Nas slijedeci protivnik - Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Vozdra raja :-)

#1001 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Vozdra raja :-) »

KatarinaKosaca wrote:Pa nije ih ni bilo.

Dosta sam se stidila svojih sugrađana ne Bošnjaka poslije onog izliva seljakluka poslije utakmice sa Hrvatskom
Zasto je seljakluk navijati za Tursku kada igra protiv neke druge drzave?
Zasto je seljakluk radovati se pobjedi nasih prijatelja?

#1002 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

potres_mozga wrote:
Drug, ja nemam nista protiv sto ti gotivis Tursku, to je tvoje pravo i postujem, ali isto tako mislim da Turske zastave nemaju razloga da budu na nasim tribinama kada igraju BiH i Belgija...
Samo BiH :thumbup:
Slazem se! Kada igra BiH, samo nase zastave! :thumbup:

Ali mi nije jasno zasto nekima smeta ako navijamo za Tursku u udelu sa nekom drugom drzavom...
elSaik

#1003 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by elSaik »

Vozdra pameti - jebala te i turska i tvoja ljubav prema njoj. Imaš historiju, politiku, pa tamo piši te svoje gluposti, a ne ovdje na SPORTSKOM dijelu foruma.
Meho Kodro

#1004 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Meho Kodro »

bijelo_dugme wrote: Jer ako Turska podbjeduje mi cemo opet gledati SP preko televizora
Pobjeda BIH i poraz Turske u srijedu, dovodi Turke blizu eliminacije a BIH blizu baraza, Bosna bi pobjegla na 4 boda, a jos Turska dolazi u Zenicu
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1005 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by ladyblue18 »

Fakat zasto moramo pricati o Turskoj?
Ne mogu da vjerujem da neko moze reci kako ce biti turskih zastava u Zenici, u odlucujucoj utakmici za nasu reprezentaciju!
Za Tursku ne navijam ni pod tackom razno, a jos manje sada kada su nam izravni konkurenti.
Sta je vama ba? Hocel vam doc kad iz dupeta u glavu?
Pa dosta vise price o Turskoj i drugim drzavama, ovo je nasa zemlja, jedna i jedina, i samo nase zastave treba da budu na utakmicama, a ne zastave Turske! Sramota!
Sinoc kada je cijela BiH, ali bukvalno cijela BiH bila uz nase momke, i danas kada je jedan divan dan u cijeloj drzavi, vi morate da pricate o Turskoj! Umjesto da se radujemo sto ipak postoje neke stvari koje nam dokazuju da bez obzira na sve mi smo jedna drzava i jedan narod, mi radimo suprotno i spominjete druge drzave... :(

@vozdra-mozda ti u Turcima vidis prijatelje i ok navijaj, ali shvati da ima nas koji ne navijamo za njih i ne interesuju nas, pa cak i kada igraju protiv nasih navodno neprijatelja.
I ako planiras nositi zastavu Turske u Zenicu u srijedu evo ja te molim da onda i ne ides na utakmicu.

I redari na ulazu ako su pametni oduzet ce obiljezja bilo koje druge drzave. Samo BiH i samo jedinstveno :bih:

#1006 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

elSaik wrote:Vozdra pameti - jebala te i turska i tvoja ljubav prema njoj. Imaš historiju, politiku, pa tamo piši te svoje gluposti, a ne ovdje na SPORTSKOM dijelu foruma.
bez psovanja
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1007 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by KatarinaKosaca »

Meho Kodro wrote:
bijelo_dugme wrote: Jer ako Turska podbjeduje mi cemo opet gledati SP preko televizora
Pobjeda BIH i poraz Turske u srijedu, dovodi Turke blizu eliminacije a BIH blizu baraza, Bosna bi pobjegla na 4 boda, a jos Turska dolazi u Zenicu
:? :? Ne kontam. U kom slučaju u baraž. ako u srijedu bude ovako kako si napisao, i poslije Bosna pobijedi ove istočne, a sa turskom i španijom kući igra nerješeno, onda je na drugom mjestu, mislim, ne treba baraž???
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1008 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by ladyblue18 »

