NAPADI NA POVRATNIKE - all about !!!

Post Reply
LBVIEW

#301 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by LBVIEW »

bingov buraz wrote:Nedavno kad je uhapsilo Orica u Sloveniji je uhapsen Taci ili Haradinaj nisam siguran.Kolega je taj dan boravio u Peci,kaze da nijedna slovenska trgovina nije ostala citava.Albanci ne okrecu drugi obraz.
Pocesto pretjerano reagiraju,ali bolje i tako nego nikako.
Da ne spominjem da kod njih nema delegata koji se posipaju pepelom po glavi i kopaju rukama i nogama ne bi li nasli povod za napade u ponasanju zrtve,njenom izgledu,simbolima na odjeci sl.Nema ni onih koji dovode u pitanje zvanicne izvjestaje kao ni onih kojima dijaspora zakuhava.Ne postoje ni oni koji pozivaju na suzdrzanost i okretanje drugog obraza jer bi se serpska mladez mogla jos vise isprovocirati/navodenja vode na Dodickov mlin,drugim rijecima kod Albanaca nema puno beskicmenjaka,ublehasa,liciemjera i laznih demokrata i "gradzana".Ovo pod uvjetom da je forumsko pucanstvo reprezentativno .
PM72

#302 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

I šta predlažeš?

Da se ponašamo kao šiptari koji su neviđene kukavice.Mogu te naspasti samo s leđa,iz potaje.Popišati se na grob i porazbijati stakla na crkvi,onako junački u sitne sate.A kad je došlo do prave frke i borbe-pobjegli glavom bez obzira.Apsolutno niti jednu jednu bitku ili pucnjavu nisu dobili u svoju korist.Samo hinjski kao onaj što je u JNA u sred noći izrešetao nekoliko vojnika.Dođe ih par stotina pa napadnu starce u nekom selu.To su pizde neviđene!

Zadnji slučaj koji se desio za mene je obična tuča koja se pretvori u nacionalistički obračun.Koliko sam čitao - bila su četiri napadača ili učesnika u tuči i ova "naša" četvorica.Dakle,jedan na jedan.Da ih je bilo deset na jedan - ja bih to smatrao napadom iz vjerskih ili nacionalnih razloga.Učestvovao sam na desetine tuča,dobijao sam batine a bogami i dijelio.Nosio sam šljivu nekoliko puta pod okom što je znak dobro nanišanjenog štoca.

Prije par godina na Vojničkom polju se desila tuča koju su prenjele agencije u RS.Mladići ,njih dva,"brutalno pretučena" jer su imali krstove oko vrata a došli jadni da kupe kifle.Danima su srali kako Srbin u Sarajevu ne smije ni kiflu kupiti...Kad se pojavio snimak iz pekare na kojem se jasno vidjelo kako ta dva kretena,vidno pijana,maltretiraju i udaraju radnicu i kad je izletio gazda sa pajserom pa ih počeo lupati - onda se sve ušutilo.

dakle, dragi moji dijasporci.Upišite djecu na kurseve borilačkih vještina ili izvadite međunarodne dozvole za oružje,Glok za pas pa na odmor.Ja se ne mislim tući radi vaših bijesnih sinova niti ću se pišati na komšijske grobove ili lupati stakla na crkvama što vam je guzica fasovala.
zenit dozic

#303 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by zenit dozic »

PM72 wrote:I šta predlažeš?

Da se ponašamo kao šiptari koji su neviđene kukavice.Mogu te naspasti samo s leđa,iz potaje.Popišati se na grob i porazbijati stakla na crkvi,onako junački u sitne sate.A kad je došlo do prave frke i borbe-pobjegli glavom bez obzira.Apsolutno niti jednu jednu bitku ili pucnjavu nisu dobili u svoju korist.Samo hinjski kao onaj što je u JNA u sred noći izrešetao nekoliko vojnika.Dođe ih par stotina pa napadnu starce u nekom selu.To su pizde neviđene!

