Da je ukrao 1KM suocio bi se sa SDA pravosudjem. Kao sto Dino kaze, kroz Sarajevo bi me kao kera proveli da sam ukrao 1KM.
...
Od mene jedino minus sto nije podrzao LGBT paradu.
...
Smrt SDA sekti.
Da je ukrao 1KM suocio bi se sa SDA pravosudjem. Kao sto Dino kaze, kroz Sarajevo bi me kao kera proveli da sam ukrao 1KM.
Nikoga ne mrzim vise od fašista, ali i sda sekta je bas blizu njih ako ne cak i ista.Kikibombona wrote: ↑14/01/2020 19:01Da je ukrao 1KM suocio bi se sa SDA pravosudjem. Kao sto Dino kaze, kroz Sarajevo bi me kao kera proveli da sam ukrao 1KM.
...
Od mene jedino minus sto nije podrzao LGBT paradu.
...
Smrt SDA sekti.
Odavno ja trubim, Kifla je revolveras, bandit koji je potreban za obracun sa banditima. Zato i dolazi ovoliko do izrazaja. U nekoj evropskoj, modernoj BiH sigurno ne bi bilo mjesta za njega. Ali u ovakvoj, kabadahijskoj je itekako pozeljan. "FGR ekipa" ima lijepe ideje, ali ne i know-how da ih ispuni. Konakovic nema takvih ideja, ali zna ostvariti ono sto je naumio. Zato i jeste ova koalicija tako uspjesna i efikasna. Trenutno najbolje sto se desilo u BiH.Hafis wrote: ↑16/01/2020 20:43Da ja koju pametnu dodam:
Kako god ovaj cirkus sa skupštinom KS i smjenom vlade završi, zvijezda je rođena.
Čovjek za dan jedan smisli što SDA, SDP, SBB a pogotovo DF ne može skicirati za pola godine.
Pozitivan ili negativan lik - ne mogu se pohvaliti baš nekim boljim poznavanjem njegovog životopisa, ali ovo što sad radi nadilazi vještine svih bošnjačkih političara zajedno.
Čovjek je unutar jedne godine izgradio karizmu, i to još kao otpadnik iz jedne stranke, što do sad nikome u BiH nije uspjelo, osim Haretu svojedobno.
Doduše, da se primjetiti da mu fali malo šlifa za vankantonalne teme, tj. za političku materiju koja prelazi granice KS, ali ne sumnjam da se neće i tu snaći kada se i s tim počne baviti.
Imat će SDA u budućnosti problema s njim, više nego sa čitavom FGR ekipom, koja pored njega izgleda kao imperativni primatelji krvi.
U početku sam pomislio da pričaš o Čeliku.Hafis wrote: ↑16/01/2020 20:43Da ja koju pametnu dodam:
Kako god ovaj cirkus sa skupštinom KS i smjenom vlade završi, zvijezda je rođena.
Čovjek za dan jedan smisli što SDA, SDP, SBB a pogotovo DF ne može skicirati za pola godine.
Pozitivan ili negativan lik - ne mogu se pohvaliti baš nekim boljim poznavanjem njegovog životopisa, ali ovo što sad radi nadilazi vještine svih bošnjačkih političara zajedno.
Čovjek je unutar jedne godine izgradio karizmu, i to još kao otpadnik iz jedne stranke, što do sad nikome u BiH nije uspjelo, osim Haretu svojedobno.
Doduše, da se primjetiti da mu fali malo šlifa za vankantonalne teme, tj. za političku materiju koja prelazi granice KS, ali ne sumnjam da se neće i tu snaći kada se i s tim počne baviti.
Imat će SDA u budućnosti problema s njim, više nego sa čitavom FGR ekipom, koja pored njega izgleda kao imperativni primatelji krvi.
Zato je on sa Fortom ubojita kombinacija, prvi ima ono što nema drugi i obrnuto.shbc wrote: ↑17/01/2020 21:16U nekoj evropskoj, modernoj BiH sigurno ne bi bilo mjesta za njega. Ali u ovakvoj, kabadahijskoj je itekako pozeljan. "FGR ekipa" ima lijepe ideje, ali ne i know-how da ih ispuni. Konakovic nema takvih ideja, ali zna ostvariti ono sto je naumio. Zato i jeste ova koalicija tako uspjesna i efikasna. Trenutno najbolje sto se desilo u BiH.
onda nema se pojma o evropi, nip je bas klasicna evropska strankaRunnerX wrote: ↑17/01/2020 22:31Zato je on sa Fortom ubojita kombinacija, prvi ima ono što nema drugi i obrnuto.shbc wrote: ↑17/01/2020 21:16U nekoj evropskoj, modernoj BiH sigurno ne bi bilo mjesta za njega. Ali u ovakvoj, kabadahijskoj je itekako pozeljan. "FGR ekipa" ima lijepe ideje, ali ne i know-how da ih ispuni. Konakovic nema takvih ideja, ali zna ostvariti ono sto je naumio. Zato i jeste ova koalicija tako uspjesna i efikasna. Trenutno najbolje sto se desilo u BiH.
Udar Velike masonske lože na SDAHafis wrote: ↑16/01/2020 20:43Da ja koju pametnu dodam: