Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Lakat Jebić

#276 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Lakat Jebić »

Cuj za one mladje :lol: koliko, sve rodjeno poslije 1925te? :mrgreen:
statixx

#277 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by statixx »

Ako ne udje u vlast nema fotelja...znaci preletaci...i postizborni buvljak... :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#278 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_milojica »

Kaže Dino da će sve vratiti što su oteli od naroda.
Kreni Dino od sebe, vrati diplomu koju si uzeo/dobio za 6 mjeseci. :D
JThomas

#279 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

bezočno :mrgreen:
DaysleepeR

#280 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by DaysleepeR »

Konaković je ništa bez SDA glasačke baze i para koje SDA troši na promociju svojih kandidata.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#281 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by pici »

napreijed Dino šHemso je uz tebe :thumbup: :bih:
Thorgerson

#282 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Thorgerson »

emmir1 wrote:Evo kada bi dobili zadatak da jednom rječju opišete stranke i politiku u Bošnjaka.

Ja bih upotrebio termin pijačarenje, s tim da bih se izvinuo ljudima koji rade na pijaci jer imaju sigurno više dostojanstva.

Sve je to borba za sopstveni interes i interes uskog kruga ljudi.

Nigdje državnika ni na vidiku.

Još od Alije i Harisa mi nemamo državnika.

Veći je Mektić probosanski državnik nego svi Bošnjaci skupa.

I čitam sinoć onog Amela Mekica, kao on je tu zbog naroda i pravde.

Ljudi ovo je bilo smiješno nekad kada je preletao iz stranke u stranku, no taj cirkusant će sada opet doći na poziciju.

I nije on sam tu, svi su u 5 deka.
Kakav bolan on i drzavnik, pa ovo je stranka namjenski napravljena za naredne izbore da probaju klepit nesto na ovom zaletu. Pogledaj im samo glavne likove i sve ce ti bit jasno Mekić difovac, stručnjak za šta, za đudo, preskakanje kozlića?! Konaković stručnjak - za šta, pa lik je bio propali kosarkas? Ademović (ok ratne zasluge, ali halo ba lik je drot) :lol:

Ja njima ne bih dao da budu predstavnici etaznih vlasnika u zgradi, kamo li da vode neku visu politiku. VIdjeli smo evo s kanntonom dokle su dosli... Ne kazem ni da su ovi postojeci neki strucnjaci niti oni prijasnji - ali zato i jesmo gdje jesmo. Dok ti kanton vode ljudi propali voditelji i novinari, difovci, tekstopisci, bivsi sportasi i glumci koji nemaju blage veze sta rade bice samo gore.

I u drugim kantonima oni nemaju sta traziti. Ovo je tacno da se probaju uhljebiti glavni likovi ove price spomenutih, uz obecanje da nastaviti uhljebljavati sve one koji ih podrzavaju.

Al cuj ti pompeznog naziva narod i pravda. HAahahahahha... :lol:
statixx

#283 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by statixx »

Estradne licnosti i difovci bistre politiku i upravljaju budzetom od 700 mil. KM. :D
sahara1428

#284 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sahara1428 »

Da li si ti Elmedin Konaković ili... :lol: :lol: :lol: :lol:

sahara1428

#285 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sahara1428 »

Eh sad red Faktora i SDA "moralista"... :izet: :izet: :izet:

salihh

#286 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by salihh »

Zukiceva ostavka je prvi rezultat dininog izlaska iz sda... samo naprijed i drzati se principa... mnogo je ljudi spremno dati glas ovoj opciji
Dr. Kuca

#287 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Dr. Kuca »

Ima li dze kokica :D :lol: aj oca mi ne vejrujem :lol:

Ne mogu da vjerujem fakat da nas je ona slina i lizac guzova srpskih i hrvatskih enis beslagic izjavio ono i dobio aplauz :shock:
Last edited by Dr. Kuca on 23/03/2018 14:00, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#288 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Velkoski »

Solidan marketing je već odrađen, već imamo i 13 stranica na ovom fhorumu. Pobjeda na izborima je neminovnost.
armin071

#289 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by armin071 »

Samo masa zelenih na forumu. Haman pa narod stvarno zna. I onda neko kaze lose u Bosni... Ma kako lose sve med i mlijeko. Neka nam 100 godina zive Bakir i Sebija.... :roll: Ja bih i za Trampa glasao samo da da ove zelene vise ne gledam. Ali avaj kako se skinuti sa drzavne pipe.... To i jest problem „naroda“....
Dr. Kuca

#290 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Dr. Kuca »

Pa kokanovic je najduze na drzavnoj pipi, drugo nista ne zna da radi. Pa vise se kompromitovo nego bilo koji politicar od kako je bosne. Pa vidi skim se slika i skim sjedi na kafi.
Alighieri

#291 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Alighieri »

sahara1428 wrote:Eh sad red Faktora i SDA "moralista"... :izet: :izet: :izet:

Hoce li ovako i o svom sekretaru.

Svako im je valjao dok nije napustio brod koji tone :lol:
JThomas

#292 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

Thorgerson wrote:
emmir1 wrote:Evo kada bi dobili zadatak da jednom rječju opišete stranke i politiku u Bošnjaka.

Ja bih upotrebio termin pijačarenje, s tim da bih se izvinuo ljudima koji rade na pijaci jer imaju sigurno više dostojanstva.

Sve je to borba za sopstveni interes i interes uskog kruga ljudi.

Nigdje državnika ni na vidiku.

