kaže da "promoviše i zagovara nove političke i društvene koncepte čiji krajnji cilj je jedinstvena, demokratska i institucionalno snažna BiH"
eto neka i Šemso ima temu
E ako promovise i zagovara nove političke i društvene koncepte, ja bih se rado uclanio.kaže da "promoviše i zagovara nove političke i društvene koncepte čiji krajnji cilj je jedinstvena, demokratska i institucionalno snažna BiH"
Moraju odrzavat gradjanski koncept i viziju
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... lije/55059Ministru Ahmetoviću, koji je stipendirao maloljetnicu, baka je navodno organizovala seksualni odnos s unukom ukupno šest puta.
Ode Šemso "naprijed" desno. Ni pravo ni lijevo, ode udesnoJoseMujica wrote: ↑02/01/2024 20:13 Znači stiže nam sutra Šemso Bonaparta spasitelj Bosne i Bošnjaka sa srankom NAPRIJED!
kaže da "promoviše i zagovara nove političke i društvene koncepte čiji krajnji cilj je jedinstvena, demokratska i institucionalno snažna BiH"

sorry, al' pogrešno razmišljanje
Sta cemo sa 300k glasaca sda....pobacat u bunar ili im svima zabranit da glasaju ili zabraniti politicko djelovanje..
cekamo li i transfer zildzica? da li bi prelaskom kod mehmedovica bio trajno amnestiran od forumskog svestenstva kao konakovic ili ce ukoliko se to desi vec u startu stranka biti proglasena sda satelitomzavrzlama wrote: ↑03/01/2024 19:44Sta cemo sa 300k glasaca sda....pobacat u bunar ili im svima zabranit da glasaju ili zabraniti politicko djelovanje..
Toj masi trebaju ovakvi kao Mehmedovic da im otvoti oci..Semso je po meni uradio pravu stvar...
Mene ne zanimaju stranke i licnosti istih,zanima me koliko u datim okolnstima njihov angazman pomaze ili odmaze BIH..nivla wrote: ↑03/01/2024 19:48cekamo li i transfer zildzica? da li bi prelaskom kod mehmedovica bio trajno amnestiran od forumskog svestenstva kao konakovic ili ce ukoliko se to desi vec u startu stranka biti proglasena sda satelitom
koldzo i ajnadzic mu vec uveliko “pojacase” kredibilitet, a sadikin doprinos je nemjerljiv