Naravno, tako do biva ovdje na forumu. Kada nekome prostres cvrste dokaze kao argument u diskusiji tada te jednostavno ignorisu kao da nikada nisi nista napisao. Bas mi se isto desilo neki dan na onoj temi "Sekularisti - ustanimo". Isto tako, neko poceo sa nekim nebulozama na sta sam argumentovano odgovorio, pa se zatim javi njih nekoliko (uglavnom isti likovi na slicnim temama) da te ubijede da "nemas pojma", pa onda opet moj argumentovan odgovor i nakon toga muk. Niko mi nista ne napisa vise nego samo nastavise sa nebulozama. Generalno je problem sto nema samokritike da kaze "jesam, pogrijesio sam", ali jok ljudi na forumu nakucaju 5k+ postova u roku od pola godine i misli ono se razumije, a nema dvije ciste u glavi...Kejn wrote:Jesi li primjetio kako su me i izignorisali
Prije što nekog nazovu Turkofilom, i prije nego što neko stane na stranu Andrića samo zato što je Nobelovac, bilo bi lijepo pročitati i stranu onih ljudi koji su proslavili Andrića, a sada bi i oni htjeli reći neko svoje viđenje stvari. Danas su Bošnjaci ravnopravni sa Srbima i Hrvatima tako da ne znam zašto bi Andrić i dalje bio Tabu tema, kao što je bio u Jugoslaviji.
http://www.muhsinrizvic.ba/sadrzaj/Musl ... Rizvic.pdf
Sad ce ti se javiti njih nekoliko da "diskredituje" Muhsina Rizvica kao "ko je taj anonimus", "nije Andricu ni do koljena" i slicno jer doticni kao relevantne uzimaju samo Ivu Andrica, Mesu Selimovica i slicne marionete koji su tokom svog vremena djelovanja bili u sluzbi "komsija" i "susjeda" na podrivanju svega sto ima pozitivne veze sa Bosnom.