Zadnji slučaj koji se desio za mene je obična tuča koja se pretvori u nacionalistički obračun.Koliko sam čitao - bila su četiri napadača ili učesnika u tuči i ova "naša" četvorica.Dakle,jedan na jedan.Da ih je bilo deset na jedan - ja bih to smatrao napadom iz vjerskih ili nacionalnih razloga.Učestvovao sam na desetine tuča,dobijao sam batine a bogami i dijelio.Nosio sam šljivu nekoliko puta pod okom što je znak dobro nanišanjenog štoca.

Prije par godina na Vojničkom polju se desila tuča koju su prenjele agencije u RS.Mladići ,njih dva,"brutalno pretučena" jer su imali krstove oko vrata a došli jadni da kupe kifle.Danima su srali kako Srbin u Sarajevu ne smije ni kiflu kupiti...Kad se pojavio snimak iz pekare na kojem se jasno vidjelo kako ta dva kretena,vidno pijana,maltretiraju i udaraju radnicu i kad je izletio gazda sa pajserom pa ih počeo lupati - onda se sve ušutilo.

dakle, dragi moji dijasporci.Upišite djecu na kurseve borilačkih vještina ili izvadite međunarodne dozvole za oružje,Glok za pas pa na odmor.Ja se ne mislim tući radi vaših bijesnih sinova niti ću se pišati na komšijske grobove ili lupati stakla na crkvama što vam je guzica fasovala.
Vidim ti na svaki napad na povratnike izvučeš iz rukava neki vid opravdanja :thumbup:
LBVIEW

#304 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by LBVIEW »

PM72 wrote:I šta predlažeš?

Izgleda da te pogodio prethodni post,a i neka je,evo i nakon ovog zadnjeg napada na povratnike gdje je bilo dovoljno odgovoriti pogresno na pitanje:"jeste li vi balije" ti pi obicaju opravdavas i relativiziras.
Haj ti fino na pivu s onim Trockom, nisi ti za kakve ozbiljnije rasprave,makar ona bila i forumska.
PM72

#305 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

:lol:
Pogodio si vala ko prstom u ....

Kao prvo,ova četvorica nisu povratnici nego državljani Švicarske i prije će se Lesi vratiti kući nego oni.Bio si mlad (ili si to još uvijek) i kad fasuješ uvjek si nalazio opravdanje za povrijeđenu sujetu i ego.Bilo ih više,imao je nož,pokliznuo sam se i slični izgovori...sad je glavna priča "jeste li vi balije".Ima li snimak tog događaja? ako ima ja ću se izvinuti.Ako nema onda je ovo sve šuplja priča...što to mene nikad niko nije napao a bio sam sto puta u RS? Prije neki dan bio u Bijeljini i Zvorniku.Niko mi vala ni ružne riječi nije uputio a znao je da sam "balija".

Ja sam uvijek za saradnju sa normalnim tipovima,bio on Troka ili Mustafa iz Travnika.I za istinu kakva god ona gorka bila.
spreca

#306 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by spreca »

limeni wrote:
Maharadza wrote:Tri Bošnjaka pretučena u Prijedoru: ‘Pitali su nas, jeste li vi balije, odakle ste!?’

http://bportal.ba/tri-bosnjaka-pretucen ... dakle-ste/

Naravno klix ovo nije prenio. :twisted:
Nek se zajebaju vlasi a kad neki hamo pomahnita i poroka 30 vlaha bice kmee, majorizacija...
Prosto je nevjerovatno koliko vlaha ima na ovom forumu, neki to i ne kriju dok se drugi predstavljaju kao Bosnjaci!
inshalah......pa nek babin Zuco proglasi dan zalosti u pederaciji
spreca

#307 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by spreca »

Gojeni H wrote:
PM72 wrote: ... i svi su stoka sitnog zuba,hojrati i nekulturni krkani.
Sta je hojrat? Najozbiljnije pitam.
ma on je sve to nabrojano.....da su napali pochetnike on bi drugacije guslo
zenit dozic

#308 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by zenit dozic »

PM72 wrote::lol:

Kao prvo,ova četvorica nisu povratnici nego državljani Švicarske i prije će se Lesi vratiti kući nego oni.Bio si mlad (ili si to još uvijek) i kad fasuješ uvjek si nalazio opravdanje za povrijeđenu sujetu i ego.Bilo ih više,imao je nož,pokliznuo sam se i slični izgovori...sad je glavna priča "jeste li vi balije".Ima li snimak tog događaja? ako ima ja ću se izvinuti.Ako nema onda je ovo sve šuplja priča...što to mene nikad niko nije napao a bio sam sto puta u RS? Prije neki dan bio u Bijeljini i Zvorniku.Niko mi vala ni ružne riječi nije uputio a znao je da sam "balija".

