Terri :

Cupo:

Moderator: anex
Terijerka wrote:SenSen,
Jesu,jos uvijek su vani.ali vise nisu skupa jer se terijer preselio u drugi kvart(za njega imamo potencijalnog udomitelja ali sad njega nema)
A ovaj bebac je vani,i nazalost kako je krenulo tu ce i ostati...Sad je pitanje kako ga lijeciti kad on lunja,i ako se jedan dan ne pojavi ode sva terapija u ...
Ne znam,vet.kaze da ga negdje sklonimo,ali gdje?! Za pansione nemamo novaca a niko od nas nema prostor za njega...
Ko zna,sta mu bude sudjeno to ce se i desiti...nazalost!
Terijerka wrote:Moguca dijagnoza:
Ili ga je neko udario "iscipelario" ili su mu mrpelji zarazili krv ili je upala mjehura...
BTW, ako ga nadjes, odmah javi Ameli... ja sam joj vec poslao SMS oko logistike...Terijerka wrote:Kotorvarosanka,molim te javi se na pp nicku adonni on ce ti dat broj racuna jer ne smijemo javno...
Duboka misao i sv koji ste voljni pomoci...
Trazim ga vec 2 sata i nigdje ga nema,,,obisla sam 2 kvartta i nema ga(bojim se najgoreg,da nije negdje otisao da ugine)
Sutra rano opet idem u potragu,ako ga nadjem javljam ameli...
Nasla sam zato malo musko zuto stene cca 2 mjeseca koje djevojcice od 6-7 godina bacaju sa stepenica visokih jedan metar![]()
Jedino mi preostaje da zovem policiju njihovim roditeljima ili da im opalim par odgojnih!![]()
![]()
hej gdje si vidio ovog psa. isti je bio na dobrinji, danima sam ga hranila i narucila za sterilizaciju, a njega nemaHakuna Matata wrote:Izvinjavam se ako smeta sto postavljam ovdje ovaj post ako sam fulio temu ali veceras kraj (LOKACIJA NA PM ) naisao sam na psa cini mi se neka vrsta Terriera ako se ne varam ide od covjeka do covjeka kad neko naidje i gleda tuzno dali ce mu neko nesto datiJa sam ga nahranio koliko toliko da nije bas gladnog stomaka. Evo slika ako neko zna vlasnika ili nest nek kaze...
Ugl pas vidi se da je iz neke kuce jer zna sjesti kad mu se kaze i tako....[
http://img21.imageshack.us/i/16092009315.jpg/
Neka ti je sa srecom sutra! Stvarno se nadam da ce obe cuke biti nadjeni.. Hvala svima koji se "na terenu" bore za zivotinjeTerijerka wrote:Hvala vam svima i u moje ime! Sutra idem da ga trazim,da trud ne bude uzalud.
Takodjer molim sve koji stanuju na A.polju ili blizu da cim vide jednog od ova 2 psa da se jave Ameli na 061 597 481
jer za terija imamo udomitelja a za Cupu,uz vasu pomoc privremeni smjestaj-pansion...
Hvala vam!