napast bivsih partnera

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ellah

Post by ellah »

Aj aj ajjjj vrisak...Koja budala ce dovesti svoj novi zivot i novog normalnog frajera za nekog ko te izlevatio ili onog koga si ti izlevatila i ocekivati nesto pozitivno....To je samo glupa igra macke i misa....I ako uopste imas sigurnu vezu ili brak pogotovo ako je djete u pitanju, tu nebi trebalo biti ni sekunda oklijevanja....Proslost se zove proslost zbog razloga valjda nekog...I mi smo svi drugaciji sada nego prije 5 ili 10 godina cak i prije 2 godine...Adio
anais_nin

Post by anais_nin »

debela wrote:joj zajebanih forumasa :D sve vas zvali/zvale, a niko da isprica kako je on poletio za kakvom bivsom/bivsim. ih... :D
ih pored pune mesnice svjezeg mesa jos treba za sazvakanim trcat :D pa nisam luda :D
anais_nin

#53 Re: napast bivsih partnera

Post by anais_nin »

Last_one wrote:
prleitihi wrote:
Last_one wrote: Uh,
meni uvjek krivo ako ga vidim sretnog....a drago mi ako je bez djevojke..hahah..( bez obzira kako je doslo do razlaza )...Mada smo uvjek zavrsavali civilizovano!
P.S.Ne bih se vracala na staro...ipak postoji razlog zasto je bivsi!
Vjerovatno si ti zbog ovakvog načina razmišljanja bivša!
Ja sam samo iskrena....hajd ko je to presretan sto mu je bivsi/bivsa u prelijepoj novoj vezi!Bjaziiiiiiiiiiiii......
nemoj tako :roll: nismo svi posesivni prema bivsim (ili nismo posesivni prema SVIM bivsim)....posebno kad je razlaz bio nekako normalan i civilizovan, zasto mu ne bih zeljela srecu, kad znam da za nasu vezu nema buducnost, ako je to ostalo iza nas? posebno ako si ikad voljela tu osobu, zasto mu ne bi zeljela da bude sretan sa nekom drugom zenom??? :? :shock: ja sam jednog bivseg cak mirila s curom kad su se nesto bili posvadjali jer su mi djelovali kao super par, iskreno puno bolji nego sto smo mi ikad bili :D
pitt

Post by pitt »

nit sam napadao nit me napadaju.........primirje na zapadnom frontu :D:D
in medias res

Post by in medias res »

mene je jedan bivsi nazvao poslije 4 godine.....jednom nazvao...ja bila ljubazna prema njemu, iako nismo bili ni u kakvom kontaktu za to vrijeme....i nekako mi je bilo ok razgovarati s njim....ja imam svoj zivot, on svoj.....medutim, nakon nekog vremena mi je poceo pricati o nama, o svojoj zeni ( ozenjen je)......o zeni je pricao sve najgore......ja sam to odslusala koliko sam mogla i na kraju mi je puako film i otjerala sam ga p.m.
sigurna sam da bi svaka normalna persona na ovom svijetu tako reagovala...cuj, molim lijepo, ti meni pricas o svom propalom braku i zeni koja ne valja vragu!? ma FUJ meni zao te cure bilo...ono pravo...kontala sam tada...ja se rijesila idiota, a ona sigurno ni ne zna koliko je to idiot.....
tako da ja na kraju svega toga, svom bivsem dragom zelim sve najbolje i svu srecu ovog svijeta.....samo, daleko mu kuca od moje......
Vingo

Post by Vingo »

Ja zaista ne vidim drugi smisao u odlasku na (satro) jednu kafu s bivsim/bivsom - osim podsvjesnog naloga da budes zguzen(a)....

