e neka nam je sa srecom u nike opremi!
dres je oko 80 km u nike shopu u sarajevu/onaj kod trznice!
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ovaj Legea je gotivniji od Adidasa, bar sto se dizajna tice. Ne znam ni jednu reprezentaciju da ima dobre Adidas dresove...bijelo_dugme wrote:Nice![]()
Da hoce i BH-dres doc u nike, adidas, puma ili umbro jednom.
Argentina.nokturno wrote:Ovaj Legea je gotivniji od Adidasa, bar sto se dizajna tice. Ne znam ni jednu reprezentaciju da ima dobre Adidas dresove...bijelo_dugme wrote:Nice![]()
znam da se o ukusima ne raspravlja
ovaj zadnji u dvije boje u kojem igraju od madjarske mi se ne svidja,a i pehali je.nokturno wrote:Ovaj Legea je gotivniji od Adidasa, bar sto se dizajna tice. Ne znam ni jednu reprezentaciju da ima dobre Adidas dresove...bijelo_dugme wrote:Nice![]()
znam da se o ukusima ne raspravlja
Lijepo se Mishkovic shiri... uzeo je Fahru, sad i FK Sarajevo... sretno!cico x wrote:
Cuj uzeo FK Sarajevo, smijesno, znaci uzeo je i Barcelonu i ona igra u nike dresovima.stochar wrote:Lijepo se Mishkovic shiri... uzeo je Fahru, sad i FK Sarajevo... sretno!cico x wrote:
ma ovo su specijalni dresovi sto odmaraju igrace dok igrajuJEDRILICA wrote:ovo je neki fus, nesto su im uvalili ili oni raju zamajavajuxon_sa wrote:Iskreno meni izgledaju prejeftino, da nema onog znaka nike pomislio bih da su kupljeni na pijaci.
sto STE odbili,jesi to ti bio na pregovorima?boki071 wrote: Sad treba napomenuti da je želji prvo nuđena ova varijanta, ali uz uslov da se skloni grb BiH što smo odbili...
JEDITE SE ŠTRUMFOVIpitarozder wrote:ma ovo su specijalni dresovi sto odmaraju igrace dok igrajuJEDRILICA wrote:ovo je neki fus, nesto su im uvalili ili oni raju zamajavajuxon_sa wrote:Iskreno meni izgledaju prejeftino, da nema onog znaka nike pomislio bih da su kupljeni na pijaci.![]()
HAHAHAHA,džaba "nja" džaba SVE ljubomorne male štrumfete,vama je pijaca "otoka" i dresovi u "njenoj" ponudi PLAFONLSD wrote:Ma i Nike je pao nekoj stvari za usi... dok oni spali na fc Nja sve je time receno