Nas slijedeci protivnik - Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#251 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Dado dijasporitus »

LSD wrote:Bitno je isto tako ko ce kome prvi šuknuti...poželjno bi bilo da nam Belgija prva šukne pod precku,pa da tek onda proradi cuveni bosanski inat i prkos :mrgreen: ...kad napaceni bosanac krene naprijed onda je sve moguce :-D :-)
Jer znamo iz prošlog meca protiv Belgije u Briselu šta se dešavalo...mi prvi šuknuli njima u prvoj minutu,onda se ljudi naljutili i natrpali nas ko prostitutku...zato momci na terenu pamet u glavu,a dole...zna se :)

Bojim se da ako Belgijanci rano i prvi daju gol da ce se prije doci do Australijskog sindroma - glava u pjesak
rado_vidjen

#252 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by rado_vidjen »

Ridjobrki wrote: Miske bi igrao oko centra i slao lopte na Štilića, Pjanića, Ibričića i na Džeku (Džeko bi imao ulogu vezati belgijske stopere na sebe i otvarati prostor i spuštati lopte našim ofanzivnim veznim/ krilima / polušpicevima - slikovito: da radi ono što je Gudjohnsen radio dok je igrao za Chelsea)
.......
Džeko zadevera stopere a bušimo ih po bokovima Štilićem, Pjanićem, Ibričićem (Salihovićem, daj Bože :sad: ). Ukratko, neko od naših treba uraditi njima ono što je Jorgensen birvaktile uradio nama na Koševu (trebam li koga podsjetiti na kojoj je to tekmi bilo). :-D :-D :-D
lijepo je to zamisljeno, ali ni jedan od nih trojice se ne moze pohvaliti brzinom ni probojnoscu, jer nisu klasicna krila. 1 na 1, takodjer, nista ne mogu. premekani su.

misimovic, pjanic, stilic, ibricic, sve do jednog su ofanzivni fezisti, playmakeri...

e jbg., da je bio jedan od njih u bolinoj generaciji, bosna bi bila na svjetskom ili evropskom. :roll: (prije nismo imali playa da ga lučem tražis)

danas pak sljakamo u odbrani, i u deficitu smo sa brzim igracima. (ni salihovic se ne moze pohvaliti nekom brzinom, ali ga vadi dobar centarsut)

po meni, rezultat ce, umnogome, zavisit od raspolozenja misimovica.

ako ga fellaini poklopi - pusha
ako bude odsjecen kao poluspic iza dzeke - opet pusa
nadam se da ce biti rastrcan.

dakle, nema sumnje da cemo primiti koji gol :D ali samo da nam ciro ne servira kukavicluk iz spanije i turske; gdje cemo djelovat nepovezano, sabit se u nas sesnesterac, izbijati lopte (bez pogleda uopste), igrati kontru jedan na 5....i svake sekunde strepiti kad ce nam ga zabiberiti...

samo bih molio ne primimo gol(ove) iz nasih katsastrofalnih gresaka, pada kocnetracije, ili nekog odbijanca :D ova nacija je isuvise nadrkana da bi nam to priredili...
Bosanski_kralj

#253 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Bosanski_kralj »

Ma daj kakvi mi pobijediti, stradaćemo i to teško.
Nažalost
hordasstuttgart

#254 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by hordasstuttgart »

ako neko u ima viska karate za Genk neka se javi, placam vise.
nihoniho

#255 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by nihoniho »

---------------------dzeko

salihovic--damjanovic--misimovic--rahimic--vladavic(pjanic)

jahic--------nadarevic-------spahic--------berberovic

-----------------????????
ovajsrednji red ima dovoljno borbenosti, snage i kreativnosti da nadigra belgijance.
bibiman

#256 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by bibiman »

Moje misljenje sa kojim sastavom bi trebali igrati u Genku...

Tim 1 - za remi
Mitrovic
Pandza-Spahic-Nadarevic
Berberovic-Salihovic
Rahimic-Bajramovic
Misimovic-Stilic
Dzeko

Tim 2 - za pobjedu
Mitrovic
Berberovic-Pandza-Spahic-Nadarevic
Rahimic
Stilic-Misimovic-Salihovic
Dzeko-Muslimovic
ProbuseniDolar

#257 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by ProbuseniDolar »

http://www.index.hr/sport/clanak/diskri ... 25247.aspx

Sta kazete na ovo??? Ja nemam komentar, jer sam vec oguglao na ovakve stvari od saveza.
nihoniho

#258 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by nihoniho »

bibiman wrote:Moje misljenje sa kojim sastavom bi trebali igrati u Genku...