Ja sam uvijek za saradnju sa normalnim tipovima,bio on Troka ili Mustafa iz Travnika.I za istinu kakva god ona gorka bila.
Ne samo u ovom slučaju čitajući tvoje postovi ti za svaki napad si našao opravdanje :-)

A vidim da dijasporce ne podnosiš ni malo, izgleda više gotiviš ove četalje iz šumske nego njih, haj svakom svoje, ali nisu nam oni krivi za eventualne neuspjehe u životu.
ne mogu ja kriviti Prijedorčane što su sada u dijaspori kada znam kako su tamo završili i šta su sve prošli da bi bili gdje jesu, vjerovatno bi svako od njih potpisao da ostane u BiH samo da ne prođe što su oni prošli, ja znam da je u ratu bilo 10 puta lakše pod granatama, ali u slobodnoj teritoriji nego onima što su zaglavili u logoru, i ne bih se mjenjao sa tim dijasporašima ni u snu.
PM72

#309 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

Nemoj tako,

U zadnja dva slučaja fasovali su dijasporci i odmah otpada ono - POVRATNIK pretučen.Dakle,sam naslov je pogrešan.Da je napisano - pretučen državljanin Švicarske ili Švedske,ne bih se ni uključivao u raspravu.Povratnici i inače naš narod koji se vratio u manji BH entitet su mi slaba tačka.Dijasporce ne podnosim i to one koji kupuju stanove u Sarajevu a neće da obnove kuće i babovinu po Višegradu ili Vlasenici.Poštujem samo one koji su se vratili na babovinu pa iz ljubavi,inata i prkosa obnovili svoje kuće ,zarasle mezarove i džamije.Njima skidam kapu! Takvih ima dosta po Prijedoru,Kozarcu,Janji,Kozluku.Bio sam prije par dana u Janji,na kafi kod domaćina.Vratio se na babovinu.Ljudina!
Gojeni H

#310 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Gojeni H »

PM72 wrote:Nemoj tako,

U zadnja dva slučaja fasovali su dijasporci i odmah otpada ono - POVRATNIK pretučen.Dakle,sam naslov je pogrešan.Da je napisano - pretučen državljanin Švicarske ili Švedske,ne bih se ni uključivao u raspravu.Povratnici i inače naš narod koji se vratio u manji BH entitet su mi slaba tačka.Dijasporce ne podnosim i to one koji kupuju stanove u Sarajevu a neće da obnove kuće i babovinu po Višegradu ili Vlasenici.Poštujem samo one koji su se vratili na babovinu pa iz ljubavi,inata i prkosa obnovili svoje kuće ,zarasle mezarove i džamije.Njima skidam kapu! Takvih ima dosta po Prijedoru,Kozarcu,Janji,Kozluku.Bio sam prije par dana u Janji,na kafi kod domaćina.Vratio se na babovinu.Ljudina!
Da li bi ti pravio kucu tamo, pa da ti je 300 puta babovina?

Nekad sam i ja tako razmisljao, dok nisam vidio kako ljudi zive, pa onda razmislio o (ne)postojanju strategije povratka od samog pocetka.
Covjece, ljudi u 21. vijeku 7 godina nemaju struju! :-) :evil:
Svaka cast svakom povratniku, to su heroji. A haram bilo lazljivcima i pljackasima. Ne rjesava se problem povratnika tako sto ces mu kupiti motokultivator.

O sistemu aparthejda u PiSi-ju drugom prilikom, sada pricamo o "nasim".
PM72

#311 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by PM72 »

Gojeni,
Mi smo se dobro razumjeli.

