Mislim napad pa kud koji mili moji...inače pušimo
al sretno momci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
wtf? kako sad doci do karata?!2. Preliminary sale at the Belgian FA only for Red Devils supporters.
At the seat of the Association, Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussels from March 2, 2009.
Opening hours : from Monday to Friday between 10 a.m. and 5 p.m.
General remark :
- The price of each ticket will be increased by 1 EUR administration charges
- A maximum of 10 tickets per identity card can be ordered.
- we will NOT sell tickets to Bosnia-Herzegovina supporters
...
BOSNIA-HERZEGOVINA SUPPORTERS
ONLY THE FOOTBALL ASSOCIATION OF BOSNIA-HERCEGOVINA WILL SELL THE TICKETS FOR THE BOSNIA SUPPORTERS, WE ARE NOT ALLOWED, BY ORDER OF THE POLICE, TO SELL TICKETS TO BOSNIA SUPPORTERS. PLEASE NOTE THAT THE ACCESS TO THE STADIUM WILL BE REFUSED AND THAT YOU WILL BE ARRESTED ADMINISTRATIVELY IF YOU ACQUIRE TICKETS TO THE SECTOR OF THE RED DEVILS SUPPORTERS.
Point. wrote:A u qurac krasni, kako sad doci do karata, nepada mi na pamet preko saveza ici.......Ovo je njihovo maslo, koja pogan.
Kakva je ovo fasisticka izjava (od Belgijanaca mislim). Sta ih boli qrac za koga ljudi navijaju kad udju na stadion. Draga moja Evropa, niste daleko dogurali od Hitlera.bruce lee wrote:sa zvanicne stranice belgijskog saveza:
wtf? kako sad doci do karata?!2. Preliminary sale at the Belgian FA only for Red Devils supporters.
At the seat of the Association, Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussels from March 2, 2009.
Opening hours : from Monday to Friday between 10 a.m. and 5 p.m.
General remark :
- The price of each ticket will be increased by 1 EUR administration charges
- A maximum of 10 tickets per identity card can be ordered.
- we will NOT sell tickets to Bosnia-Herzegovina supporters
...
BOSNIA-HERZEGOVINA SUPPORTERS
ONLY THE FOOTBALL ASSOCIATION OF BOSNIA-HERCEGOVINA WILL SELL THE TICKETS FOR THE BOSNIA SUPPORTERS, WE ARE NOT ALLOWED, BY ORDER OF THE POLICE, TO SELL TICKETS TO BOSNIA SUPPORTERS. PLEASE NOTE THAT THE ACCESS TO THE STADIUM WILL BE REFUSED AND THAT YOU WILL BE ARRESTED ADMINISTRATIVELY IF YOU ACQUIRE TICKETS TO THE SECTOR OF THE RED DEVILS SUPPORTERS.
problem je sto se karte za susrete pod okriljem uefe (kvalifikacije, evropska prvenstva, kup uefa i cl) izdaju iskljucivo na ime, a pri kupovini karata ili na ulazu na stadion moras uz kartu pokazati pasos ili licnu.. mozda kontaju preko toga kontrolisati one koji nemaju obiljezja, ili sta ja znam.. znam samo da ih nabijem sve na *****Point. wrote:sakrijem majicu ispod duxa na kojem ima samo 12 zvjezdica....sta oni znaju jel sa nashe zastave ili eu zastave![]()
AL ne fakat, ako se dodje bez obiljezja, samo uzmes kartu, nece mi valjda na pasosu gledat ime i ako vidi da je bosansko reci ; haj momak razguli. Odkud on zna za koga ja navijam, inace je cista diskriminacija. Al i mi ovdje pricamo o belgijancima, starim kolonistima koji su indirektno zaceli sukob Tutsija i Huutua u Rwandi![]()
..........diskriminacija im dodje ko halva.
Onda neidemo na SP...-LIBERO- wrote:Objektivno sam zadovoljan i nerjesenim rezultatom u Belgiji,i pobjedom u Zenici.![]()
p.s Za ove sto idu u Belgiju,koju cete himnu pjevati![]()
U Belgiji X, u Zenici pobjeda Belgije i MIRNA BOSNA. Eto mi smo velesila naspram Belgijebijelo_dugme wrote:Onda neidemo na SP...-LIBERO- wrote:Objektivno sam zadovoljan i nerjesenim rezultatom u Belgiji,i pobjedom u Zenici.![]()
Nisam reko da smo velesila naspram Belgije. I ja nevjerujem da cemo uspit otic iz Belgije a da se nismo obrukali, samo kazem da nama 6 poena treba ako cemo i dalje sanjat o Africi...vjecnobordo wrote:U Belgiji X, u Zenici pobjeda Belgije i MIRNA BOSNA. Eto mi smo velesila naspram Belgijebijelo_dugme wrote:Onda neidemo na SP...-LIBERO- wrote:Objektivno sam zadovoljan i nerjesenim rezultatom u Belgiji,i pobjedom u Zenici.![]()