Tim 1 - za remi
Mitrovic
Pandza-Spahic-Nadarevic
Berberovic-Salihovic
Rahimic-Bajramovic
Misimovic-Stilic
Dzeko

Tim 2 - za pobjedu
Mitrovic
Rahimic
Dzeko-Muslimovic
ne racunaj bajramovica pored njega, jedina dva gladijatora, koji su potrebni u srednjem redu, su rahimic i damjanovic, plus dva kreativca koji mogu iznijeti loptu i napraviti pas, miske i sejo, i jedn prodoran bocni. igraju li ibricic i muratovic, otpuhace nas. 4-5-1 je logicno iako ce ciro igrati svoje.
zecko_kupuz

#259 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by zecko_kupuz »

Ćiro je najavio da će se osloniti na svoju oprobanu 8-1-1 formaciju. Dakle, osam štopera + Misimović + Džeko :-D . Ozbiljno, I gotta hunch da će Ćiro ISKLJUČIVO forsirati odbranu, odnosno da ga napad neće interesovati ni 5%. Zato vjerovatno i želi Bajramovića toliko - čovjek je defanzivni vezni (može pomoći odbrani), a i dokazan je.
Abacija

#260 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Abacija »

zecko_kupuz wrote:Ćiro je najavio da će se osloniti na svoju oprobanu 8-1-1 formaciju. Dakle, osam štopera + Misimović + Džeko :-D . Ozbiljno, I gotta hunch da će Ćiro ISKLJUČIVO forsirati odbranu, odnosno da ga napad neće interesovati ni 5%. Zato vjerovatno i želi Bajramovića toliko - čovjek je defanzivni vezni (može pomoći odbrani), a i dokazan je.
Bajramovic je potreban UPRAVO zato da se ne igra 8-1-1 nego 3-2-3-2, koja je u stvari 5-3-2. On daje tu potrebnu sigurnost odozada tako da se vise izvucemo iz formacija koje su bazirane u vlastitom sesnaestercu.
Ohran

#261 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ohran »

nihoniho wrote:
bibiman wrote:Moje misljenje sa kojim sastavom bi trebali igrati u Genku...

Tim 1 - za remi
Mitrovic
Pandza-Spahic-Nadarevic
Berberovic-Salihovic
Rahimic-Bajramovic
Misimovic-Stilic
Dzeko

Tim 2 - za pobjedu
Mitrovic
Rahimic
Dzeko-Muslimovic
ne racunaj bajramovica pored njega, jedina dva gladijatora, koji su potrebni u srednjem redu, su rahimic i damjanovic, plus dva kreativca koji mogu iznijeti loptu i napraviti pas, miske i sejo, i jedn prodoran bocni. igraju li ibricic i muratovic, otpuhace nas. 4-5-1 je logicno iako ce ciro igrati svoje.
Muratovic je do sada u kvalifikacijama jedan od najboljih igraca, a Ibricic igra u zivotnoj formi i ima velike izglede da zaigra ili makar udje u igri ako se pokaze da je Salihovic nedovoljno oporavljen. Mozda bi i Stilic mogao dobiti sansu na toj lijevoj strani. Formacija 4-5-1 je cisti bunker, isti kao onaj u Spaniji, a Belgija ipak nije Spanija. Pandza, Spahic i Nadarevic? Jedan od njih troice ne moze igrati. Za Spahica se vec dugo vremena ne zna da li uopste i s'kim trenira, pa bi se moglo razmisljati o njegovom preseljenju na klupu, iako se nadam (posto ce ga Ciro sigurno staviti) da ce pokazati svoje junacko srce. Kod prekida Van Bojten se mora cuvati kao da je sam Ibrahimovic.
Uprkos svemu tome prognoziram poraz od dva gola razlike.
Ohran

#262 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ohran »

Abacija wrote:
zecko_kupuz wrote:Ćiro je najavio da će se osloniti na svoju oprobanu 8-1-1 formaciju. Dakle, osam štopera + Misimović + Džeko :-D . Ozbiljno, I gotta hunch da će Ćiro ISKLJUČIVO forsirati odbranu, odnosno da ga napad neće interesovati ni 5%. Zato vjerovatno i želi Bajramovića toliko - čovjek je defanzivni vezni (može pomoći odbrani), a i dokazan je.
Bajramovic je potreban UPRAVO zato da se ne igra 8-1-1 nego 3-2-3-2, koja je u stvari 5-3-2. On daje tu potrebnu sigurnost odozada tako da se vise izvucemo iz formacija koje su bazirane u vlastitom sesnaestercu.
Formacija 5 - 3 - 2 :-)
Edin H.

