Napadnut Dusko Bajevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

USAblues

#26 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by USAblues »

Kada smo vec kod Princa, sjecam se... prije jedno " 100 godina" :-D klinac sam bio..Sarajevo - Velez igrali na Kosevu....Velez dobio SEST - JEDAN (6;1) :D ..dade Bajevic go sa vrha 16-terca , glavom....kako je samo skocio ...lopta je otisla pravo pod precku...10 golmana ne bih to zaustavilo....to je bio go kola...po meni i cijele sezone :-D Sjecam se da je tada Hamdo Radeljas igrao za Sarajevo...
Pamtim ja Bajevica i po aroganciji koju je jednom ispoljio prema dvojici navijaca... :D al necu o tome....Legenda je u svakom slucaju!! :thumbup:
Robben

#27 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by Robben »

Izgleda da mu još uvijek nisu oprostili prelazak iz AEKa u Oly... :-)
Jadno.
zalizani

#28 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by zalizani »

north_1987 wrote:kako ih samara :D . obratite paznju http://www.youtube.com/watch?v=sO1UMl47 ... r_embedded 3.30 kako gadjaju policiju i ovi samo stoje bukvalno, da se ovo desi negdje kod nas ne znam sta bi se desilo.
-Desilo bi se da izgrednici nakon pregledavanja sigurnosnih kamera fasuju prekrsajne/krivicne prijave (scenario 1.)
-Nakon sto je incident dobio na intenzitetu, policija poziva podrsku za specijalne namjene, koja ubija hljeb u izgrednicima. (scenario 2.)
-Dolazi do upotrebe vatrenog oruzja, jedno lice smrtno strada. Policija pokrece istragu, ubica na slobodi... poj'o vuk magarca. (scenario 3.)
-Razularena masa demolira infrastrukturu stadiona, poneki izgrednik bude iscipelaren i ispendrecen. Glavni i odgovorni ucesnici prodju sa internim usmenim upozorenjima. (scenario 4.)

Kao sto vidis, pokusao sam da iskombinujem par razvoja dogadjaja. :mrgreen:
jeza u ledja

#29 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by jeza u ledja »

A sta bi se desilo kad bi tu Stiven Sigal uletio? :D
Obuca9

#30 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by Obuca9 »

USAblues wrote:Kada smo vec kod Princa, sjecam se... prije jedno " 100 godina" :-D klinac sam bio..Sarajevo - Velez igrali na Kosevu....Velez dobio SEST - JEDAN (6;1) :D ..dade Bajevic go sa vrha 16-terca , glavom....kako je samo skocio ...lopta je otisla pravo pod precku...10 golmana ne bih to zaustavilo....to je bio go kola...po meni i cijele sezone :-D Sjecam se da je tada Hamdo Radeljas igrao za Sarajevo...
Pamtim ja Bajevica i po aroganciji koju je jednom ispoljio prema dvojici navijaca... :D al necu o tome....Legenda je u svakom slucaju!! :thumbup:
Pretjera ga ti, odvadi malo ;)
Trasimaco

#31 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by Trasimaco »

A sto ih Dusko nakarata... :lol: Sve neki mangupi i huligani. :-)
Baron_Samedi

#32 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by Baron_Samedi »

Ne znam sta je trebalo Dusku da se naguruje s masom. Sutra ga mogu sacekat pred kucom i sasut rafal.

Bajevicu, imas dovoljno para, lagano u Mostar, ili gdje vec, i uzivaj u penziji.
Normalan.ba

#33 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by Normalan.ba »

Robben wrote:Izgleda da mu još uvijek nisu oprostili prelazak iz AEKa u Oly... :-)
Jadno.
"Zvanično" je to i razlog za napad na Bajevića. :-)
kamen spoticanja

#34 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by kamen spoticanja »

Chisum wrote:A misheva... pa niko da stane pred njega i da uradi nesto.... sve k'o muhe, u letu, pa iza ledja...

Grci, jebem li vam majku bankrotiranu, dlakavu... nashamara vas Dusko, sve jednom po jednog... :lol: :thumbup:
:-) :lol: :D
Normalan.ba

#35 Re: Napadnut Dusko Bajevic

Post by Normalan.ba »

Baron_Samedi wrote:Ne znam sta je trebalo Dusku da se naguruje s masom. Sutra ga mogu sacekat pred kucom i sasut rafal.

Bajevicu, imas dovoljno para, lagano u Mostar, ili gdje vec, i uzivaj u penziji.
Kao u Mostaru
je sve potaman,nema tenzija,trzavica... :lol:
Post Reply