Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trazim za jarana stopke, nasli smo jedne, ali kazu da ih nema (not available), poslali mi na mail. Zna li ko gdje jos ima toga, ali da su ovakve (ili sto slicnije) Ovih nema na ovoj stranici!
Evo par lokacija, Hrasno u malom Bosmalu, Hrasno kod osnovne skole Hrasno ( Ivan Goran Kovačić), Dobrinja 4, i na Stupu preko puta pijace, odmah nakon BP Energepotrol, sada da znam ima li te sa led diodama neznam, ali sve zivo kod njega mozes naruciti, samo kad udjes u bilo koju od njegovih prodavnica odmah njega trazi, ako ga nema trazi broj mobitela, dobit ces ga sigurno .
evo cekam jarana da dodje, on to kupuje, frajer se nalozio na ove sa LED i nece nista drugo! Zvao je maloprije tetku u svici da vidi moze li mu ona to tamo kupiti :D:D
pise tamo nesto da je shipment oko 60$.
E sad, haver mi kaze isao je on i raspitivao se kazu oni to dostave do carine, pa ti tamo naplate porez i carinu i te zezancije?!
Nisam nikada kupovao preko neta pa ne znam kako se to krece
a sto se tice autopijace, slabo, nema nista tamo je cijena dijelova ogranicena na max vrijednost 100KM