Pamtim ja Bajevica i po aroganciji koju je jednom ispoljio prema dvojici navijaca...
Napadnut Dusko Bajevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- USAblues
#26 Re: Napadnut Dusko Bajevic
Kada smo vec kod Princa, sjecam se... prije jedno " 100 godina"
klinac sam bio..Sarajevo - Velez igrali na Kosevu....Velez dobio SEST - JEDAN (6;1)
..dade Bajevic go sa vrha 16-terca , glavom....kako je samo skocio ...lopta je otisla pravo pod precku...10 golmana ne bih to zaustavilo....to je bio go kola...po meni i cijele sezone
Sjecam se da je tada Hamdo Radeljas igrao za Sarajevo...
Pamtim ja Bajevica i po aroganciji koju je jednom ispoljio prema dvojici navijaca...
al necu o tome....Legenda je u svakom slucaju!! 
-
Robben
#27 Re: Napadnut Dusko Bajevic
Izgleda da mu još uvijek nisu oprostili prelazak iz AEKa u Oly...
Jadno.
Jadno.
- zalizani
#28 Re: Napadnut Dusko Bajevic
-Desilo bi se da izgrednici nakon pregledavanja sigurnosnih kamera fasuju prekrsajne/krivicne prijave (scenario 1.)north_1987 wrote:kako ih samara. obratite paznju http://www.youtube.com/watch?v=sO1UMl47 ... r_embedded 3.30 kako gadjaju policiju i ovi samo stoje bukvalno, da se ovo desi negdje kod nas ne znam sta bi se desilo.
-Nakon sto je incident dobio na intenzitetu, policija poziva podrsku za specijalne namjene, koja ubija hljeb u izgrednicima. (scenario 2.)
-Dolazi do upotrebe vatrenog oruzja, jedno lice smrtno strada. Policija pokrece istragu, ubica na slobodi... poj'o vuk magarca. (scenario 3.)
-Razularena masa demolira infrastrukturu stadiona, poneki izgrednik bude iscipelaren i ispendrecen. Glavni i odgovorni ucesnici prodju sa internim usmenim upozorenjima. (scenario 4.)
Kao sto vidis, pokusao sam da iskombinujem par razvoja dogadjaja.
- jeza u ledja
#29 Re: Napadnut Dusko Bajevic
A sta bi se desilo kad bi tu Stiven Sigal uletio? 
- Obuca9
#30 Re: Napadnut Dusko Bajevic
Pretjera ga ti, odvadi maloUSAblues wrote:Kada smo vec kod Princa, sjecam se... prije jedno " 100 godina"klinac sam bio..Sarajevo - Velez igrali na Kosevu....Velez dobio SEST - JEDAN (6;1)
..dade Bajevic go sa vrha 16-terca , glavom....kako je samo skocio ...lopta je otisla pravo pod precku...10 golmana ne bih to zaustavilo....to je bio go kola...po meni i cijele sezone
Sjecam se da je tada Hamdo Radeljas igrao za Sarajevo...
Pamtim ja Bajevica i po aroganciji koju je jednom ispoljio prema dvojici navijaca...al necu o tome....Legenda je u svakom slucaju!!
- Trasimaco
#31 Re: Napadnut Dusko Bajevic
A sto ih Dusko nakarata...
Sve neki mangupi i huligani. 
- Baron_Samedi
#32 Re: Napadnut Dusko Bajevic
Ne znam sta je trebalo Dusku da se naguruje s masom. Sutra ga mogu sacekat pred kucom i sasut rafal.
Bajevicu, imas dovoljno para, lagano u Mostar, ili gdje vec, i uzivaj u penziji.
Bajevicu, imas dovoljno para, lagano u Mostar, ili gdje vec, i uzivaj u penziji.
-
Normalan.ba
#33 Re: Napadnut Dusko Bajevic
"Zvanično" je to i razlog za napad na Bajevića.Robben wrote:Izgleda da mu još uvijek nisu oprostili prelazak iz AEKa u Oly...![]()
Jadno.
- kamen spoticanja
#34 Re: Napadnut Dusko Bajevic
Chisum wrote:A misheva... pa niko da stane pred njega i da uradi nesto.... sve k'o muhe, u letu, pa iza ledja...
Grci, jebem li vam majku bankrotiranu, dlakavu... nashamara vas Dusko, sve jednom po jednog...![]()
-
Normalan.ba
#35 Re: Napadnut Dusko Bajevic
Kao u MostaruBaron_Samedi wrote:Ne znam sta je trebalo Dusku da se naguruje s masom. Sutra ga mogu sacekat pred kucom i sasut rafal.
je sve potaman,nema tenzija,trzavica...