Pardon :oops:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

anais_nin wrote:
Gabriela wrote:ha, de¹ava se, kad ga ne vidi¹ neko du¾e vrijeme, godinu dvije, pa se sretnete, obavezno stigne poruka: " Kad cemo na kafu" i sl. naðete se, i slijedi prièa, eto ja sam razmi¹ljo, ovo ono, vako nako... znate veæ , ¹uplja iovo nanovo... a to je izgleda postalo normala... ©ta je reæi? ©ta vam je deèki? Rije¹ite nam der ovaj fenomen i dilemu :-D :D :-D
ne rade to samo muski :D rade to i zene....kod zena, barem koliko sam primjetila u mojoj okolini, je vrlo vrlo cesto u pitanju ego....ono pustila ga je na miru i po par godina sve dok on ne nadje neku drugu s kojom je sretan...onda pocinje maltretiranje :-x :( :oops: nekad "pozitivno" (ja bih opet s tobom) ili "negativno" (kad mu jednostavno zagorcava zivota, valjda da je ne bi zaboravio sta li :lol: :D)....

ove su mi najdraze :D ... jos kad sam siguran da to rade .."iz ciste zabave" ... ;)
zavale se s vlastitim mislima i nagadjanjima ... a djubre ;) im samo dadne dovoljno materijala ;) ... ljudska masta je cudo jedno :). narocito kad pred sobom imas identificiranu osobu i mogucnost da kontrolises ulazne informacije :D... ali sta bi mi bili bez ega :D

moram napisati i dodatak... nisam nikada zezao nikoga ko je bio ok i ko stvari radi iz nekih OK namjera.
Last edited by Sarafcina on 26/01/2007 10:01, edited 1 time in total.
Michun

Post by Michun »

Ima psihoza i muske i zenske vrste. :shock:
Ja nastojim sa svim svojim bivsim biti u uljudnim odnosima odn. kontinuirano to traje. Rijetki su oni s kojima se ne vidim ili ne cujem dugo vremena. Sve to naravno bez ikakvih pretenzija :oops: :D
Ali indikativno je kad ti se neko javi nakon 1,2,3 godine. Nije bezze :oops:
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Ma to je samo zal za mladoscu :-)
Arijanac 0

Post by Arijanac 0 »

Image

:D :D :D
Arijanac 0

Post by Arijanac 0 »

Image

:D :D :D
amrino

Post by amrino »

Sve je to diskutabilno...ne opravdavam ali razumijem...Pritisne te zivot, muza nikad u kuci, sexa i strasti jos manje, djeca ti skacu po glavi...vise vremena provodis u kuhinji nego bilo gdje drugo...a onda se pojavi neko ko ti potpali staru vatru...sasvim je moguce doci u iskusenje... :D
micika

Post by micika »

amrino wrote:Sve je to diskutabilno...ne opravdavam ali razumijem...Pritisne te zivot, muza nikad u kuci, sexa i strasti jos manje, djeca ti skacu po glavi...vise vremena provodis u kuhinji nego bilo gdje drugo...a onda se pojavi neko ko ti potpali staru vatru...sasvim je moguce doci u iskusenje... :D
Jos mi samo djeca fale :D :D jel treba da se zabrinem :? :oops: :D :D
Bivsi bjezite od mene ko djavo od krsta :lol: :lol:
Lady-I

Post by Lady-I »

zavisi ko je i koliko je dobra i jaka veza bila...zna se nekad raskinuti zbog najvece gluposti, zbog koje se covjek pokaje...ali sad kad malo bolje razmislim, rondala bi sto je cekao 10 godina da se javi...hahah ma kakvi nisam ja za vracanje :D
anais_nin

#65 Re: napast bivsih partnera

Post by anais_nin »

Beatrix wrote:
anais_nin wrote: a ako bivsi probaju....pa nek probaju, njihova stvar, i nije neki problem reci "ne bih, hvala" :D
joj anais, nije problem, ali... nekad nije dovoljno :cry:
pa ako je bivsi onda ga poznajes dovoljno da znas efikasnu metodu da ga "otpepas" :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Vingo wrote:Ja zaista ne vidim drugi smisao u odlasku na (satro) jednu kafu s bivsim/bivsom - osim podsvjesnog naloga da budes zguzen(a)....