#263 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Edin H. »

ProbuseniDolar wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/diskri ... 25247.aspx

Sta kazete na ovo??? Ja nemam komentar, jer sam vec oguglao na ovakve stvari od saveza.
Pazi ovo :shock:

Iz NSBiH mi nisu dali karte za Belgiju

Sergej Barbarez, bivši as Hamburga, Borusije (D), Bajera, jučer je posjetio redakciju "Sana". Nekadašnji ljubimac bh. reprezentacije i prvi strijelac Bundeslige, skoro dva sata se družio sa novinarima i urednicima našeg lista. Dolazak nekada planetarne nogometne zvijezde, danas člana Uprave HSV, iskoristili smo za razgovor o reprezentaciji, njegovim planovima, te o skorašnjoj utakmici u Belgiji

- Nisu mi dali karte iz NSBiH za meč u Belgiji. Iskreno, nisam ni očekivao da će me me neko nazvati i pitati; trebam li karte? Ja sam davno, baš u razgovoru za "San", najavio da ću bodriti našu reprezentaciju u Genku. I hoću, ne iz lože, već sa tribina. Zahtjev za karte sam poslao preko HSV - izjavio je za naš list Barbarez.

Sergej ne konaktira sa čelnicima Saveza, niti sa bh. selektorom, makar je svim srcem za reprezentaciju.

- Momci zaslužuju svu podršku. Treba im pomoći, makar ne gajim iluzije da možemo nešto napraviti u ovim kvalifikacijama. Dobro je za sticanje potrebnog iskustva. Ova generacija ima nešto što moja nije imala, a to je šansu da zajedno igra, dva, tri ciklusa.

Sretan je što se karijera Edina Džeke razvija u željenom pravcu.

- Ovo nije njegov krajnji domet. Može i bit će još bolji. Znam da ga žele Italijani, Nijemci, Španci, ali za njega je najbolja engleska liga. Tek tamo bi eksplodirao. I ja sam svojevremeno trebao otići u Totenhem, bilo je kombinacija za Arsenal, ali nisam želio mijenjati Bundesligu. Moguće da sam pogriješio, ali ne kajem se. Italijanska je liga, kada je "Liga petice" u pitanju, najgora. I za gledati i za igrati.

Mandat člana Uprave u Hamburgu traje dvije godine. Sergej se školuje za trenera.

- Očekujem uskoro seminar za profi licencu. Vidim se u skorijom budućnosti kao trener, zašto kriti i kao selektor. Moja je želja da vodim bh. reprezentaciju. Sada nije pravo vrijeme. Ovi koji vladaju Savezom, nudili su mi selektorsku poziciju prije nego što su izabrali Ćiru Blaževića. Odbio sam, jer mislim da sa njima nema ozbiljnog posla.

Zanimao se za nogometne izbore čelnika Saveza, za dužinu mandata sadašnjih vlastodržaca...

- Sreća da su ograničeni dužinom mandata. Ne vjerujem da će ih narod ponovo izabrati. Mislim da i politika i političari moraju učiniti sve da se otvori prostor za mlađe, za nove neiskompromitovane ljude. Bosna ima takvih, puna ih je Evropa, ali ima takvih i u BiH. Kodro i Bolić su pokušali nešto, željeli najbolje, a onda su ih iskoristili i potrošili. Oni to nisu zaslužili, jer su željeli pomoći. To se više ne smije desiti. Svi znamo šta, za zemlju kao što je BiH, znači kada cijeli svijet piše o, recimo Ibiševiću, Misimoviću, Džeki... Ja sam mogao igrati za neku drugu zemlju, bilo je poziva, ali nikad mi nije palo na pamet. Mogu ja igrati i živjeti gdje hoću, ali Bosna i Hercegovina je moja jedna i jedina domovina - izjavio je na kraju posjete našoj redakciji Sergej Barbarez, sportska i ljudska gromada.

