Napadi na uhljebe
-
Heller
#1 Napadi na uhljebe
U toku je neki novi talas nasilja.
Današnji primjer iz PIO u Tuzli.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /191121113
Ko je ikad ušao tamo svjestan je da je ovaj čovjek podbacio, tamo, a bome i u ulazu pored u ZZO zaposlenike treba macolama udarati.
Neki dan u Sarajevu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dr-hasa ... /191114074
Pozitivni primjeri i treba ovako nastaviti dok se doktori navikli na koverte, uhljebi koji drkaju kurac na radnom mjestu iživljavaju na ljudima, odlaze na pauze po sat vremena ne poprave i ne shvate da treba da rade na radnom mjestu.
Današnji primjer iz PIO u Tuzli.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /191121113
Ko je ikad ušao tamo svjestan je da je ovaj čovjek podbacio, tamo, a bome i u ulazu pored u ZZO zaposlenike treba macolama udarati.
Neki dan u Sarajevu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dr-hasa ... /191114074
Pozitivni primjeri i treba ovako nastaviti dok se doktori navikli na koverte, uhljebi koji drkaju kurac na radnom mjestu iživljavaju na ljudima, odlaze na pauze po sat vremena ne poprave i ne shvate da treba da rade na radnom mjestu.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2 Re: Napadi na uhljebe
Ruke mu se pozlatile. Uhljebi su mi kreirali trajnu fobiju papira.. Bukvalno. Kad trebam izvaditi običan rodni list preznojavam se i tresem. Golgotu prođoh u svojoj zemlji. Mučenje i ogulivanje za pare...
-
kakavdanakneiskustvu
- MarlboroGold
#5 Re: Napadi na uhljebe
Tako će i uhljebe otjerati u Njemačku, a raja ide tamo da pobjegne od njih 
-
Heller
#6 Re: Napadi na uhljebe
Možda je čojk bravar
Ja bi ovo legalizovao. Prođe zakonski rok za rješavanje predmeta imaš pravo ponijeti čekić, a ako nemaš država ti ga da po službenoj dužnosti.
-
zrakomlat
#7 Re: Napadi na uhljebe
Heller wrote: ↑21/11/2019 18:25Možda je čojk bravar![]()
Ja bi ovo legalizovao. Prođe zakonski rok za rješavanje predmeta imaš pravo ponijeti čekić, a ako nemaš država ti ga da po službenoj dužnosti.
....
A ako prekomjerno upotrijebis silu, država ti dodjeli Omara mjesečara da te zastupa.
- vjesticanametli
#9 Re: Napadi na uhljebe
Sve ih treba picka im materna 
- Maraschino
#10 Re: Napadi na uhljebe
Nisam za silu ali znajuci dosta osoba koje su mjesecima i godinama cekali rjesenje za penziju, nesto se tu mora mijenjati ali ne bas macolom.
-
kakavdanakneiskustvu
#11 Re: Napadi na uhljebe
zrakomlat wrote: ↑21/11/2019 18:33![]()
![]()
....
A ako prekomjerno upotrijebis silu, država ti dodjeli Omara mjesečara da te zastupa.
-
Seyfo
#12 Re: Napadi na uhljebe
Ne podrzavam napade na zene i opcenito na ljude koji samo rade svoj posao, ali malo empatije,osjecaja i svijesti itekako fali salterusama,opstinarkama i inim uhljebima. Nisam jednom svjedocio cekanju u redu nakon kojeg se ljudima koji dodju na red kaze da odu drugdje ili stavi tabla "pauza"ili opcenito neki nadmen , bezobrazan, naprasit stav prema narodu kao "sta hos ti, znas ti ko sam ja,ja sam drzavni sluzbenik". Takodje,ocite intervencije preko reda, preko ikakvog smisla i obraza se hladno izvode pred ocima obicnih smrtnika koji mogu samo da bleje dok cekaju. Cudi me da se napadi cekicima,bombama,sakama i drugim oruzjem ne desavaju cesce.
- vjeshalica
#14 Re: Napadi na uhljebe
Beozborazluk prosjecne SDA salterzade je gori nego da ratujes sa narko bandom u meksikuSeyfo wrote: ↑22/11/2019 08:47 Ne podrzavam napade na zene i opcenito na ljude koji samo rade svoj posao, ali malo empatije,osjecaja i svijesti itekako fali salterusama,opstinarkama i inim uhljebima. Nisam jednom svjedocio cekanju u redu nakon kojeg se ljudima koji dodju na red kaze da odu drugdje ili stavi tabla "pauza"ili opcenito neki nadmen , bezobrazan, naprasit stav prema narodu kao "sta hos ti, znas ti ko sam ja,ja sam drzavni sluzbenik". Takodje,ocite intervencije preko reda, preko ikakvog smisla i obraza se hladno izvode pred ocima obicnih smrtnika koji mogu samo da bleje dok cekaju. Cudi me da se napadi cekicima,bombama,sakama i drugim oruzjem ne desavaju cesce.