Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
- Rafael4
#1 Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
Evo ne znam jel imaju teme mrsko mi je tražiti, gdje su najbolja ovako mjesta za nargilu bio sam neki dan u Belle Epoque u ulici gdje je Čevabdžinica Željo drama mi je nargila bila, podijelite malo svoja mišljenja i mjesta ? 
- eluna
#2 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
restoran turkuaz na ilidži - meni uvijek bude super, naročito ako uhvatim onu sečiju pored rijekeRafael4 wrote:Evo ne znam jel imaju teme mrsko mi je tražiti, gdje su najbolja ovako mjesta za nargilu bio sam neki dan u Belle Epoque u ulici gdje je Čevabdžinica Željo drama mi je nargila bila, podijelite malo svoja mišljenja i mjesta ?
- Optimist
#3 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
Libris, Sultan, Seherzada, Muhabethana.
- Zatamnjena stakla
#4 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
Dibek bibek Dibek.
-
irmanon
#5 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
Kralju Sultan je zatvorio i to odavno, a sada ce se otvoriti neki novi tu nargila bar, neka 2 Turcina otvaraju.Optimist wrote:Libris, Sultan, Seherzada, Muhabethana.
A Muhabethana je privremeno zatvorena, cini mi se zbog inspekcije.
Seherzada nista posebno, vecinom djeca i sada je prazno vecinom.
Libris nikada nisam izlazio
- Bullet Tooth Tony
#6 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
Zna se ko ima trenutno najbolju nargilu u gradu + imaju zar namjenjen za to a ne onaj rostiljski ... Damask 
- U-zap
#7 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
Mislim da bi sve objekte koje drze nargile trebalo zatvoriti. Prije svega stetne su,smrde pa se neugodan miris siri ulicama. Kuci pa ih pušite dok ne padnete u nesvijest. Nije ovo Egipat ipak je Bosna u Europi i trebalo bi da se ljudi sto prije ugledaju naa zemlje zapada.
- JThomas
#8 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
ma hajd što smrdi, ali što smrdi a ne radi te... 
- Bullet Tooth Tony
#9 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
Tvojom analogijom ... Kuci pa se ugledaj na ZapadU-zap wrote:Mislim da bi sve objekte koje drze nargile trebalo zatvoriti. Prije svega stetne su,smrde pa se neugodan miris siri ulicama. Kuci pa ih pušite dok ne padnete u nesvijest. Nije ovo Egipat ipak je Bosna u Europi i trebalo bi da se ljudi sto prije ugledaju naa zemlje zapada.
- Legollas
#10 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
Bullet Tooth Tony wrote:Tvojom analogijom ... Kuci pa se ugledaj na ZapadU-zap wrote:Mislim da bi sve objekte koje drze nargile trebalo zatvoriti. Prije svega stetne su,smrde pa se neugodan miris siri ulicama. Kuci pa ih pušite dok ne padnete u nesvijest. Nije ovo Egipat ipak je Bosna u Europi i trebalo bi da se ljudi sto prije ugledaju naa zemlje zapada.
-
Ljuba Moljac
#12 Re: Nargila/e u Sarajevu; ALL ABOUT
do prije par godina nargila je bila rijetkost, jedva si mogao naci kafic gdje ima. danas jedva mozes naci gdje ih nema.