Na Marakani je trebalo prekinuti utakmicu

Sergej je u razgovoru sa novinarima "Sana" pričao o svojoj karijeri, o utakmicama reprezentacije...

- Na Marakani nije bilo uslova za igru. Možda se nije trebala ni igrati u onako užarenoj atmosferi. Trebalo je utakmicu prekinuti. Nisam imao tu moć, ali želio sam da zaštitim naše navijače i saigrače. Nažalost, bilo je kako je bilo. Kada sam čuo topovske udare, kada sam vidio šta rade našim navijačima, jednostavno nisam mislio na igru. Naši navijači su istinski heroji, patriote, kako oni iz svih krajeva BiH, tako i drugi koji prelaze svjetske destinacije da bodre sve naše reprezentacije - odao je Sergej priznanje bh navijačima.

Kartoni i golovi

Priznao je bivši as da su za igračke karijere postojala dva Barbareza.

- Tačno je da su bila dva Sergeja, jedan dok traje utakmica i drugi kada izađem ispod tuša. Na utakmici vidim samo teren, nosi me želja za pobjedom, taj nagon da obradujem svoje navijače. Izvan terena sam "ko curica". Negdje sam vidio podatak da sam dobio više kartona nego što sam postigao golova. A postigao sam 95 golova u zvaničnim utakmicama. Imao sam često bliske duele sa suparničkim igračima, pa i trenerima. Na utakmici sa Njemačkom, htio sam se potući sa Horst Hrubešom, legendom njemačkog fudbala i HSV. Sada smo prijatelji. A, bilo je to nakon jednog krvničkog nasrtaja njemačkog igrača na Nermina Šabića - podsjetio je Sergej.

Vojni policajac

Sa devetnaest godina je napustio bh. terene. Tada je bio jedan od najboljih Veležovih omladinaca. Skinuo je sivomaslinastu uniformu i otišao u Njemačku trbuhom za kruhom.

- U Zagrebu sam 1991. godine služio onu Titovu vojsku. Bio sam vojna policija. Meni je tada, valjda kao klincu, bilo sve zanimljivo, lijepo... Doduše, osjećao se miris baruta. Bio sam posljednja generacija vojne policije tadašnje vojske u Zagrebu. Kada sam skinuo uniformu, ostao sam u Mostaru tri mjeseca, a onda me otac Ljubo poslao kod rodbine u Njemačku. Kaže, ostani dok se ovdje ne smiri. Ostao sam do danas, ali sam mijenjao klubove i adrese - prisjetio se Sergej u uvijek u srcu nosio svoj Mostar, svoju BiH.

san.ba
Abacija

#264 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Abacija »

Ohran wrote:
Abacija wrote:
A sta je do sada Ciro uglavnom tjerao nego to? Protiv Spanije se srednji red bio stopio sa odbranom pa je ispalo 8-1-1.
Ridjobrki

#265 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ridjobrki »

Ohran wrote:
Abacija wrote:
U čem je problem sa formacijom 5-3-2? Za ovakvu utakmicu i sa ovim snagama kojima mi raspolažemo vjerovatno najbolja rješenja koja ostavljaju najviše mogućnosti za transformacije u toku same igre su 5-3-2 ili 5-4-1.

5-3-2 su prvi igrali Brazilci i nakupili se trofeja sa tom postavkom koja lako pređe u 3-5-2 ili u totalnom napadu 3-3-4.

Za mene je rješenje ova druga, 5-4-1 za koju imamo igrače a koja bi većinu vremena bila 3-6-1 za prevagu na sredini terena odnosno 3-4-3 kad se razvija napad.
Last edited by Ridjobrki on 14/03/2009 02:50, edited 1 time in total.
Ohran

#266 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ohran »

Edin H. wrote:
ProbuseniDolar wrote:
Sergej ne konaktira sa čelnicima Saveza, niti sa bh. selektorom, makar je svim srcem za reprezentaciju.

- Momci zaslužuju svu podršku. Treba im pomoći, makar ne gajim iluzije da možemo nešto napraviti u ovim kvalifikacijama. Dobro je za sticanje potrebnog iskustva. Ova generacija ima nešto što moja nije imala, a to je šansu da zajedno igra, dva, tri ciklusa.
To je to!
Ohran

#267 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ohran »

Ridjobrki wrote:
U čem je problem sa formacijom 5-3-2? Za ovakvu utakmicu i sa ovim snagama kojima mi raspolažemo vjerovatno najbolja rješenja koja ostavljaju najviše mogućnosti za transformacije u toku same igre su 5-3-2 ili 5-4-1.

