ahaaaaaa, već se nešto zna o njoj...hmmm...onda cu se kao neupucena u situaciju povućianais_nin wrote:procitaj temu "Bila je" pa ce ti biti jasno o kakvoj zeMki se radiivy2383 wrote:Samo ako je baš baš mrziš i nije te briga za nju, nemoj joj se javljati, a ako ti je ipak nešto značila objašnjenje bi bilo lijepo...možda će je to čak više boljeti, tj.duže ali bar neće misliti da si idiot, kreten, muška svinja i sl., ispas ćeš fer i korektan što bi bilo najbolje rješenje s obzirom da ju baš i ne možeš izbjeći jer radi u blizini...ne zasluzuje ta vise nikakvih objasnjenja
Napričati svašta ili ne reći ništa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ivy2383
- anais_nin
ma samo ti savjetuj, ali evo ti da se upoznas s glavnim likovima:ivy2383 wrote: ahaaaaaa, već se nešto zna o njoj...hmmm...onda cu se kao neupucena u situaciju povući
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 35&start=0
-
vesela
anais_nin wrote:ma samo ti savjetuj, ali evo ti da se upoznas s glavnim likovima:ivy2383 wrote: ahaaaaaa, već se nešto zna o njoj...hmmm...onda cu se kao neupucena u situaciju povući
auuuu...ne moze to tako, mali
-
ivy2383
hmmm...eh pročitah sve...a ne znam...opet sam za onu blažu opciju...ti si igrao njenu igru, ona je igrala tvoju igru...sad ti je dosta igre i to joj lijepo reci, ako si već rekao...pusti, shvatiti će, ali onda moraš biti uporan u onome što odlučiš i nikako ponovo pristajati na bilo koji oblik te "igrice"anais_nin wrote:ma samo ti savjetuj, ali evo ti da se upoznas s glavnim likovima:ivy2383 wrote: ahaaaaaa, već se nešto zna o njoj...hmmm...onda cu se kao neupucena u situaciju povući
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Super linkanais_nin wrote:
-
Max.Cherry
Ha jeba me ovaj kabel pa nisam imao konekcije kako treba ... a ovdje se zakuhalooooo...
Eh ljudi moji. Svi ste vi u pravu i svi pametno zborite... ali ne mogu sve poslusati. Ta cura je tezak karakter i sa njom ni rodjena majka ne moze dan sastaviti a da se ne posvadja. To govorim samo da se zna da ona zasluzuje moj ignorantski odnos, mada je meni u glavi way more nego sto bi trebalo. Ali odlucio sam se za opciju da ne govorim nista, jer ona sve zna vec - a i ono sto ne zna ne bi imalo svrhe ni da sazna. Udje i izadje iz suplje glave namah. Evo vec nekoliko dana je izbjegavam, RUTU izbjegavam, krojim obilaznice, a krivo mi, jer je to moj naselje vec 25 godina, a zbog nje iz nekog sela pored ... gradica zapadno od Sarajeva ja moram obilaziti svoj trg. He jebiga. Zato, da pomenem i onu jednu frisku temu - razum je nekad mnogo mnogo bolji od srca. Ja slusam srce od ljeta i opet sam na belaju. Da sam prekin'o kad sam prekin'o...
Bio bih rahat.
Eh ljudi moji. Svi ste vi u pravu i svi pametno zborite... ali ne mogu sve poslusati. Ta cura je tezak karakter i sa njom ni rodjena majka ne moze dan sastaviti a da se ne posvadja. To govorim samo da se zna da ona zasluzuje moj ignorantski odnos, mada je meni u glavi way more nego sto bi trebalo. Ali odlucio sam se za opciju da ne govorim nista, jer ona sve zna vec - a i ono sto ne zna ne bi imalo svrhe ni da sazna. Udje i izadje iz suplje glave namah. Evo vec nekoliko dana je izbjegavam, RUTU izbjegavam, krojim obilaznice, a krivo mi, jer je to moj naselje vec 25 godina, a zbog nje iz nekog sela pored ... gradica zapadno od Sarajeva ja moram obilaziti svoj trg. He jebiga. Zato, da pomenem i onu jednu frisku temu - razum je nekad mnogo mnogo bolji od srca. Ja slusam srce od ljeta i opet sam na belaju. Da sam prekin'o kad sam prekin'o...
Bio bih rahat.
- anais_nin
ne mora znacitiMax.Cherry wrote: Zato, da pomenem i onu jednu frisku temu - razum je nekad mnogo mnogo bolji od srca. Ja slusam srce od ljeta i opet sam na belaju. Da sam prekin'o kad sam prekin'o...
![]()
Bio bih rahat.