Koja si ti sirovina brate dragi
Nachi boze
40+ vozac kamiJona
Kako si ziv bijjo uspijjo to skontat?
Koja si ti sirovina brate dragi
Hajd bogati
Dobro je sad, pretjerujes, nakuco si vec desetak postova za deset minuta. Podizes sebi normu bezveze i potencijalno sam sebi skaces u usta.zamisli da ti sutra narede da napises pedeset postova za marku. Belaj, a ?emric wrote: ↑14/01/2020 02:26Pazi molim te šta NiP nudi kao alternativu omraženoj SDA: Elmedin Konaković - iz mamine suknje pravo u SDA, Amel Mekić - nepismen lik koji je promijenio u pet godina pet stranaka, Elvedin Okerić - jedina sposobnost mu je rođak Šefkija koji ga je uveo u SDA, Danijela Kristić - ne zna čitati... i ne znam je li ima još neko, majke mi čista komedija.![]()
Nego kad vi spavate u bosni?cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑14/01/2020 02:37Osam tema, prebrojo samsve isti komentari.
Ti bas imas normu![]()
Da ti ne smetam![]()
Kakva je satnica. Treba hamal. #pitam za jarana
![]()
SDA osniva brigadu botova za "internet rat" uoči izbora, najboljima obećali uhljebljenje
hvala na odgovoru, a i to je vise nego solidan pocetak.Bosanski_kralj wrote: ↑13/01/2020 20:56Trenutno NiP je zaista minorna stranka na USK. Ovim transferom su malo živnuli, ali nije za očekivati da će odjednom napraviti rezultatski bum kao što je ti bio slučaj u Sarajevu. Vjerovatnije je da će na sljedećim lokalnim izborima osvojiti nekoliko mandata u OV Bužima i Bihaća, te možda u Bosasnkoj Krupi i V. Kladuši. Ukoliko zajednički nastupe sa partnerima (SDP, ASDA, NB) sa kandidatima za načelnika postoji velika šansa da SDA ne osvoji ni jedno načelničko mjesto u Krajini.The 51st State wrote: ↑12/01/2020 20:16haj ti daj osvrt na ovaj transfer u krajini, ima li smisla i sta bi moglo znaciti za lokalne izbore, jeli ta ekipa cemu i tako te detalje?
Djelomicno se slazem, ne moze sam na cijeloj teritoriji, mora definitivno imati sebi slicne ljude (ili bar 2-3 jaka u drugim regijama), ali se ne slazem da se on licno ne bi mogao snaci. Mislim da je njegovo iskustvo u centrali u Spahinoj islo mnogo sire od KS. Ne znam, vidjet cemo.drug_profi wrote: ↑14/01/2020 13:39U Sarajevu bi vjerovatno bio najjaca stranka da se sad odrze izbori, ali je pitanje kakve kadrove ima u drugim kantonima i da li moze na isti nacin pokrenuti mase. Ovdje je Kifli uspjelo jer razumije probleme, zna i uzroke, zna dogadjaje i zato moze da nastupa kako nastupa.
Kako bi se snasao u Zenici ili Tuzli, Bihacu, Mostaru.... tesko. Znaci mora naci slicnog sebi, elokventnog, hrabrog, drskog ali pristojnog da radi isto u tim krajevima, da probudi bijes kod ljudi i unisti letargiju.
I savez kamiondžijskih zadriglih hilibili trampsuporterskih sirovina se ograđuje od istupa ovog člana.refffko wrote: ↑14/01/2020 01:43O Boze, kakav komad papka![]()