer obojica neće izdržati ni sat vremena, u jakom ritmu naravno.
:lol: :lol: :lol:

@LSD

pa jebem mu misha,ljudi ti govore da je Barba morao igrati na toj poziciji u nedostatku korpulentnijih i skochnijih (sad lichim na arzea pomalo :D ) igracha u tom trenutku.Prvi ja sam pizdio kada sam vidio Sergeja na poziciji libera,ali chovjek je odradio korektan posao u skladu sa svojim mogucnostima.Ne vidim razlog da sada vas dvojica nastavite prepucavanje o nechemu shto je bilo i proshlo.
Mah...šuplja prica buraz...cuj moralo se :lol: ...svašta se nešto moralo pa se nije odradilo u vezi našeg fudbala.
Ja nikoga nisam prozivao od forumaša u svojim postovima (samo sam iznio svoje mišljenje jer na to imam "forumsko pravo" :-) ,ali necu ni ja pucati čorcima kad mene neke turira i proziva iz posta u post.
;-)
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#516 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Dado dijasporitus »

Ovo je stela preko Belgije milion % :x
Za razliku od onih koji su krenuli jučer, bh. navijači koji su se danas uputili ka Belgiji na susret kvalifikacija za SP zadržani su na granici, a "objašnjeno" im je kako ne mogu ući u zemlje Schengena i pored toga što imaju validne vize!?

Nekolicina pripadnika navijačke skupine BH. Fanaticos nije mogla ući u avion iz Zagreba za Keln, jer su im graničari to zabranili, objasnivši kako sa urednim schengenskim vizama to, ipak, nije moguće?!

Iako su Fanaticosi vize uredno dobili prije više od mjesec dana, na zagrebačkom aerodromu im je rečeno da u zemlje potpisnice Schengenskog sporazuma mogu ući samo državljani Bosne i Hercegovine koji imaju boravišnu vizu jedne od zemalja Schengena, dok je ostalim bh. državljanima danas onemogućen ulazak u Evropu.

Ovu nam je informaciju potvrdio jedan od vođa BH Fanaticosa Nizar Al Tinawi, koji se sa zagrebačkog aerodroma, gdje se zajedno sa još petoricom Fanaticosa nije uspio ukrcati na let, automobilom uputio ka slovenačkoj granici.

Prema nezvaničnim informacijama, pet autobusa sa bh. navijačima nalazi se na granici između Hrvatske i Slovenije i za sada nije im omogućen ulazak u države Evropske unije...
Prvo su nam dali malo karata :x
pa su onda zatrazili da potpisemo fashisticki ugovor o navijanju :x
Pa nam onda uvalili Ruse da nam sude :x
A sad nam nedaju ni da dodjemo do stadiona :x :x

Ako ima boga naderacemo Belgijancima guzove sa 0:3 a onda kad se tekma zavrsi i zakljuci izvjestaj, demolirati im jeb.... stadion .

Pich.... fashisticke :x :x
denimb

#517 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by denimb »

Jos treba da to sve proglase teroristickom invazijom na Belgiju i onda ce apsurd biti kompletan :skoljka:

Zanimljiva je definicija fasizma u ovim trenutcima :run:
_tulumba_

#518 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by _tulumba_ »

Da Bog da BiH pobjedila a one "dame" u poslovnici Centrotransa u Zenici, ostale bez posla :x
Toliko!
salash

#519 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by salash »

možda ne postavljam pitanje na pravom mjestu al gdje se mogu kupiti karte za Zenicu? i imal ih uopste vise??
Majjah

#520 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Majjah »

Kakva je situacija kod njih oko ovih etnickih grupa? imal u njh ko u nas republikosrbijanaca da navijaju protiv svoje drzave?? :D Ko vise navija za Belgiju, Flamanci il Valonci?? :D Kako god bilo, ne istrcimol sa jos jednim napadacem pored Dzeke, ja cu baciti listic i prije pocetnog udarca i halalit cu 20KM na nasu ekipu :bih: :bih:
_tulumba_

#521 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by _tulumba_ »

salash wrote:možda ne postavljam pitanje na pravom mjestu al gdje se mogu kupiti karte za Zenicu? i imal ih uopste vise??
Ima buraz u Ze! Centrotrans agencija, "vrhunska usluga i profesionalnost" :x , cekas samo 4 i pol sata na kiši i onda ti kazu nema karata!Koliko je to samo nepismeno da Bog sacuva! Juce je prodaja bila od 12:00, dodji drug sa sabaha odmah pa stani u red i bice karta..Neces puno cekati, jedno 4 sata..Jedino da trazis kartu negdje drugo..Sretno!
Ja necu na tekmu, kad bi mi djaba dali kartu!
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#522 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Dado dijasporitus »

_tulumba_ wrote:
salash wrote:možda ne postavljam pitanje na pravom mjestu al gdje se mogu kupiti karte za Zenicu? i imal ih uopste vise??
Ima buraz u Ze! Centrotrans agencija, "vrhunska usluga i profesionalnost" :x , cekas samo 4 i pol sata na kiši i onda ti kazu nema karata!Koliko je to samo nepismeno da Bog sacuva! Juce je prodaja bila od 12:00, dodji drug sa sabaha odmah pa stani u red i bice karta..Neces puno cekati, jedno 4 sata..Jedino da trazis kartu negdje drugo..Sretno!
Ja necu na tekmu, kad bi mi djaba dali kartu!

