Bellydancesuperstar wrote:Zadnji koji sam gledala u kinu bio je crtić Tangled. Nisam od onih koji cmizdre na filmove, ali na ovom sam se morala truditi da ne bi bilo, a još je crtić!
Za sve curice savršeni film!
Aaaaa, super crtani
Moderator: _BataZiv_0809
Bellydancesuperstar wrote:Zadnji koji sam gledala u kinu bio je crtić Tangled. Nisam od onih koji cmizdre na filmove, ali na ovom sam se morala truditi da ne bi bilo, a još je crtić!
Za sve curice savršeni film!
Gledam horror a nekakve curetine smijuriju prave , njima smijesnosarajev_o wrote:Narod je stoka pricaju na telefon,tipkaju idu po kokice u pola filma itd![]()
neki dan se cura javlja uredno na tel i to traje i traje, dijalog se vodi, prica ona kao da je u dnevnom boravkusarajev_o wrote:Narod je stoka pricaju na telefon,tipkaju idu po kokice u pola filma itd![]()
nevjerovatno je, gotovo da postoji zakonitost "spina" kroz istoriju da proganjani postanu progonitelji, zrtva dzelat...komi wrote: generalno govoreci i nema
samo promatraj proslost i ponavljanja
oruzje je jedino drugačije
al je bio dobar stampedo prvo krščana pa pogananije smijesno ali je koma
nije mi jasno kako nisu procijenili da je više kršćana
Izgleda da samo Bošnjaci neće nikad postat dželati kol'ko god ih neko handriohorion_bosona wrote:nevjerovatno je, gotovo da postoji zakonitost "spina" kroz istoriju da proganjani postanu progonitelji, zrtva dzelat...komi wrote: generalno govoreci i nema
ko je jaci taj i tlaci... a o religiji ne bih ovaj put...
Ellinor wrote:Izgleda da samo Bošnjaci neće nikad postat dželati kol'ko god ih neko handriohorion_bosona wrote:nevjerovatno je, gotovo da postoji zakonitost "spina" kroz istoriju da proganjani postanu progonitelji, zrtva dzelat...komi wrote: generalno govoreci i nema
ko je jaci taj i tlaci... a o religiji ne bih ovaj put...
Da, nikad gori repertoar! Jedino interesantno za pogledati su novi nastavak Pirata.Ma.Le.Na wrote:repertoar katastrofa..nema se sta pogledati
nije do kina, takav je period u godini.. tek sad kreće ljetna sezona hitova... pogledajte američki box office, od top 5 filmova, četri igraju u cinema cityjuVenomousV wrote:jedno vrijeme, mozda 8-9 mj nakon otvaranja je bio famozan repertoar, stalno sam u kino isla a u posljednje vrijeme ne sjecam se kad sam vidjela nesto da me zanima... doduse, htjedoh gledati vodu za slonove al sam to fulila...
Cafe Camargue wrote:nije do kina, takav je period u godini.. tek sad kreće ljetna sezona hitova... pogledajte američki box office, od top 5 filmova, četri igraju u cinema cityjuVenomousV wrote:jedno vrijeme, mozda 8-9 mj nakon otvaranja je bio famozan repertoar, stalno sam u kino isla a u posljednje vrijeme ne sjecam se kad sam vidjela nesto da me zanima... doduse, htjedoh gledati vodu za slonove al sam to fulila...
Ellinor wrote:Ma 'ta će pirati![]()
Mašina za cijeđenje novca. Prvi dio i nije bio loš, ovo poslije sve nezobiljno..
pa dobro..ne mora bit baš sa svakimjust principe wrote:Ellinor wrote:Ma 'ta će pirati![]()
Mašina za cijeđenje novca. Prvi dio i nije bio loš, ovo poslije sve nezobiljno..
tako je sa svakim filmom u djelovima...prvi dio extra, ostali za povracati, kao npr SAW