Ma ovi su onako puknuti, cas su najbolji jarani, sutra se hoce marisati izmedju sebe, onda se udruze protiv nekog treceg, pa sa tim trecim protiv onog prvog i tako ukrug ...apsidejzi wrote: Ah tesko je generalizirati stvari. Sve ovisi od slucaja do slucaja, ali se sigurno mogu izvuci neki generalni atributi koji vaze za sve. Ja bih recimo pretpostavio da ti tvoji jarani prolaze kroz "beaking free" fazu i to najvjerovatnije od roditelja. Dok su bili mladji imali su roditelje non stop nad glavom, sve im zivo branili i kad su usli u 30te, 40te a roditelji u kasne 60te ili 70te ili mozda umrli onda su osjetili slobodu da mogu raditi sta hoce. Neizivljenost. Ja recimo znam par ljudi koji su se oslobodili od religije i onda krenuli sve suprotno al u ogromnoj skali. TO nije hajmo popit pivu, nego hajmo se danima opijati. Hajmo psovati od mrava do Boga. Hajmo samo jesti krmetinu i sl.
NARKOMANI(dobri klipovi ako želite isprepadati djecu da se ne drogiraju)
- Ramzess Veliki
#26 Re: NARKOMANI(dobri klipovi ako želite isprepadati djecu da se ne drogiraju)
-
dedomraz
#27 Re: NARKOMANI(dobri klipovi ako želite isprepadati djecu da se ne drogiraju)
Poslao sam fax i mail Ministarstvu obrazovanja ks,i ministrici dr.sc.Elviri Dilberović da se ovo klipovi gledaju u skolama.Nikad mi se nisu javili bas njih briga.Oni razmisljaju"Bitno je da se moje dijete ne drogira,a za druge bas me briga"U skolama se to moze gledati na telefonu na internetu vrlo jednostavno.Nikog nije briga.
- Ramzess Veliki
#28 Re: NARKOMANI(dobri klipovi ako želite isprepadati djecu da se ne drogiraju)
Nije ih briga, ali ukrasce ideju za naredne izbore.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
- Dr. Kuca
#30 Re: NARKOMANIJA (dobri klipovi ako zelite isprepadati djecu da se ne drogiraju)
toska wrote:daj Bože da je ta romantizovana predstava o narkomaniji nekoga sačuvala od tog puta, ali moram ti vjerovati na riječ da tebe ,između ostalog, jeste.sherbett wrote: ja sam u tinejdzerskoj dobi čitala Mi djeca s kolodvora Zoo, ne da mi nije palo napamet nego ne dolazi u obzir
Bas.