Još od Alije i Harisa mi nemamo državnika.

Veći je Mektić probosanski državnik nego svi Bošnjaci skupa.

I čitam sinoć onog Amela Mekica, kao on je tu zbog naroda i pravde.

Ljudi ovo je bilo smiješno nekad kada je preletao iz stranke u stranku, no taj cirkusant će sada opet doći na poziciju.

I nije on sam tu, svi su u 5 deka.
Kakav bolan on i drzavnik, pa ovo je stranka namjenski napravljena za naredne izbore da probaju klepit nesto na ovom zaletu. Pogledaj im samo glavne likove i sve ce ti bit jasno Mekić difovac, stručnjak za šta, za đudo, preskakanje kozlića?! Konaković stručnjak - za šta, pa lik je bio propali kosarkas? Ademović (ok ratne zasluge, ali halo ba lik je drot) :lol:

Ja njima ne bih dao da budu predstavnici etaznih vlasnika u zgradi, kamo li da vode neku visu politiku. VIdjeli smo evo s kanntonom dokle su dosli... Ne kazem ni da su ovi postojeci neki strucnjaci niti oni prijasnji - ali zato i jesmo gdje jesmo. Dok ti kanton vode ljudi propali voditelji i novinari, difovci, tekstopisci, bivsi sportasi i glumci koji nemaju blage veze sta rade bice samo gore.

I u drugim kantonima oni nemaju sta traziti. Ovo je tacno da se probaju uhljebiti glavni likovi ove price spomenutih, uz obecanje da nastaviti uhljebljavati sve one koji ih podrzavaju.

Al cuj ti pompeznog naziva narod i pravda. HAahahahahha... :lol:
mekTić...
FreakyStyley

#293 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by FreakyStyley »

- Alija
- Drzavnik

Odaberi jedno.
JThomas

#294 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

armin071 wrote:Samo masa zelenih na forumu. Haman pa narod stvarno zna. I onda neko kaze lose u Bosni... Ma kako lose sve med i mlijeko. Neka nam 100 godina zive Bakir i Sebija.... :roll: Ja bih i za Trampa glasao samo da da ove zelene vise ne gledam. Ali avaj kako se skinuti sa drzavne pipe.... To i jest problem „naroda“....
a kifla je šta, crven...

ne znam jesi li slučajno pomenuo bakira i sebiju, ali on je bio upravo njihova lično omiljena mlada nada, dečko u usponu, oni mu držali stranu u unutarstranačkim prepirkama. dok nije previše zinuo, i to je sva suština ove priče.
kamen spoticanja

#295 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kamen spoticanja »

bosnje fasisti :?
da postoji autofasizam mozda...al ovo :shock:
sheba enis kilfinu stranku na drugoj recenici
pussysmoke

#296 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by pussysmoke »

.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 00:47, edited 1 time in total.
Inok

#297 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Inok »

kamen spoticanja wrote:bosnje fasisti :?
da postoji autofasizam mozda...al ovo :shock:
sheba enis kilfinu stranku na drugoj recenici
možda je mislio na one što se bore proiv antifašizma

http://ba.n1info.com/a147480/Vijesti/Vi ... Skake.html
racionalista

#298 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by racionalista »

Ma ova Enisova izjava je meni razumljiva. Ne znam sta je covjek lose rekao. Problem je opet nepismenost i ne znanje naroda da razluci odredjene pojmove. Nacionalizam sam po sebi problem dok ne ugrozavas drugog i drugacijeg, problem je kada nacionalizam pređe u šovinizam i fašizam gdje počinješ ugrožavati, nipodištavati i omalovažavati drugog i drugacijeg. Problem Bošnjaka je što kao narod kasne po pitanju poimanja i shvatanja tog i srodnih pojmova. Da ne govorimo da veoma veliki broj Bošnjaka luta i koketira između panislamizma, turkofilstva, fašizma i sl.
armin071

#299 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by armin071 »

JThomas wrote:
a kifla je šta, crven...

ne znam jesi li slučajno pomenuo bakira i sebiju, ali on je bio upravo njihova lično omiljena mlada nada, dečko u usponu, oni mu držali stranu u unutarstranačkim prepirkama. dok nije previše zinuo, i to je sva suština ove priče.
E ubo si „sustinu“ nema sta :roll: Narod zna....
mishic

#300 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mishic »

Konakoviću priča ti je OK. Nisi ni prvi ni jedini koji je imao dobru priču. Ne sumnjam čak ni u tvoj moralni profil. Mada i on nije na onom nivou na kome je bio nekih drugih koji su se bavili politikom.
Ono što me plaši jeste gdje planiraš naći i kako kontrolisati ljude kojima namjeravaš povjeriti funkcije u obimu koliko vam narod na rijeć da povjerenja?!! Znam sigurno da je bilo još karakternih ličnosti koje su se okušale u politici ali su jako i brzo razočarani kada su ih iznevjerili njima bliski ljudi kojima su vjerovali.
Ja se apsolutno slažem da onaj ko uspije inaugurirati principe u politici o kojima ti govoriš jeste, biti će i mora postati ključni faktor na političkoj sceni u BiH. Kada kažem u BiH zaista mislim na cijelu BiH jer narodu na cijeloj teritoriji ove zemlje je dodijao kriminal, lopovluk i političko pokroviteljstvo nad svim negativnostima ovoga društva.
Bojim se samo da to neće biti lahko provoditi kao što je lahko pričati o tome.
Sretno!!!
Post Reply