Napravicu ti teferic na ledjima!
- Student Exchange
#1 Napravicu ti teferic na ledjima!
Ljudi moji nasi politicari dodiruju dno dna. Ovo je navodno Lagumdzija reko Ajanovicu u jednom od susreta, a sve zbog Ajanovicevih istupa u javnosti na racun lopovluka u SDP.
Dokle?
Dokle?
-
mikelandjelo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
ja sam čuo da je Mirnes uhvatio onu muhu i preparirao je... da se podsjeti na svojih pet minuta slave...
- Kasips
#4 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Ljubi te tata DodikStudent Exchange wrote:Ljudi moji nasi politicari dodiruju dno dna. Ovo je navodno Lagumdzija reko Ajanovicu u jedom od nsusreta, a sve zbog Ajanovicevih istupa u javnosti na racun lopovluka u SDP.
Dokle?
Navodno...
- Been
#5 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Čekaj... I ovo je Mirnes, svi ste vi mafija, Ajanović rekao ? Više ću povjerovati da je Dušanka Majkić imala estetsku operaciju za uljepšavanje lica, nego da je neko ničim izazvan napao ovog prelivodu !
- Student Exchange
#6 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Ono sto ne znam je sta je Mirnes njemu uzvratio. To bi valjalo cuti 
- Prpa.ba
#7 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Been wrote:Više ću povjerovati da je Dušanka Majkić imala estetsku operaciju za uljepšavanje lica, nego da je neko ničim izazvan napao ovog prelivodu !
-
klixober
#8 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Je li to bilo prije ili nakon sto je pljunuo borce? 
-
hercegovac_pravi
#9 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
ma Fahro je zakonStudent Exchange wrote:Ljudi moji nasi politicari dodiruju dno dna. Ovo je navodno Lagumdzija reko Ajanovicu u jednom od susreta, a sve zbog Ajanovicevih istupa u javnosti na racun lopovluka u SDP.
Dokle?
-
joseph_stalin
#10 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Bolje ih i pljunuti nego ih ostaviti bez hljeba kao sto im je to Alija izetbegovic uradio.Stari kriminalac im je obecao da ce da jedu zlatnim kasikama a dobili su trg u Kaknju gdje redovno prose pa su i taj trg nazvali imenom prvog predsjednika Sarajeva sa okolinomkomeba wrote:Je li to bilo prije ili nakon sto je pljunuo borce?
Evo sada na na ovoj Silajdzicevoj tv1 pitanje sa gledatelje"Ko je nasljednik Alije Izetbegovica"
Licemjeri postite Ramazan a ovamo cinite pakost boljima od sebe u bilo kojem pogledu.Procitajte Sure Bekare koje govori o licemjerstvu.Branite kriminalce 20 godina a pricate protiv postenih ljudi jel vam smeta sto su iznad prosjeka.Mesa Selimovic je rekao "U Bosni ako si iznad bar 1 cm ,izlozen ces da budes ogovaranjima licemjera citav zivot"
- snaga_znanja
#11 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Koliko moras biti retardiran da glasas za Mirnesa Ajanovica. A tek koliko zaludjen da ga propagiras po internet forumima gdje manje vise dolaze obrazovani ili bar oni koji znaju da citaju za razliku od glasaca Mirnesa Ajanovica! 
- Student Exchange
#12 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Ti mescini zaboravljas da je Mirnes ovdje na forumu s nama, pod konsprativnim nickom "Bosnolog"?snaga_znanja wrote:Koliko moras biti retardiran da glasas za Mirnesa Ajanovica. A tek koliko zaludjen da ga propagiras po internet forumima gdje manje vise dolaze obrazovani ili bar oni koji znaju da citaju za razliku od glasaca Mirnesa Ajanovica!
- snaga_znanja
#13 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Iskreno me zaboli gdje je Mirnes! Sto se mene tice taj ublehas i prijeratni kamiondzija bi trebao biti iza resetaka. Al takav sistem pa moze da bude "ugledan" politicar...Student Exchange wrote:Ti mescini zaboravljas da je Mirnes ovdje na forumu s nama, pod konsprativnim nickom "Bosnolog"?snaga_znanja wrote:Koliko moras biti retardiran da glasas za Mirnesa Ajanovica. A tek koliko zaludjen da ga propagiras po internet forumima gdje manje vise dolaze obrazovani ili bar oni koji znaju da citaju za razliku od glasaca Mirnesa Ajanovica!
- Student Exchange
#14 Re: Napravicu ti teferic na ledjima!
Ja ti samo kazes da si u zabludi pri relaciji pismenost glasaca vs. Mirnes. Glasacko tijelo je cudo.snaga_znanja wrote:Iskreno me zaboli gdje je Mirnes! Sto se mene tice taj ublehas i prijeratni kamiondzija bi trebao biti iza resetaka. Al takav sistem pa moze da bude "ugledan" politicar...Student Exchange wrote:Ti mescini zaboravljas da je Mirnes ovdje na forumu s nama, pod konsprativnim nickom "Bosnolog"?snaga_znanja wrote:Koliko moras biti retardiran da glasas za Mirnesa Ajanovica. A tek koliko zaludjen da ga propagiras po internet forumima gdje manje vise dolaze obrazovani ili bar oni koji znaju da citaju za razliku od glasaca Mirnesa Ajanovica!
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.