KatarinaKosaca wrote:
Meho Kodro wrote:
:? :? Ne kontam. U kom slučaju u baraž. ako u srijedu bude ovako kako si napisao, i poslije Bosna pobijedi ove istočne, a sa turskom i španijom kući igra nerješeno, onda je na drugom mjestu, mislim, ne treba baraž???
treba :mrgreen:
8 ekipa koje zavrse na drugom mjestu u svojim grupama idu u baraz.
Ali eno Ciro najavljuje pohod na prvo :shock:
Ripicipi

#1009 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Ripicipi »

ladyblue18 wrote:Fakat zasto moramo pricati o Turskoj?
Ne mogu da vjerujem da neko moze reci kako ce biti turskih zastava u Zenici, u odlucujucoj utakmici za nasu reprezentaciju!
Za Tursku ne navijam ni pod tackom razno, a jos manje sada kada su nam izravni konkurenti.
Sta je vama ba? Hocel vam doc kad iz dupeta u glavu?
Pa dosta vise price o Turskoj i drugim drzavama, ovo je nasa zemlja, jedna i jedina, i samo nase zastave treba da budu na utakmicama, a ne zastave Turske! Sramota!
Sinoc kada je cijela BiH, ali bukvalno cijela BiH bila uz nase momke, i danas kada je jedan divan dan u cijeloj drzavi, vi morate da pricate o Turskoj! Umjesto da se radujemo sto ipak postoje neke stvari koje nam dokazuju da bez obzira na sve mi smo jedna drzava i jedan narod, mi radimo suprotno i spominjete druge drzave... :(

@vozdra-mozda ti u Turcima vidis prijatelje i ok navijaj, ali shvati da ima nas koji ne navijamo za njih i ne interesuju nas, pa cak i kada igraju protiv nasih navodno neprijatelja.
I ako planiras nositi zastavu Turske u Zenicu u srijedu evo ja te molim da onda i ne ides na utakmicu.

I redari na ulazu ako su pametni oduzet ce obiljezja bilo koje druge drzave. Samo BiH i samo jedinstveno :bih:
:thumbup:
:kiss: :bih:
kv99

#1010 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by kv99 »

Bio sam na tekmi i atmosfera je bila fenomenalna. Sam ulazak na stadion gdje je bilo tada samo pola nasih navijaca a citav se stadion orio od pjesme je bio nezaboravan. Kada smo se svi iskupili belgijanci nisu mogli da vjeruju sta se dogadza. Prosli put kad smo igarali belgijanski igraci su rekli da su imali osjecaj kao da igraju u Bosni i Hercegovini a ne u centru Brisela i mogu da vam kazem da smo ponovili atmosferu. Na tribinama ( zanemarujuci bakljadu ) nije bila ekscesa . U trenutku same bakljade sam bio protiv i pitao sam sebe i ostale sta ce nam ovo ali poslije kad sam sve sabrao sam skontao da nas je to spasilio. U trenutcima prije bakljade je situacija bila kriticna, belgijanci su izjednacili, nasi su imali nekoliko povrijeda a sudija je dosudzivao zute cim se neki nas igrac priblizi beligiancima i bilo je " usla voda u usi". Poslije bakljade se sve promjenilo. Sto se bakljade tice belgijanci su sviju pretresali 2 puta , specijalci pred ulazom u stadion a redari u stadionu + "sumnjivi " su pretresani jos po nekoliko puta i detaljnije. Ni sam nemam pojma kako su uspjeli da onoliko unesu.
Belgijanci su pocetak utakmice gledali kao u pozoristu i tek su poslije izjednacenja i prije bakljade poceli da aktivno navijaju pa su cak i neki poceli da prijete nasim grupicama navijaca koji su bili izmjesani na njihoj strani ( svi nisu stali u nasu sekciju) a jedna takva grupa je je prije toga cak i bila istjerana napolje. Poslije bakljade i kad smo primjetili da belgijanci pocinju da prijete nasima koji su bili u manjini , citava sekcija se okrenula prema ovim belgijancima i nekoliko minuta poslije toga su poceli prvo pojedinacno a poslije u grupama da bjeze sa tribina :D Poslije toga su ostavili nase na miru tako da smo se mogli skoncetrisati na tekmu koja poprimila oblike slavlja sa sve brojnijim golovima :)
Sve u svemu bilo je fenomenalno, igraci su dali sve od sebe i pokazali da mi mozemo i znamo . Naprijed Bosno i Hercegovino :bih:

P.S Nisma BHfanaticos i ne podrzavam bakljadu ali je u ovom slucaju ispalo u nasu korist.
Pietje_Bel

#1011 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Pietje_Bel »

kv99 wrote:Bio sam na tekmi i atmosfera je bila fenomenalna. Sam ulazak na stadion gdje je bilo tada samo pola nasih navijaca a citav se stadion orio od pjesme je bio nezaboravan. Kada smo se svi iskupili belgijanci nisu mogli da vjeruju sta se dogadza. Prosli put kad smo igarali belgijanski igraci su rekli da su imali osjecaj kao da igraju u Bosni i Hercegovini a ne u centru Brisela i mogu da vam kazem da smo ponovili atmosferu. Na tribinama ( zanemarujuci bakljadu ) nije bila ekscesa . U trenutku same bakljade sam bio protiv i pitao sam sebe i ostale sta ce nam ovo ali poslije kad sam sve sabrao sam skontao da nas je to spasilio. U trenutcima prije bakljade je situacija bila kriticna, belgijanci su izjednacili, nasi su imali nekoliko povrijeda a sudija je dosudzivao zute cim se neki nas igrac priblizi beligiancima i bilo je " usla voda u usi". Poslije bakljade se sve promjenilo. Sto se bakljade tice belgijanci su sviju pretresali 2 puta , specijalci pred ulazom u stadion a redari u stadionu + "sumnjivi " su pretresani jos po nekoliko puta i detaljnije. Ni sam nemam pojma kako su uspjeli da onoliko unesu.
Belgijanci su pocetak utakmice gledali kao u pozoristu i tek su poslije izjednacenja i prije bakljade poceli da aktivno navijaju pa su cak i neki poceli da prijete nasim grupicama navijaca koji su bili izmjesani na njihoj strani ( svi nisu stali u nasu sekciju) a jedna takva grupa je je prije toga cak i bila istjerana napolje. Poslije bakljade i kad smo primjetili da belgijanci pocinju da prijete nasima koji su bili u manjini , citava sekcija se okrenula prema ovim belgijancima i nekoliko minuta poslije toga su poceli prvo pojedinacno a poslije u grupama da bjeze sa tribina :D Poslije toga su ostavili nase na miru tako da smo se mogli skoncetrisati na tekmu koja poprimila oblike slavlja sa sve brojnijim golovima :)
Sve u svemu bilo je fenomenalno, igraci su dali sve od sebe i pokazali da mi mozemo i znamo . Naprijed Bosno i Hercegovino :bih:

P.S Nisma BHfanaticos i ne podrzavam bakljadu ali je u ovom slucaju ispalo u nasu korist.
Prolsi put sam i ja bio u Briselu. Ovaj put sam planirao da idem ali nisam mogao zbog drugih obaveza. Sjecam se da je pored mene jedan stari deda poceo da place kada je Belgija napravila cetvrti gol... :( :(

Dragi dedo.... :roll:
roba_s_greskom

#1012 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by roba_s_greskom »

Vozdra raja wrote:Kada Turska igra protiv neke druge drzave, imam opsolutno pravo i mnogo razloga da navijam za Tursku!

Zasto ne bih navijao?
Ja dolazim na tekmu u Zenicu
Koga vidim sa Turskom zastavom na ili oko stadiona,zguzicu ga :D :D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Baltazar_khan

#1013 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Baltazar_khan »

Yebo vas Turska, ko da imamo neke koristi od njih...

Samo Bosna, i ništa drugo! Svaka čast momcima na rastavljanju Belgije na proste faktore!

