Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
OKI, sorry na "treba", bio sam u afektu. Htio sam reći, gospođica. Mada je ona daleko od toga...
Stella: prva je u pitanju.
A da ju je rasplakati, volio bih više nego išta, jer taj duduk od žene što mi se pod kožu uvuče nenadano zaslužuje ... uh, najmanje to. To ne pokazuje osjećaje nikad, NIKAD. Kako je to moguće, oh Bože mili i dragi?
Blizu sam verzije No.2, tek da znate. Mrsko mi pričati, a ne bi imalo efekta iz gore priloženog.
ma jok stella ... zar ne vidis da pomazemo?
uostalom ako vec nemas sta s njom tj. ne zelis vise da imas bilo sta, zar onda nije najbolji nacin reci ono sto treba da kazes i zavrsiti s tim...
Max.Cherry wrote:
Blizu sam verzije No.2, tek da znate. Mrsko mi pričati, a ne bi imalo efekta iz gore priloženog.
ja licno mislim da je izmedju vas dvoje sve vec odavno receno....bila kakva daljnja rasprava bi njoj samo bila validacija da moze od tebe raditi sta hoce ima nas takvih, priznam....nego ti fino njen broj telefona na delete i na block, i fino i ti ko onaj iz zutih dunja "nit se javlja, niti dolazi" dok se ti skroz ne skuliras, a onda ce ti svakako sama od sebe biti svejedna
Pa upravo to se i dešava. Ja sam rekao šta sam htio i želio već milion puta i nekako mi dodijalo ponavljati sve. Jedini problem je što ona radi u mom naselju, i skoro uvijek prođem pored te radnje kad izađem vani... Jedino mi preostaje kuliranje i vozdra.
Max.Cherry wrote:Pa upravo to se i dešava. Ja sam rekao šta sam htio i želio već milion puta i nekako mi dodijalo ponavljati sve. Jedini problem je što ona radi u mom naselju, i skoro uvijek prođem pored te radnje kad izađem vani... Jedino mi preostaje kuliranje i vozdra.
nadji zaobilaznicu neko vrijeme, dok ne postanes totalno imun na nju
Max.Cherry wrote:Pa upravo to se i dešava. Ja sam rekao šta sam htio i želio već milion puta i nekako mi dodijalo ponavljati sve. Jedini problem je što ona radi u mom naselju, i skoro uvijek prođem pored te radnje kad izađem vani... Jedino mi preostaje kuliranje i vozdra.
Kad si već rekao, trebaš tako i misliti i sve će ti biti lakše....
budući da voljem ili koljem opcije 1 i 3 su isključene
ostaje opcija 2
preimenovanje imena u mobitelu ne javljaj se
lekcija obitelji da ne prihvaćaju pozive od te i te osobe
i nakon 5-6 dana sve se vraća u stanje prije zemljotresa :D:D
oprobano
odličan obrambeni mehanizam
uvjek dobar gost wrote:a) odgovor tacan, moras uvjek reci drugoj strani svoje razloge.
Definitivno reci joj svoje razloge (nema mi nista mrze kad moram dumati sta i kako, i sta bi bilo, kad bi bilo)..a ako si vec rekao, ne ponavljaj se, samo se budali tri put ponavlja..
ko zna biti diplomata može i 1. opcija
ko zna smireno pričati
ja ne znam s ljudima pričati kada nastupe problemi... sav se počnem tresti :D:D nervirati znojiti dobijam manijakalne porive želim daviti i bosti :D:D nožem :D:D
Samo ako je baš baš mrziš i nije te briga za nju, nemoj joj se javljati, a ako ti je ipak nešto značila objašnjenje bi bilo lijepo...možda će je to čak više boljeti, tj.duže ali bar neće misliti da si idiot, kreten, muška svinja i sl., ispas ćeš fer i korektan što bi bilo najbolje rješenje s obzirom da ju baš i ne možeš izbjeći jer radi u blizini...
komi wrote:ma šta god uradiš ti si muška svinja i uvijek može biti bolje nego što uradiš :D:D
Heh, zato bi bilo idealno da ako ima prijateljicu, da mu ona ukratko saopći šta reći djevojci kako bi njezinom mozgu to bilo prihvatljivo...
Prije dvije god. prijatelj i ja smo bili vani, na moru, i imao je neku novu curu koja mu je baš dosađivala porukama, bili razdvojeni, i ona one tipično ženske prosipala zasto joj ne odgovara na poruke, pa je li je zaboravio, bla, bla...zapravo je čovjek htio samo sat/dva provesti u društvu a da ne mora tipkati po mob., znas da bas u društvu to i nije lijepo, ali jadnik se nije znao izraziti na način koji bi bio prihvatljiv jednoj ženi, meni dopizdilo, jer se on svakom porukom ukopavao, uzela njegov mob. i napisala curi poruku, kao da ju piše on i stvarno cura ga pustila na miru...bilo je potrebno samo malo ljepše upakirati ono što je on na svoj muški način govorio...zato je dobro imati muške i ženske prijatelje/ice!
ivy2383 wrote:Samo ako je baš baš mrziš i nije te briga za nju, nemoj joj se javljati, a ako ti je ipak nešto značila objašnjenje bi bilo lijepo...možda će je to čak više boljeti, tj.duže ali bar neće misliti da si idiot, kreten, muška svinja i sl., ispas ćeš fer i korektan što bi bilo najbolje rješenje s obzirom da ju baš i ne možeš izbjeći jer radi u blizini...
procitaj temu "Bila je" pa ce ti biti jasno o kakvoj zeMki se radi ne zasluzuje ta vise nikakvih objasnjenja