Ma ima toga i ovdje. Kad je kakav koncert Ameri rasklope satore i vrece za spavanje ispred saltera za karte. To je njima stara tradicija :D .

Nego sibicar je ponovo poceo mjesati.
Naši fudbalski reprezentativci nakon tri sata leta doputovali su na aerodrom u Liježu sa kojeg su autobusom se uputili ka Genku, gdje sutra igraju „utakmicu decenije“ protiv Belgije.
Ipak, po dolasku u zemlju naših protivnika u petom i šestom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo „Južnoafrička Republika 2010“ u bh. nacionalnom timu čule su se oprečne informacije.

„Nisam siguran da ću moći igrati u sutrašnjoj utakmici na „Cristal areni“. Ne osjećam se još uvijek najbolje. Konkretno, male su šanse da zaigram u meču sa Belgijom, ali vjerujem da momci koji istrče na teren da će dati sve od sebe i da nećemo izgubiti. Za susret u Zenici druga je priča. Uvjeren sam kako ću do srijede biti fit, te moći pomoći saigračima da savladamo Belgijance pred našim navijačima“, istakao je Elvir Rahimić.

Međutim, sa Rahimićevom izjavom nije se složio selektor Miroslav Ćiro Blažević.

„Nije točno, odakle vam da neće moći igrati? Moći će igrati, bit će spreman za okršaj u Genku. O sastavu ću, kao što sam ranije rekao, odlučivati poslije večerašnjeg treninga na „Cristal areni“. Postoji velika mogućnost da nastupimo i sa dva napadač, Edinom Džekom i Zlatanom Muslimovićem. Još ništa nije definirano, vidjet ćemo...“, rekao je Blažević iz Belgije u kratkom telefonskom razgovoru za SportSport.ba.

Naši će nakon što se smjeste u sobe hotela „NH“ u Genku, ručati, a potom imati jednostani odmor. Prema Blaževićevom planu, na „Cristal areni“ večeras će imati trening od 19:30 sati.

„Bit će nam to posljednja provjera pred utakmicu. Nećemo forsirati igrače. Lagano ćemo pokušati uigrati pojedine taktičke varijante i znati sa kojim snagama raspolažemo za sutrašnji duel sa Belgijom. Trening ne bi trebao trajati duže od sat, a jedan dio bit će zatvorenog tipa, kako nas ne bi špijunirali njihovi ljudi“, kazao je Blažević.

Podsjetimo, BiH će protiv Belgije sutra igrati na stadionu „Cristal arena“ u Genku od 20:45 sati, a drugi meč sa istim protivnikom je u srijedu na zeničkom „Bilinom polju“. Upravo ova dva susreta mogla bi u konačnici odlučiti ko će u baraž kvalifikacija narednog SP. Naši reprezentativci govore da bi bili zadovoljni sa četiri osvojena boda iz 180 minuta borbe sa „crvenim đavolima, mada se unaprijed ne odriču i „cijelog plijena“...
Stari

#523 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Stari »

LSD wrote:poglup si haveru...ali šta da se radi :? ...tebi se ne mogu ni nacrtati neke stvari o kojima ja ovdje pišem jer ne kontaš...ne ide pa ne ide...protiv gluposti lijeka nema...glupost je neuništiva.

YBM-liga... nemere svak biti pametan ko ti .....sta ces glup mozda jesam...ali ti haver nisam...za te ces stvari morati naci nekog svog.

i da ne zaboravim

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jesam li ufercio ovo ...ha ?
Altsa

#524 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Altsa »

bojim se da necemo dobro proci. al opet :bih: :bih: :bih: :bih:
LSD

#525 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by LSD »

Stari wrote:
LSD wrote:poglup si haveru...ali šta da se radi :? ...tebi se ne mogu ni nacrtati neke stvari o kojima ja ovdje pišem jer ne kontaš...ne ide pa ne ide...protiv gluposti lijeka nema...glupost je neuništiva.

YBM-liga... nemere svak biti pametan ko ti .....sta ces glup mozda jesam...ali ti haver nisam...za te ces stvari morati naci nekog svog.

i da ne zaboravim

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jesam li ufercio ovo ...ha ?
jesi...ufercio :shock: si to :thumbup: :thumbup:
Locked