Ko god bude imao zastavu Turske u Zenici, treba mu usta razvalit :x
roba_s_greskom

#1014 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by roba_s_greskom »

Baltazar_khan wrote:Yebo vas Turska, ko da imamo neke koristi od njih...

Samo Bosna, i ništa drugo! Svaka čast momcima na rastavljanju Belgije na proste faktore!

A poslije analni sex :D :D :D :D :D
Pietje_Bel

#1015 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by Pietje_Bel »

Baltazar_khan wrote:Yebo vas Turska, ko da imamo neke koristi od njih...

I ja sam to rekao. Sve poturice koje budu uzimali Tursku zastavu u ruku treba uhapsiti i u zatvor. :x :x

Samo ova i nista drugo: :oops:

Image
Last edited by Pietje_Bel on 29/03/2009 19:40, edited 2 times in total.
kv99

#1016 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by kv99 »

Pietje_Bel wrote:
kv99 wrote:Bio sam na tekmi i atmosfera je bila fenomenalna. Sam ulazak na stadion gdje je bilo tada samo pola nasih navijaca a citav se stadion orio od pjesme je bio nezaboravan. Kada smo se svi iskupili belgijanci nisu mogli da vjeruju sta se dogadza. Prosli put kad smo igarali belgijanski igraci su rekli da su imali osjecaj kao da igraju u Bosni i Hercegovini a ne u centru Brisela i mogu da vam kazem da smo ponovili atmosferu. Na tribinama ( zanemarujuci bakljadu ) nije bila ekscesa . U trenutku same bakljade sam bio protiv i pitao sam sebe i ostale sta ce nam ovo ali poslije kad sam sve sabrao sam skontao da nas je to spasilio. U trenutcima prije bakljade je situacija bila kriticna, belgijanci su izjednacili, nasi su imali nekoliko povrijeda a sudija je dosudzivao zute cim se neki nas igrac priblizi beligiancima i bilo je " usla voda u usi". Poslije bakljade se sve promjenilo. Sto se bakljade tice belgijanci su sviju pretresali 2 puta , specijalci pred ulazom u stadion a redari u stadionu + "sumnjivi " su pretresani jos po nekoliko puta i detaljnije. Ni sam nemam pojma kako su uspjeli da onoliko unesu.

Prolsi put sam i ja bio u Briselu. Ovaj put sam planirao da idem ali nisam mogao zbog drugih obaveza. Sjecam se da je pored mene jedan stari deda poceo da place kada je Belgija napravila cetvrti gol... :( :(

Dragi dedo.... :roll:
Ono zaboraviti necu. 12 000 navijaca :thumbup: Kad su i iz Cikaga dosli sa iznajmljenim avionom onda skontaj sta to znaci. Koliko mi je bilo super prije utakmice toliko mi je bilo zao poslije ali eto vratili smo im gotovo isti rezultat :thumbup: Belgijanci su nas mislili zaje*ati ovaj put i zato nam nisu ni dali da igramo u Briselu ali je nasih 4 000 + napravilo isti dozivlja nasim a i njihovim igracima :bih:
-danTe-

#1017 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -danTe- »

bijelo_dugme wrote:
Vozdra raja wrote:Kada Turska igra protiv neke druge drzave, imam opsolutno pravo i mnogo razloga da navijam za Tursku!

Zasto ne bih navijao?

Jer ako Turska podbjeduje mi cemo opet gledati SP preko televizora
ti mjenjaj taj avatar :mrgreen:
bijelo_dugme

#1018 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by bijelo_dugme »

and1medjed wrote:
bijelo_dugme wrote:

Jebiga, ja konto vi zaboravili :-)
-danTe-

#1019 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by -danTe- »

bijelo_dugme wrote:
and1medjed wrote:
bijelo_dugme wrote:

Jebiga, ja konto vi zaboravili :-)
ma hajd ba :mrgreen:
sto se mene tice ostavi onog glavonju,samo nadji neku sliku da mu glava moze stat u avatar :mrgreen: ;-)
BSn

#1020 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by BSn »

roba_s_greskom wrote: Ja dolazim na tekmu u Zenicu
Koga vidim sa Turskom zastavom na ili oko stadiona,zguzicu ga :D :D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

:thumbup:

Problem s turskim zastavama na stadionu (gdje im nije mjesto) da se lahko rijesiti.
Kulturno izbaciti svakoga s trbina ko nosi zastavu suparnicke ekipe u kvalifikacijama, jer je to jasna provokacija.
Ovo nije poziv na nasilje, jer bi policija trebala oduzeti svako stranu zastavu pri ulazu na stadion, jer je to, kao sto napisah, provokacija i namjerno pokusavanje izazivanja sukoba i nepozeljnih desavanja na tribinama.