Što se tiče povratnika,ko hoće naći će način,ko neće naći će izgovor.To da neko u 21 vijeku nema struje jeste nešto nenormalno ali i to se može riješiti.Znam dvojcu povratnika koji su poslovođi elektrodistribucije dali po 200 KM na "kafu" i koji im je dovukao 10 bandera i ljudi dobili struju.dakle,sve se može kad se hoće.Da su išli regularno - nikad je ne bi dobili i pored šuplje priče kako svi prijeratni korisnici moraju dobiti struju.To mora zna se odužiti. :D

Ako ništa,ti koji nemaju volju i želju za povratkom mogu dati nekom par stotina "eura" da im ogradi i očisti lokalno mezarje.Mnogi ni to nisu u stanju...

A što se tiče teme,još ću jedno napisati i isključiti se.Da sam ja u dijaspori i da su moje dijete prebili,bile bi dvije opcije.Prva da se lično obračunam s njima a druga da platim da im neko noge polomi,zapali kuću,štalu,auto,imanje.Pošto je kod dijasporaca prva opcija nemoguća ostaje im druga opcija.Jebeš par hiljada eurića (to su ionako stranjske pare) kakav bi bio ćeif i zadovoljstvo gledati kretene da se pate sa cjevčicama u lobanji i pored zgarišta...
exliberal-ex

#312 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by exliberal-ex »

Koliko puta su ti "dijasporci povratnici " dobili po p*** u federalnom djelu samo tad se pocinioci neodgovorni pojedinci
Bosanski_kralj

#313 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Bosanski_kralj »

Neki dan sam imao "raspravu" sa par Prijedorčana, koji također budu u Švicarskoj. Ljudi na sva usta hvale četnike, je*u nama Krajišnicima mater..i sad bih ja trebao žaliti kad ih ti isti četnici prebiju!?
LBVIEW

#314 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by LBVIEW »

PM72 wrote::lol:

Znaci ako nisu povratnici nego dijasporci ko ih hebe,cak i kad budu napadnuti zbog "pogresnog" imena od strane serpske mladezi?,A,inace ako ti nisi bio ocevidac onda je suplja prica,nije se ni desilo?Eto te k'o i onaj blecak s crnim notesom u ruci-mjerna jedinica objektivnosti. :D
Po tebi ne bi inace trebalo ni pisati o napadima na Bosnjake u sumskoj jer se toboze ne predlazu nikakva rijesenja a "dizu se tenzije", ne kontajuci da,ako se ovo ne digne na visi nivo i ako se ne natjeraju vrli bosnjacki politicari na borbu za fundamentalna prava Bosnjaka,stvari bi mogle izmaci kontroli gdje bi svako mogao pravo uzeti u svoje ruke,eno neki dan prebijen srpski vozac zbog "nesporazuma" u saobracaju kod Kozarca.
LBVIEW

#315 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by LBVIEW »

exliberal-ex wrote:

Koliko puta su ti "dijasporci povratnici " dobili po p*** u federalnom djelu samo tad se pocinioci neodgovorni pojedinci
Haj ti fanu genocidne babuskare otvori temu o tim napadima umjesto uobicajenog trolanja i relativizacije.
exliberal-ex

#316 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by exliberal-ex »

LBVIEW wrote:
exliberal-ex wrote:

Haj ti fanu genocidne babuskare otvori temu o tim napadima umjesto uobicajenog trolanja i relativizacije.
Sta ba lupetas...pojave se slucajevi kao ovi I svi skoce joj kuku majko cetnici...najbolji primjer je bio kad je onaj jedan ubijen I odmah svo skocili , napad na povratinike...haman zovi nato kad ispade ubio ga bosnjak...I sta onda...opet cetnici krivi.
Ako je neko napao nekog cisto zbog nacionalne/religijske pripadnosti to treba sankcionisat ali netreba svaki incident stavljat pod lupu oni su nas napali jer smo...b/h/s....
Napadose one jebene motocikliste iz cacka u sred sarajeva I sta se desi...par ljudi je osudilo to vecina je bila ko im jebe mater...zasluzili su...ma to su nedgovorni navijaci....gdje je policija I zapisnik, gdje su pocinioci...nigdje...ispravi me ako grijesim ali se nesto nesjecam da si bio glasan u osudi tog napada...
NataliDizdar

#317 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by NataliDizdar »

Koji si ti jad i cemer od covjeka. Kakve veze imaju motorciklisti iz Cacka sa ovom temom?

