Fakat zasto moramo pricati o Turskoj?
Ne mogu da vjerujem da neko moze reci kako ce biti turskih zastava u Zenici, u odlucujucoj utakmici za nasu reprezentaciju!
Za Tursku ne navijam ni pod tackom razno, a jos manje sada kada su nam izravni konkurenti.
Sta je vama ba? Hocel vam doc kad iz dupeta u glavu?
Pa dosta vise price o Turskoj i drugim drzavama, ovo je nasa zemlja, jedna i jedina, i samo nase zastave treba da budu na utakmicama, a ne zastave Turske! Sramota!
Sinoc kada je cijela BiH, ali bukvalno cijela BiH bila uz nase momke, i danas kada je jedan divan dan u cijeloj drzavi, vi morate da pricate o Turskoj! Umjesto da se radujemo sto ipak postoje neke stvari koje nam dokazuju da bez obzira na sve mi smo jedna drzava i jedan narod, mi radimo suprotno i spominjete druge drzave...
@vozdra-mozda ti u Turcima vidis prijatelje i ok navijaj, ali shvati da ima nas koji ne navijamo za njih i ne interesuju nas, pa cak i kada igraju protiv nasih navodno neprijatelja.
I ako planiras nositi zastavu Turske u Zenicu u srijedu evo ja te molim da onda i ne ides na utakmicu.
I redari na ulazu ako su pametni oduzet ce obiljezja bilo koje druge drzave. Samo BiH i samo jedinstveno