Pardon :oops:
ma nekad je cisto radoznalost u pitanju....nekad neko ko je bio prvo prijatelj pa onda momak ali ste se udaljili zbog raskida, ili zbog okolnosti ili zbog geografije....posebno ako nije bilo burnog raskida ne vidim u cemu je problem s kafom....ukoliko se ista ne krije od sadasnjeg partnera :D
bug

#67 Re: napast bivsih partnera

Post by bug »

anais_nin wrote:pa ako je bivsi onda ga poznajes dovoljno da znas efikasnu metodu da ga "otpepas" :D
u slucaju da to i zelis :D al 100% :D
jebeno je kad nisi nacisto :D sam sa sobom.... ne mora iskljucivo biti neki destruktivan :D razlog razilaska, cesto splet okolnosti, najcesce zivotnih :D dovede dotle da se putevi razidju... nekad vam se opet ukrste :D a nekad ih nastojis odrzati suprotnim :D jer znas da je takva veza nemoguca, zabranjena :D ili sta ja znam...samo to je :D sizifov posao.. dodje, sjebe mi zivot :D i ode...
ne zovem se marisol :D:D a ni on antonio :D:D
Santos

Post by Santos »

Zene cure djevojke itd,dali je istina da se prvi tesko zaboravlja.Mislim na sex,dakle onaj skojim ste prvi put vodili ljubav.
Arijanac 0

Post by Arijanac 0 »

:bih:
anais_nin

Post by anais_nin »

Santos wrote:Zene cure djevojke itd,dali je istina da se prvi tesko zaboravlja.Mislim na sex,dakle onaj skojim ste prvi put vodili ljubav.
ni jedan DOBAR se ne zaboravlja bez obzira na redni broj :lol: :lol: :lol: :D
anais_nin

#71 Re: napast bivsih partnera

Post by anais_nin »

bug wrote:
anais_nin wrote:pa ako je bivsi onda ga poznajes dovoljno da znas efikasnu metodu da ga "otpepas" :D
u slucaju da to i zelis :D al 100% :D
jebeno je kad nisi nacisto :D sam sa sobom.... ne mora iskljucivo biti neki destruktivan :D razlog razilaska, cesto splet okolnosti, najcesce zivotnih :D dovede dotle da se putevi razidju... nekad vam se opet ukrste :D a nekad ih nastojis odrzati suprotnim :D jer znas da je takva veza nemoguca, zabranjena :D ili sta ja znam...samo to je :D sizifov posao.. dodje, sjebe mi zivot :D i ode...
ne zovem se marisol :D:D a ni on antonio :D:D
sve to stoji :D ali te *slabosti* obicno dolaze u momentima kad smo "same" ili kad trenutna veza skripi, kad smo nezadovoljen stvarima oko sebe pa si podlozniji nostalgiji i fiktivnim emocijama iz proslosti :D moja poenta je da kad je ono sto je trenutno aktualno dobro, snazno i emocije jake postojemo totalno imune na moci bivsih :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Santos wrote:Zene cure djevojke itd,dali je istina da se prvi tesko zaboravlja.Mislim na sex,dakle onaj skojim ste prvi put vodili ljubav.
Ma zavisi....ko sto kaze nasa herka ako je bio dobar onda se ne zaboravlja...... :D ......a ako vala nije valj'o nista onda se brzo, brzo potrudis da ga zaboravis pa makar bio i prvi..... :shock: :lol:
Majami

Post by Majami »

Ja mislim da mi ovdje na forumu nemamo svi ni blizu isto godinu i da samim tim dolazi do nesporazuma... Rekao je neko nekom maloprije nesto kao "mlada si ti, vidjeces..." i to je istina-ne moze o ovoj temi diskutovati neko ko ima 20 godina i neko ko, kao ja, ima 35... Meni je glupo ne pricati ili ne otici na kafu s nekim s kim sam bila bliska ako se bas nismo potukli pri razlazu... Otkud neko ko tek pocinje zivjeti moze garantovati kako ce reagovati na neku osobu za 10 godina kad prodje jos svasta nesto u zivotu i vidi koliko je dragocjeno sacuvati neka prijateljstva koja su ostala iz ranijih veza?
SaraLe

Post by SaraLe »

pitt wrote:nit sam napadao nit me napadaju.........primirje na zapadnom frontu :D:D
Mislila sam nesto reci, ali necu :D
pitt

Post by pitt »

SaraLe wrote:
pitt wrote:nit sam napadao nit me napadaju.........primirje na zapadnom frontu :D:D
Mislila sam nesto reci, ali necu :D
ti sto me napadas to se ne broji ::D
Post Reply