:bih:
krivorijek

#1021 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by krivorijek »

BRAVO MAJSTORI!!!

Svaka cast, bravo Dzeko majstore, zabio si gol, ono...ne znam sta da ti kazem, igras ko ja kad sam bio mali :)))

Svaka cast SVIMA, bravo i naprijed, toooooo, dobro je :)))

Manje bakljade ba RAJA, jebemumisa. Dajte ba ljudi, samo problemi su to, nista vise. Kazne/placanje. Zamalo prekid. Drugi put kad budemo isli na tekmu, bilo gdje, ispeglace/jebace nas policija, gledace nam u guzice (palicama:)))): gdje ste sakrili ovaj put baklje supci jedni zapaljivi :)))

BRAVO MAJSTORI!!! Jebo supke!!!
CISSE9

#1022 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by CISSE9 »

Da li ima josh karata za tekmu u Zenici ??????
5 0 5

#1023 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by 5 0 5 »

Arsenal, along with Everton, Sunderland and Fulham, are watching Genk's Bosnian striker Edin Dzeko. (Sunday Express)
odvijac

#1024 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by odvijac »

od samog pocetka,onaj sugavi genk mi je bio odvratan.ali eto zahvaljujuci ovoj velicanstvenoj pobjedi ostace mi u lijepom sjecanju..sto se same igre tice,nekakko mi je najvise drago zbog bajramovica,trijumfalno se vratio,pokazao koliko nam znaci.za dzeku i misimovica ne treba trositi rijeci,jahic me prijatno iznenadio zrelom igrom,kao i pandza,muratovic je pretrcao ko za citavu karijeru,nova pozicija mu ocito odgovara.odbrana na visini zadatka,samo mi se malo ibricic gubio u defanzivi,cjena toga je gol protivnika.ne mogu se oteti dojmu,da smo napokon psihicki stabilna ekipa postali,da znamo da se vratimo,kad krene lose,i da ne stanemo kad vodimo.a sad za navijace,ono je fakat nevjerovatno,sa kojim elanom i sa koliko ljubavlju i strasti se navija za tu bih,sto rece marijan takvi smo se rodili!!bio sam na tribini prekoputa kamere,u jednom trenutku su poceli da izbacuju nase navijace sa tribine iza gola,to mi nije jasno,vjerovatno je bilo nekog koskanja.stadion vrlo akustican,podsjeca me na grbavicu!do srijede treba sleci utiske,i ovjeriti tri boda iz genka,poslije toga smo na domak baraza.pozdrav plavoj naciji.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1025 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija

Post by hrasno38 »