Cudno sto moderatori uopste dozvoljavaju ovo trolanje.

Bljak.

Najsmijesniji su mi ovi nasi Bosnjaci sto misle da u RSu ne postoji problemi ako oni nisu bili fizicki napadnuti zbog svoje nacionalnosti. Bila sam tamo vise puta, u BL zadnji put 2013 godine a sada prije par mjeseci u istocnom dijelu...brate, osim toga da se netrpeljivost tamo bukvalno osjeti u zraku, koliko je to tuzno mjesto, depresivno...tuga da te uhvati kad si tamo.
Last edited by NataliDizdar on 13/08/2015 16:58, edited 1 time in total.
luckylaka

#318 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by luckylaka »

Bosanski_kralj wrote:Neki dan sam imao "raspravu" sa par Prijedorčana, koji također budu u Švicarskoj. Ljudi na sva usta hvale četnike, je*u nama Krajišnicima mater..i sad bih ja trebao žaliti kad ih ti isti četnici prebiju!?
Mozda da naglasis da si sa par ti ,,prijedorcana" cetnika koji su hvalili cetnike.Dakle jednostavna logika je da cetnik brani cetnika il mozda hoces poturiti da bosnjo krajisnik brani cetnika iz Prijedora.I sta to likujes sto cetnici prebijaju bosnjake gdje god stignu u genocidnoj :-) :-)
bingov buraz

#319 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by bingov buraz »

Jedan od napadnutih momaka je domicilni no stvar je u necem drugom,momci dodju jebi ga s parama,mladi,dobra auta,cure se lijepe za njih a ove krezave spodobe smrde po genocidnoj i sve ove godine pjene u sebi,sad su osjetili da mogu nekaznjeno da divljaju.
NataliDizdar

#320 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by NataliDizdar »

bingov buraz wrote:Jedan od napadnutih momaka je domicilni no stvar je u necem drugom,momci dodju jebi ga s parama,mladi,dobra auta,cure se lijepe za njih a ove krezave spodobe smrde po genocidnoj i sve ove godine pjene u sebi,sad su osjetili da mogu nekaznjeno da divljaju.
:lol: :thumbup:

Ovo me inace podsjeca na onog krezavog, ruznog cetnika koji je napao kamion sa ostacima zrtava Srebrenice. Tako brani srpstvo i "veliku srpsku pobjedu Republiku Srpsku" a kad je ovaj nas forumas okacio link njegovog facebooka, vidis da je covjek, osim sto jedva ima tri zube u glavi, clan svakakvih grupa tipa "poslovi u Svedskoj", "kako dobiti papire za tu i tu zemlju" :lol: Jos jedan veliki borac i branitelj Srpske koji jedva ceka da bjezi iz nje.
Last edited by NataliDizdar on 13/08/2015 17:03, edited 1 time in total.
spreca

#321 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by spreca »

exliberal-ex wrote:
Sta ba lupetas...pojave se slucajevi kao ovi I svi skoce joj kuku majko cetnici...najbolji primjer je bio kad je onaj jedan ubijen I odmah svo skocili , napad na povratinike...haman zovi nato kad ispade ubio ga bosnjak...I sta onda...opet cetnici krivi.
Ako je neko napao nekog cisto zbog nacionalne/religijske pripadnosti to treba sankcionisat ali netreba svaki incident stavljat pod lupu oni su nas napali jer smo...b/h/s....
Napadose one jebene motocikliste iz cacka u sred sarajeva I sta se desi...par ljudi je osudilo to vecina je bila ko im jebe mater...zasluzili su...ma to su nedgovorni navijaci....gdje je policija I zapisnik, gdje su pocinioci...nigdje...ispravi me ako grijesim ali se nesto nesjecam da si bio glasan u osudi tog napada...
Pa nece valjda ici u Cacak i trositi pare da im daju po pichki :lol: ............ipak genocidna svaki dan dokazuje da to ona u stvari i jeste....niko ne negira da i u pederaciji nema slicnih ispada ali to je zanemarivo u poredjenju sa Genociditetom
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#322 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by KatarinaKosaca »

NataliDizdar wrote:Koji si ti jad i cemer od covjeka. Kakve veze imaju motorciklisti iz Cacka sa ovom temom?

