Naradzansta stolica.

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
DZONPI

#1 Naradzansta stolica.

Post by DZONPI »

Juce primjetim stolica naradzansta boje.Kontam jesta ovo.Nije mi to nikad bilo.Ono bas naradzansta.Kontam jeo sam suhe kajsije i neki kolač bila je glazura bas te boje ali opet kontam da nije neko slucajno nesto tako doživio.Znam da je stolica smedza zuta crvena od hemeroida ali naradzansta nikad cuo.Jos jedino izimam vec 2 sedmice bobe za Giht jedino da nije mozda i od toga.
belfy

#2 Re: Naradzansta stolica.

Post by belfy »

nije ovo portal doktora medicine, niti specijalista medicine. idi doktoru.

no, ako sam trazis znanje o tim pitanjima po internetu, pa i ovdje na forumu, onda nemoj ni slucajno doktoru, nego sacekaj da se ova forumska zajednica usaglasi sta ti ne valja... a, onda nakon toga, sacekati da bude koncenzus i oko terapije... i ovo oboje ono demokratski, da vecina odluci... jer, iskreno, sta vrijedi misljenje jednog doktora u odnosu na misljenje puno vise forumasa? zar treba da izgubimo medicinsku demokratiju tek tako?

evo, ja cu prvi poceti sa preporukom da ne uzimas ikakve tablete koje ti je preporucio doktor (sto si i njega slusao uopste?). giht? - koga briga... tablete - zlo! no, moras sacekati i druga misljenja forumasa, pa da se usaglasimo...

P.S. prvobitno je post trebao poceti sa "nisam doktor, ali cu pogledati." ali je izlizan i nije mi se uklopao u post nikako. :kakoste:
DZONPI

#3 Re: Naradzansta stolica.

Post by DZONPI »

Dobro šefe kolko vidim forum je zdravlje a i sam vidiš da sam bio doktoru i da ću ic doktoru samo onako pitam da nije ko imo slucajno nesto slicno.Netrazim ni dijagnozu ni terapiju.Ti sad ko najpametniji opasan ko nesto filozofiju prosipaš.Mojne suplje ako ti se nesto nije svidjelo preskoči.
dječak sa šibicama

#4 Re: Naradzansta stolica.

Post by dječak sa šibicama »

Vjerovatno od neke hrane, ako nema krvi u stolici.

Meni je znala biti zelena, kasnije shvatim da je od cvekle. Od cvekle i mokraca voli biti ljubicasta.
Post Reply