5-3-2 su prvi igrali Brazilci i nakupili se trofeja sa tom postavkom koja lako pređe u 3-5-2 ili u totalnom napadu 3-3-4.

Za mene je rješenje ova druga, 5-4-1 za koju imamo igrače a koja bi većinu vremena bila 3-6-1 za prevagu na sredini terena odnosno 3-4-3 kad se razvija napad.
Ma moze se ono tranformisati i u 10 -0, a takodje u 0-10, ali osnavna formacija 5-3-2 se ne igra vise cak ni u Italiji. To bi znacilo poceti sa 3 stopera (krkana) i dva klasicna beka a jedan od ove troice u sredini bi morao biti ispred njih pa dakle ostaje svega cetiri igraca koja bi trebala pokrivati 6 pozicija. Danas skoro niko (racunam one uspjesnije) ne igra nista drugo do 4-4-2 ili 3-5-2 i u okviru tih formacija traze se razne transformacije, i to najvise sa zadnjim veznim koji je cesto glavna prevaga na utakmici (istina ne tako vidljiva svima) te bocnim igracima, zavisno od njihove sposobnosti da se munjevito ubacuju odnosno jos brze vracaju.
Ohran

#268 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ohran »

nihoniho wrote:---------------------dzeko

salihovic--damjanovic--misimovic--rahimic--vladavic(pjanic)

jahic--------nadarevic-------spahic--------berberovic

-----------------????????
ovajsrednji red ima dovoljno borbenosti, snage i kreativnosti da nadigra belgijance.
Umjesto Jahica Muslimovic i umjesto Vladavic (pjanic) Muratovic i to bi bilo to, ako Salihovic moze igrati. Ako ne - onda Ibricic(Stilic).
Sa Belgijom se mora prihvatiti odredjeni rizik, ne smije im se maltene pustiti da ne smetano dolaze do pred nas sesnaesterac, da kidisu. Mora im se priprijetiti, a imamo igrace za to.
Santos

#269 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Santos »

Jao ekipa se vec spremila za Genk.Prvo centrusa,malo obic kafice i da vidimo kakve su Belgijske konobarice.Onda na njihovu tribinu.Ja koga god znam ima karte na njihovoj tribini.Nasi lazu da se moras potpisat da ces navijat za Belgiju nego je potpis da ces se kao kulturno ponasat,misle garant na bakljadu.
Socijalista

#270 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Socijalista »

U Genku će biti 10.000 bh. navijača

Ljudi u Belgiji mi tvrde kako Belgijanci nisu smjeli organizovati utakmicu u Briselu...

14.03.2009. 04:30
Bivši reprezentativac BiH Veldin Muharemović trenutno je član belgijskog Lokerena. S obzirom da se približava 28. mart i kvalifikaciona utakmica Belgija - BiH u Genku, igrač Lokerena je već rezervisao četiri karte, koliko Belgijanci dopuštaju za jednu osobu. Pored naših 3.800 karata koliko je dobio bh. Savez navijači u dijaspori pokupovaše većinu karata, gdje će se nalaziti belgijski navijači. Muharemović nam prenosi atmosferu oko kupovine karata u Belgiji i "jagmi" bh. dijaspore za karte.

Četiri karte

- Već sam uzeo četiri karte za rođake, jer toliko ovdje dozvoljavaju za jednu osobu. Morao sam potpisati i odgovornost za ljude za koje uzimam karte, jer oni kažu kako će to biti utakmica visokog rizika. Cijela dijaspora u Belgiji se digla na noge, vjerujte mi bit će između osam i deset hiljada Bosanaca na utakmici. Prijatelji u Belgiji, pa ček i Belgijanci kupuju nam karte, to je nešto nevjerovatno. Genk je 45 minuta autom od Njemačke, a svi znamo koliko je naša dijaspora brojna u ovoj zemlji. Ljudi u Belgiji mi tvrde kako Belgijanci nisu smjeli organizovati utakmicu u Briselu upravo zbog toga što bi tamo bilo naših 20. 000 navijača, a oni to ne bi mogli kontrolisati - veli za "as" Muharemović iz Belgije.

