NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Poskupila struja, poskupio plin, poskupilo gorivo, poskupilo ulje, brashno, hljeb, meso, voce, povrce, odjeca, obuca...narod suti...
ali od nove godine, oslobadjanjem EU proizvoda carine stvara se manjak u prihodima, pa ce dici dadzbine na KAFU CIGARETE I ALKOHOL!!!!
E ako ovo ne digne uspavani narod da recimo rasformira kantone pa da igramo jedan na jedan sa RS (samim time ukinemo 12 minstarstava obrazovanja i slicno, jos vratimo obrazovanje kulturu nauku i sport pod jedan krov), ne znam sta ce dici...
ali od nove godine, oslobadjanjem EU proizvoda carine stvara se manjak u prihodima, pa ce dici dadzbine na KAFU CIGARETE I ALKOHOL!!!!
E ako ovo ne digne uspavani narod da recimo rasformira kantone pa da igramo jedan na jedan sa RS (samim time ukinemo 12 minstarstava obrazovanja i slicno, jos vratimo obrazovanje kulturu nauku i sport pod jedan krov), ne znam sta ce dici...
- vjesticanametli
#2 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
pa prije ce se mrtvom dici "ono"...............ovce spavaju i suti 
-
sarajevo63
#3 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
17 je novembar nije prvi april...
-
mIRCerka
#4 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Ja ne znam, davno je Bosnac rekao da DOK KAFA I PIVA I CIGARE NE POSKUPE NECE BITI VISE OD 2000 LJUDI NA PROTESTIMA...evo dosli smo do toga....sarajevo63 wrote:17 je novembar nije prvi april...
- tech10
#5 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
A sta ces sa onim kantonima gdje zivi puchanstvo? Puchanstvo nece jednu TV, hoche dvije.Nema sanse ici sa RS 1:1,
puchanstvo hoce samo 2x1/2 :1.
- karanana
#6 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ma mozda ce cigare poskupiti pola marke, piva pola....nije to dovoljno.
- _veleposlanik
#7 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
mozda bas za iducu Novu godinu odluce ispuniti svoja vjecita obecanja: prestati pushiti, piti, upisati se u teretanu...
hajd, makar cemo imati "zdraviju" naciju...
hajd, makar cemo imati "zdraviju" naciju...
-
mIRCerka
#8 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
BHT i FTV dovoljno zastupaju i hrvatski i bosanski, kao i cirilicu, ko hoce CISTO neki etno TV kanal, siroko mu eter polje nek pravi privatnu TV stanicu samo na tom jeziku i KAPAK.tech10 wrote:A sta ces sa onim kantonima gdje zivi puchanstvo? Puchanstvo nece jednu TV, hoche dvije.Nema sanse ici sa RS 1:1,
Rasprave nema.
- madnessa
#9 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ma probudit ce se narod kad bude prekasno... 
- madnessa
#10 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ma saka ljudi se oko toga raspravlja... ko da se narod ista pita...mIRCerka wrote:BHT i FTV dovoljno zastupaju i hrvatski i bosanski, kao i cirilicu, ko hoce CISTO neki etno TV kanal, siroko mu eter polje nek pravi privatnu TV stanicu samo na tom jeziku i KAPAK.tech10 wrote:A sta ces sa onim kantonima gdje zivi puchanstvo? Puchanstvo nece jednu TV, hoche dvije.Nema sanse ici sa RS 1:1,
Rasprave nema.
-
teAMICA
#11 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ma lakše je prestati pušiti i piti nego dići guzicu... 
-
mIRCerka
#12 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
i prdoklacit o Reisu...teAMICA wrote:ma lakše je prestati pušiti i piti nego dići guzicu...
-
tiv
#13 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Aha.Da se prebaci z guza na guz....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Alfons Kauders
#15 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ne sikiraj se, ako poskupi alkohol, pojeftinit ce droga i eto nas na istom...mIRCerka wrote:Ja ne znam, davno je Bosnac rekao da DOK KAFA I PIVA I CIGARE NE POSKUPE NECE BITI VISE OD 2000 LJUDI NA PROTESTIMA...evo dosli smo do toga....sarajevo63 wrote:17 je novembar nije prvi april...