Ha cuj tursku zastavu!!!! Ako mozes jos na tursku navezi i iransku pa da budes u kompletnom elementu nekoga ko iz geografije u skoli imao samo atlas. Ovo je Bosna i Hercegovina, suverena zemlja koja ima svoju drzavnu zastavu i pola drzave ima zastavu koju nose u svojim srcima, zastavu sa ljiljanima. Ja u svojoj kuci imam ovu drugu ali da idem u Zenicu kupio bih ovu prvu jer se moramo napokon poceti pokazivati kao ozbiljna drzava, ozbiljni ljudi pa i ozbiljni navijaci. Iskreno i bez dileme da je Turska zaista prijateljska zemlja ali da se pitam odmah bi te uhapsio kada bi sa tom zastavom izasao na ulicu. Naravno ili bilo kojom drugom koja nije zastava BiH.
Sto se tice same utakmice u Belgiji moram priznati da je meni u 44 godine vjerovatno ovo bilo najvece sportsko emocionalno zadovoljenje. Naravno veliki udio u tome je imao i "covek" koji nije niti sekunde krio ni u emocijama, ni u prenosu ni u "recima" da je ovo zemlja koju on voli i u kojoj treba da ostane. Ovo su ljudi kojima se treba duboko pokloniti bez obzira govorio ekavicu ili ikavicu. Ovo je drugi beogradjanin (Dejan Parezanin) koji je preselio u Sarajevo i treba ih zaista postovati.
E sto se tice navijaca u Genku za sve ono sto su pokazali im se zaista divim ali na standardnu besmislenu bakljadu im se serem. Da je jucer sudija prekinuo utakmicu i da smo izbaceni iz kvalifikacija za mene bi to bilo isto kao i rusenje ove drzave od 92-96. Zaista neki ljudi nikada nece odmaci od banane i dzaba sva prica i svi argumenti. Stavljati u istu ravan 11 divnih momaka i Ciru sa svojim stabom sa jedne strane i Usanovica i ostale lopove sa druge strane je maloumno i bolesno i to neko treba da objasni onom idiotu iz BHF-a koji je bio na TV-u. Ljudi vi ovdje jebete nesto sto se zove Bosna i Herecegovina a ne Munib Usanovic i ostala bagra. Da je utakmica prekinuta vi bi sinoc sjebali na hiljade i hiljade ljudi koji su bili u delirijumu i presretni sto se napokon mogu radovati uspjehu nase reprezentacije. Koji ste vi kurac da nam svima to uskratite??????????????? Koji ste vi kurac da uskratite Dzeki da pokaze da je najbolji napadac Evrope, da je Ibisevic rame uz rame uz njega, da Misimovic lomi ledja protivnickim odbranama itd itd. To sto vi radite je malogradjanstina, papanluk i najklasicnije pokazivanje zelje da neko pomisli da ste vi zajebani. Ali niste i necete nikada biti osim sto cete zajebati one sto vole ovu zemlju, one sto igraju za ovu zemlju i one sto su izginuli za ovu zemlju. Ali vas boli kurac za to, Dodik ce da slavi i pola ove drzave sa njim jer Srbija ce vjerovatno ici na Svjetsko prvenstvo kao i Hrvatska. Nadam se da ako nesto slicno pokusate u Zenici da cete dobiti batine koje cete pamtiti cijelog zivota pa cete moci pricati kako dajete krv za ovu reprezentaciju. Jednim pogresnim potezom poserete se na sve ono fantasticno sto ste napravili a Usanovic vam se samo smije i uzima i dalje svoje plate i dnevnice.
Zenica, 01.April 2009 ne sumnjam da ce da gori ali od navijanja jer to Zenia zaista radi fantasticno kad hoce. Ja licno mislim da ce Ciro nase igrace napaliti jos vise jer kao sto je i rekao "necu da me neko proziva u Zenici Ciro pederu zato sto sam se povukao u odbranu" i nadam se jos jednoj reviji golova jer Belgijanci jednostavno moraju skroz da se otvore. Ja bih recimo tu probao ubaciti Topica ili Vladavica upravo radi kontri ali Ciro j pokazao da zna sta radi i da mu ne trebaju nasi savjeti mada misli da on i te kako slusa glas navijacke javnosti. I potpuno se slazem sa njim ako pobjedimo Belgiju zasto ici na drugo, idemo na prvo mjesto. Spancima smo mnogo puta do sada pokazali da i te kako mozemo da igramo sa njima.U tri zadnje utakmice nisu nas niti jednom nadigrali a dva puta su im zestoko pomogle sudije. Vratit ce se Ibisevic, Salihovic, Hasagic, Rahimic. Zasto ih ne dobiti u vrucoj Zenici a iskreno sada prizeljkivati pobjedu Turske.
Ne znam ali imam strasan osjecaj da ce u ovoj drzavi 2009 godine biti portska ludnica i sto ne reci, ama zelim to svim srcem. Sretno nasi do Zenice i do SP-a:)
Locked