Iako je našem Savezu dozvoljeno 3.800 karata, stadion u Genku će ličiti na sve osim na gostovanje. Po svemu sudeći u Genku će biti poput utakmica u Zenici.

Prednost naših

- Mislim da bi po svemu naši reprezentativci trebali biti u prednosti u odnosu na Belgijance. Skoro dvije godine sam u Belgiji i jedino po čemu su oni prepoznatljivi je trka i upornost. Po znanju nemaju nikakve šanse parirati našim igračima, a jedino bi povrijeđeni igrači selektoru Blaževiću mogli predstavljati probleme. U reprezentaciji Belgije samo će tri, ili četiri igrača iz domaće lige dobiti šansu sve ostalo će biti stranci. Međutim, selektor Blažević po meni ima kvalitetniji tim - govori Muharemović.

Pazite na Dembelea

- Belgijanci imaju nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača u reprezentaciji, ali njihovi mediji najviše očekuju od mladog igrača AZ Alkmaara Mouse Dembelea. Gledao sam ga nekoliko puta, igra veznog igrača, izuzetno je brz, a uz to zna i sve sa loptom. Zato bih preporučio i selektoru i igračima da posebno paze na njega - upozorava Muharemović.

Image

http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/u ... h-navijaca
Abacija

#271 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Abacija »

Mitrović opet nije branio za KTE

Piše: Predator
Subota, 14.03.09. 20:00.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-14517.htm

Puna mreža golmana Nemanje Supića, čiji je Javor danas u 20. kolu srbijanskog šampionata poražen od Napretka u Kruševcu (1:3), nije jedina briga selektora Miroslava Ćire Blaževića.
Informacija koja će donijeti dodatnu glavobolju selektoru našeg nacionalnog tima stigla je iz Mađarske. Romeo Mitrović, čuvar mreže tamošnjeg prvoligaša Kecskemetija, nije branio ni u današnjem susretu njegovog tima protiv Fehervara, iako je nekadašnji čuvar mreže Slobode i Zrinjskog prije nekoliko dana najavio da će stajati na golu.

No, čini se da Mitrović još uvijek nije sanirao povredu i stoga će selektor Blažević naći na velikim mukama uoču kvalifikacionih susreta protiv Belgije (28. marta u Genku i 1. aprila u Zenici), obzirom da Mitrović pauzira skoro mjesec dana (posljednji put branio je 21. februara). Na golu Kecskemetija večeras je stajao Zoltan Toth, a KTE je slavio pobjedu rezultatom 2:1.

Mitrović je propustio i susret Kupa Mađarske igran u srijedu protiv Honveda u kojem je KTE poražen rezutatom 0:2.

Kao što je poznato, za meč protiv Belgijanaca naš selektor neće moći računati ni na Kenana Hasagića, koji je dobio poziv, ali neće moći nastupiti zbog povrede prepona.
Ima li gdje kakav dobar golman?!!
zalizani

#272 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by zalizani »

Abacija wrote:Ima li gdje kakav dobar golman?!!
Teško...
zecko_kupuz

#273 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by zecko_kupuz »

Hasagića nema, Mitrović laže da je spreman, a ne brani već mjesec i više, ovaj Supić (na "jezicima naroda BiH" poznat još kao Čorbić ili Juhić :D ) primi odjednom tri komada, Salihović još uvijek upitan, Bajramović još nije zaigrao. I ono što me najviše nervira - Spahić je vraćen u prvi tim Lokomotiva i sada ne želi igrati...wtf :-x . A na okupljanju će reći kako jedva čeka da nastupi, jer želi pomoći timu. E pa Spahiću, bolje ti je da prevaziđeš te svoje hirove i zaigraš za klub, jer samo tako možeš pomoći reprezentaciji.
Bježi, kad nešto porazmislim...we're screwed, big time, kme kmeeee :( :( :-D :D . A mislio sam da neću paničiti :D .
Socijalista

#274 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Socijalista »

Onda dolazi samo u obzir neko iz Premijer Lige :sad: vec me je sad strah, kad samo pomislim na nase ultra talente :( imamo ovako veliku sansu...a Bog ne da, da si kruh :cry:
Ridjobrki

#275 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ridjobrki »

A šta je sa Brašnićem? Njega niko ne spominje a ima nekoliko pristojnih nastupa za repku. Je li Gušo živ, šta je s njim?
Locked