sledge wrote:Evo počeli su salonci, sada ko god ovaj teški, brutalni i bolesni zločin spomene taj izaziva vjersku, rasnu, nacionalnu i još neku mržnju!
Kako da dođe do ovoga? Da se zločini prema Bošnjacima maksimalno umanje i ne poprate skoro pa nikako a mnogo manji "napadi" na Srbe poprate na najvišem mogućem nivou? Zašto smo to dopustili, ko je kriv za to? Zašto se niko ne bori protiv takvog pristupa?
Sve u svemu žalosno, veoma žalosno...
Pa krivi su Bošnjaci koji ne razmišljaju svojom glavom nego su prepustili da neko drugi to radi umjesto njih. Eto ti si meni odličan primjer takvog Bošnjaka. Ja ti lijepo sve napisao, stavio ti link, nigdje nisam rekao da je ovaj napad izazivanje vjerske ili nacionalne mržnje od strane Bošnjaka nego sam rekao da je Salkić taj koji to radi svojim maloumnim izjavama iz prijašnjih slučajeva napada na Bošnjake. Ako se desio napad dajte nam sliku ovjeka i dajte sliku toga šta su mu urezali, snimite ga da daje izjavu, zaštitite ga, zaštitite Bošnjake u RS-u. Šta su konkretno Salkić i ostali uradili za Bošnjake u RS-u osim organizovanja masovnih iftara??Ne budite glupi, mućnite glavom malo. ahko je vama iz Federacije srati o tome kako je Bošnjacima u RS-u. Dođite da živite pa da vidite!! Sjetite se Bošnjaka od ramazana do ramazana. veliki patrioti i Bošnjaci.