-
domingo_rajvoSA
#16 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ista prica se vuce vec nekoliko godina!
i da cigare i alkohol poskupe,narod ce i dalje kupovat!
ovdje se ne moze nista pomocu protesta!
ovdje JE potrebna DIKTATURA!
i da cigare i alkohol poskupe,narod ce i dalje kupovat!
ovdje se ne moze nista pomocu protesta!
ovdje JE potrebna DIKTATURA!
-
sarajevo63
#17 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Alfons Kauders wrote:ne sikiraj se, ako poskupi alkohol, pojeftinit ce droga i eto nas na istom...mIRCerka wrote:Ja ne znam, davno je Bosnac rekao da DOK KAFA I PIVA I CIGARE NE POSKUPE NECE BITI VISE OD 2000 LJUDI NA PROTESTIMA...evo dosli smo do toga....sarajevo63 wrote:17 je novembar nije prvi april...
- kockica_kockica
#18 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Dok dodje iz guzice u glavu bit ce kasno.... vec je kasno... 
-
easy
#19 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
ma joj, snaci cemo se mi. ako smo se snasli u ratu i motali raznorazne travkice da bi se furali da pusimo cigare i pravili kafu od mljevene lece (sto Boze dragi ne znam ni ja, valjda je izgledom najvise licila na kafu), snaci cemo se i ako skoce ovi derivati koju markicu. bit ce nas malo vise ispred granapa sa zidarkama, malo manje u kafanama. malo ce se vise motat duhan, ali ne daj ti Boze da se sta uradi za opce dobro... al stas' taki smo kaki smo!
- zgembo_sa
#20 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Sto se mene tice, nek na kafu, cigare i alkohol dignu akcize na 500%, slobodno...
- slavkoimamodilera
- uvjek dobar gost
#22 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Zaboravila si PDV-a porast....mIRCerka wrote:Poskupila struja, poskupio plin, poskupilo gorivo, poskupilo ulje, brashno, hljeb, meso, voce, povrce, odjeca, obuca...narod suti...
Ma znate šta... ... zaboli me neka stvar... nek crknemo kad smo suludi...
-
sarajevo63
#23 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Plaćeniće, dabogda hljeb bio 100,00KM a mi i dalje dobivali od SDP-a. Živio majstore.uvjek dobar gost wrote:Zaboravila si PDV-a porast....mIRCerka wrote:Poskupila struja, poskupio plin, poskupilo gorivo, poskupilo ulje, brashno, hljeb, meso, voce, povrce, odjeca, obuca...narod suti...
- uvjek dobar gost
#24 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Neke stvari koje se zbivaju oko mene nemaju uporište u zdravom razumu, mnoge ne mogu ni sam sebi objasniti, šta ovi ljudi žele, da se neko samozapali i da na taj način upali fitilj socijalnog nemira.. šta ću se ja sekirati kad vjerski službenici pozivaju ljude na strpljenje i sabur dok njihovi lažno voždovi i zaštitnici bjesomučno kradu i kradu...sarajevo63 wrote:Plaćeniće, dabogda hljeb bio 100,00KM a mi i dalje dobivali od SDP-a. Živio majstore.uvjek dobar gost wrote:Zaboravila si PDV-a porast....mIRCerka wrote:Poskupila struja, poskupio plin, poskupilo gorivo, poskupilo ulje, brashno, hljeb, meso, voce, povrce, odjeca, obuca...narod suti...
Šta treba da nam se desi da bi skontali, da neko upadne sa kalašom u tramvaj, u neku osnovnu školu, kod mene u kancelariju i da sroka mene i još pet mojih kolega... šta nama treba da se desi da bi skontali...??????
-
izvor
#25 Re: NAROD USTAJE IZA NOVE GODINE
Nemoj kahve, Allaha ti!zgembo_sa wrote:Sto se mene tice, nek na kafu, cigare i alkohol dignu akcize na 500%, slobodno...
A ostalo more.

NARODE ,sklanjaj sve živo i neživo,dolaze poreznici !!!!!!!!