Ja vjerujem da si ti lik kojem kad pokazes
čak ni SDA botovi u to vrijeme nisu srali ovuda da je Angy došla zbog Penisa, Don Neonka i ovog smora, kao što sada ovi rade
E jesi našao sta ces objaviti pa na ovom sastanku Bakir umjesto da lobira za svoju drzavu joj srao o onom stambolskom pakashu sto mu ne dozvoljava da ima političke skupove po njemackoj, i nakon nje nijedan jaci zapadni politicar nije stigao u BiH do prije prosle godine
Merkel dosla radi Srebrenice i da pokusa pokrenuti europsku pricu.
I ja vjerujem da ti Naida Hota Muminović bode oci, ali zmiris na to u nadi da ce ostatak partije pomoci ostvarenju stoljetnog sna.
Simbolicni korak.koji.nikad nije napravljen.JoseMujica wrote: ↑05/03/2024 16:14de ba uozbilji seultima_palabra wrote: ↑05/03/2024 15:44Zamisli lozi narod na ulazak u EU, umjesto da se prebrojava i udara po prstima ko sav normalan svijet. Ostavka!JoseMujica wrote: ↑04/03/2024 19:36 hoće li iko Kifli objasniti da je otvaranje pregovora tek simboličan korak ka članstvu u EU i da nas tim korakom ne čekaju nikakve "milijarde eura"![]()
bezveze loži narod ko bukovinu, a mi nismo u stanju ni da povučemo sredstava iz ovih fondova đe možemo aplicirati jer, nažalost, ne znamo
Plan rasta za ZB jeste dobra prilika, ali kao i do sada, lovu ćemo dobiti za konkretne projekte (ako ih budemo imali), a ne na lijepe oči i šuplju priču bez rezultata![]()
haj što ne zna geografiju, nego nema pojma ni o elementarnim stvarima koje se tiču ovog društva![]()
![]()
mi smo svjetlosnu godinu od ulaska u EU... barem se edukujte o bazičnim stvarima vezanim za evropske integracije i procesu pristupanja prije nego što padobranski uletite da branite idola po svaku cijenu![]()
mi tek treba da otvarimo pregovore, što je simboličan korak....tek da ti podcrtam kakve gluposti valja ublehar Kifla, navešću da je Crna Gora otpočela pregovore 2012. godine, Srbija 2014. godine, a Albanija i Makedonija 2022. godine, pa niko još nije postao punopravni član, a svi imaju čistiju pravno-političku situaciju od nas.
ne kažem da ne trebamo u EU...trebamo itekako, ali shvatite da nas niko ovakve kakvi smo neće!
I što se više udovoljava Kiflinim reformiranim anđelima Guardianu i Čirilici, utoliko nam je EU strukturalno i sadržajno dalja, ma šta vam Plenković, Zovko i Grlić od flaše govorili.
Dobićemo mi ovo otvaranje pregovora na guzove i tu ćemo stati.
ja ne govorim ni o kakvim ostavkama, nit mi trebaju...libo me tuki za bilo kojim političarem, ali je vrijeđanje zdravog razuma da od jednog seoskog varalice pravite idola i to bez ikakvog pokrića![]()
Ne znam.Officer Crabtree wrote: ↑05/03/2024 19:29 Na njegovom mjestu je mogao biti samo Kissinger i niko više.
Al ne dade Bog.
SLUŽBENI POSJET
Bisera Turković u finišu mandata stigla i na Maldive
putovanje trajalo sedam dana, utrošeno 14.933 KM, plan i odluka doneseni dva dana prije putovanja, izvještaj o putovanju nije dostavljen;
Revizori otkrili: Bisera Turković otišla na jednodnevni događaj na Bali pa ostala sedam dana
Bisera Turković posjetila Tajland
putovanje trajalo 12 dana, ukupni troškovi 43.803 KM, izvještaj sa putovanja nije dostavljen
Kao da gledam izvjestaj neke influenserice jbtMinistrica Turković posjetila Australiju:putovanje je trajalo 13 dana, ukupni troškovi 54.099 KM, plan i odluka o službenom putovanju doneseni dan prije putovanja
izvrsni direktor wrote: ↑05/03/2024 22:00 Sto bi rekao Mujica, Konakovic je isti kao bisera..nema razlike.
Bisera:SLUŽBENI POSJET
putovanje trajalo sedam dana, utrošeno 14.933 KM, plan i odluka doneseni dva dana prije putovanja, izvještaj o putovanju nije dostavljen;Revizori otkrili: Bisera Turković otišla na jednodnevni događaj na Bali pa ostala sedam danaBisera Turković posjetila Tajland
putovanje trajalo 12 dana, ukupni troškovi 43.803 KM, izvještaj sa putovanja nije dostavljenKao da gledam izvjestaj neke influenserice jbtMinistrica Turković posjetila Australiju:putovanje je trajalo 13 dana, ukupni troškovi 54.099 KM, plan i odluka o službenom putovanju doneseni dan prije putovanja
izvrsni direktor wrote: ↑05/03/2024 22:00 Sto bi rekao Mujica, Konakovic je isti kao bisera..nema razlike.
putovanje trajalo sedam dana, utrošeno 14.933 KM, plan i odluka doneseni dva dana prije putovanja, izvještaj o putovanju nije dostavljen;Revizori otkrili: Bisera Turković otišla na jednodnevni događaj na Bali pa ostala sedam danaBisera Turković posjetila Tajland
putovanje trajalo 12 dana, ukupni troškovi 43.803 KM, izvještaj sa putovanja nije dostavljenKao da gledam izvjestaj neke influenserice jbtMinistrica Turković posjetila Australiju:putovanje je trajalo 13 dana, ukupni troškovi 54.099 KM, plan i odluka o službenom putovanju doneseni dan prije putovanja
I kažu ne smije govor mržnje
Ono sto sam htio napisati je vec napisano.Bitvin wrote: ↑05/03/2024 15:47 Politika je u rukama stranih ambasada, sve ovo po lokalnoj sceni su marionete. Ništa ne mogu uraditi bez odobrenja ili naloga stranaca.
U skladu s tim, jedini Konakovićev "kvalitet" je poslušnost.
I nije on tu iznimka, svi su takvi ili budu sklonjeni iz "privatnih razloga".
Da bi pobijedili šta?upitan wrote: ↑05/03/2024 23:26Ono sto sam htio napisati je vec napisano.Bitvin wrote: ↑05/03/2024 15:47 Politika je u rukama stranih ambasada, sve ovo po lokalnoj sceni su marionete. Ništa ne mogu uraditi bez odobrenja ili naloga stranaca.
U skladu s tim, jedini Konakovićev "kvalitet" je poslušnost.
I nije on tu iznimka, svi su takvi ili budu sklonjeni iz "privatnih razloga".
Dodat cu jos novac i medije kao strani faktor i njihovo"oruzje".
Da bi ovo pobjedili i ambasade trebalo bi pomiriti narod,zakopati ratne sjekire a tesko kad imamo na politickoj sceni ovo sto imamo.
Maldivi, Bali, Tajland i Australija gdje ima stan u Sidneju 1/1, ovo su samo najčudnija putovanja.izvrsni direktor wrote: ↑05/03/2024 22:00
Ne postoje prijateljske ambasade. Svi su tu zbog svojih interesa, ne zbog nas ili prijateljstva. Prijatelju dođeš u goste i odeš, ne ostaneš mu u avliji.A_A_AKCIJA wrote: ↑05/03/2024 23:32
Navedi mi šta su to ambasade štetno uradile ovoj državi? Naravno, mislim na prijateljske ambasade.