Cudno sto moderatori uopste dozvoljavaju ovo trolanje.

Bljak.

Najsmijesniji su mi ovi nasi Bosnjaci sto misle da u RSu ne postoji problemi ako oni nisu bili fizicki napadnuti zbog svoje nacionalnosti. Bila sam tamo vise puta, u BL zadnji put 2013 godine a sada prije par mjeseci u istocnom dijelu...brate, osim toga da se netrpeljivost tamo bukvalno osjeti u zraku, koliko je to tuzno mjesto, depresivno...tuga da te uhvati kad si tamo.
Mjesta jedu desprsivna, i hvata tuga i neki čudan osjećaj bijede. Istina. Ja, ipak, nisam nikad doživjela ništa loše, ni smrknut pogled. Moram pošteno reći. A često sam, doduše ne sad, ali prije nekoliko godina bivala tamo poslovno.
NataliDizdar

#323 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by NataliDizdar »

KatarinaKosaca wrote: Mjesta jedu desprsivna, i hvata tuga i neki čudan osjećaj bijede. Istina. Ja, ipak, nisam nikad doživjela ništa loše, ni smrknut pogled. Moram pošteno reći. A često sam, doduše ne sad, ali prije nekoliko godina bivala tamo poslovno.
Ma ja se zaista trudim da idem bilo gdje otvorenog uma, ali brate ne ide. Bila sam u Beogradu, u Nisu, u Srbiji generalno, i tamo je i moguce opustiti se, razgovarati sa ljudima normalno, opusteno, pa i stvarati prijateljstva. Ima normalnog, urbanog, neopterecenog naroda. U RSu (negdje vise negdje manje, u istocnom dijelu je bas uzas) toga nema, ili ima samo u promilima...tamo vlada neka sizofrena atmosfera. Znas da postoje neke nevidljive granice koje apsolutno ne smijes preci.

Kontam da je to mozda zbog siromastva i bijede tako, i da bi bilo bolje da se ekonomsko poboljsava stanje tamo, ali ne zivi se ni u Srbiji znatno bolje pa ima vise normalnog naroda...
Bosanski_kralj

#324 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by Bosanski_kralj »

luckylaka wrote:
Bosanski_kralj wrote:Neki dan sam imao "raspravu" sa par Prijedorčana, koji također budu u Švicarskoj. Ljudi na sva usta hvale četnike, je*u nama Krajišnicima mater..i sad bih ja trebao žaliti kad ih ti isti četnici prebiju!?
Mozda da naglasis da si sa par ti ,,prijedorcana" cetnika koji su hvalili cetnike.Dakle jednostavna logika je da cetnik brani cetnika il mozda hoces poturiti da bosnjo krajisnik brani cetnika iz Prijedora.I sta to likujes sto cetnici prebijaju bosnjake gdje god stignu u genocidnoj :-) :-)
Nisu četnici, bar sudeći po imenima. Oženjeni iz Cazina i oni na sav glas fino vaze o četnicima. I sam sam ostao šokiran.

Ne likujem ja, nego neću da pjenim. Šta sam trebao ja otići u Prijedor tući se za njih, pa bi opet za dva dana meni jebali mater, a sa četnicima pjevali? Fino imaju, ruke, noge, čakije, pa nek se bore
NataliDizdar

#325 Re: POVRATNIK BRUTALNO PRETUČEN !

Post by NataliDizdar »

Cekaj - kakve veze imaju ovi pretuceni sa tvojim poznancima koji su hvalili cetnike?

Jel znas da ima i Sarajlija koji isto tako kazu za Krajisnike zbog Kladuscana...sto je van pameti narovno. Cemu generalizovanje?
Post Reply