Pisalo bosnjak na celu i cetniku se zakrvarile oci za volanom i pravac u njega.insomnia78 wrote:MUP pc-a bastini tradiciju genocida, rame uz rame sa VRS, ko ce njima bilo sta vjerovati
Naravno, relativizatori su vec tu
Pisalo u pariskom metrou
Pisalo bosnjak na celu i cetniku se zakrvarile oci za volanom i pravac u njega.insomnia78 wrote:MUP pc-a bastini tradiciju genocida, rame uz rame sa VRS, ko ce njima bilo sta vjerovati
Nemoj siriti dezinformacije,ovaj se sam bacio po auto,sto i nijeBodkin wrote:Pisalo bosnjak na celu i cetniku se zakrvarile oci za volanom i pravac u njega.insomnia78 wrote:MUP pc-a bastini tradiciju genocida, rame uz rame sa VRS, ko ce njima bilo sta vjerovati
Pisalo u pariskom metrou
Jimmy McNulty wrote:Ma odmah je jutros bilo jasno o čemu je riječ. Dvojica kabadahija koji su navikli silu prosipat vjerovatno naletili na jednog od rijetkih ispravnih drotova, skontali da će najebat pa se sjetili da se uvijek mogu vadit na nacionalizam. Treba im od bubrega odbit jer će se nekad vjerovatno desit da će neko bit maltretiran samo što je Bošnjak povratnik a ko će mu vjerovat kad vidiš čime se stoka iz njegovog tora služi.
zato sto imas sta pokazati kada skides gace.Jimmy McNulty wrote:Jest vas Fatmir istrenir'o mašallah. Prije ću i MUP-u RS vjerovat nego lokalnom kabadahiji.
A odakle pravo nekome, ukljucujici i policiju da nekome izbija bubrege, bez obzira sta je ta osoba napravila.Jimmy McNulty wrote:Jest vas Fatmir istrenir'o mašallah. Prije ću i MUP-u RS vjerovat nego lokalnom kabadahiji.
Naša 100ka razumije samo jezik sile. Batina je i mečku naučila da pleše, naučit će i nekog Hasrudina i brata mu kako da se ponašaju u prisustvu službenih lica koliko god oni imala oraha u džepu.Edin H. wrote:A odakle pravo nekome, ukljucujici i policiju da nekome izbija bubrege, bez obzira sta je ta osoba napravila.Jimmy McNulty wrote:Jest vas Fatmir istrenir'o mašallah. Prije ću i MUP-u RS vjerovat nego lokalnom kabadahiji.
J... vas Staljin.
Jimmy McNulty wrote:Jest vas Fatmir istrenir'o mašallah. Prije ću i MUP-u RS vjerovat nego lokalnom kabadahiji.
Lukic. Moja greska. Svakako sam oba puta napisao policajac tako da se zna na koga tacno mislim. Ne vidim zasto odmah potreba za ismijavanjem i smajlicimainsomnia78 wrote:Kakav Emkic
Bez obzira na historijat sukoba,otkud bilo kome pravo da nekog pregazi autom?To nije prihvatljivo,osim,naravno onima,sto bi odbijali bubrege,na forumu,naravno.Jimmy McNulty wrote:Pa naravno da ne vjerujem Fatmirovcima. Dovoljno je pročitat samo uvodni članak, nigdje ne piše kako je došlo do sukoba, šta je prethodilo tome nego sve počinje sa hop policajac Emkić zgazio lika autom. Krajnje tendenciozno napisano i bez početka i kraja. Kad idemo dalje, povrijeđeni i brat mu više puta hapšeni zbog remećenja javnog reda i mira. Pri tome oni njemu psovali majku četničku i prijetili mu da će ga ubit.![]()
Eto, policajac Emkić je čisto iz zajebancije i činjenice da mrzi Bošnjake povratnike svojim automobilom zapucao se u Mehmede bez ikakvih naznaka, vidio mu na čehri da je Bošnjak i prenjelo ga.
Tipicno domacinski i u duhu dobrosusjedskih odnosa-ljudi dosli na iftar(noz je za lubenicu),a ovi vjernici pogresno protumacili.channel10 wrote:http://www.avaz.ba/clanak/243317/banja- ... i-vjernike
Banja Luka: Pravoslavni sveštenik i još jedan muškarac pred džamijom vrijeđali vjernike
Objavljeno: 24. 06. 2016 - 15:39 Novosti
Banja Luka: Tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela
Pravoslavni sveštenik i još jedan muškarac uhapšeni su zbog vrijeđanja vjernika pred džamijom u banjalučkom naselju Vrbanja. Očevici tvrde da je jedan od njih imao i nož, prenosi BIRN.
U Centru javne bezbjednosti (CJB) Banja Luka su rekli da se hapšenje dogodilo 40 minuta poslije prijave te da se tužilac izjasnio da nema elemenata krivičnog djela.
Saznajemo da su uhapšeni sveštenik Bojan Pačavra i Ljubiša Božić. Protiv njih će biti podnesena prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira. Prema pričama očevidaca, do incidenta je došlo oko 22.15 sati.
“Čuo sam da su došli sa automobilom od sveštenika i da su se parkirali u blizini džamije. Odmah su ušli u dvorište džamije i počeli da vrijeđaju i dobacuju ružne riječi vjernicima. Navodno, jedan od njih je sve vrijeme držao nož u ruci. Komšija mi je rekao da je jedan od njih pravoslavni sveštenik, ali da ne zna da li ima parohiju“, ispričao je jedan od mještana banjalučkog naselja Vrbanje.
Po njegovim riječima, prisutni su se uznemirili jer se vidjelo da su obojica bili pijani te da su strahovali da nekog ne povrijede. Dodao je da je policija pozvana nakon što su oni otišli.
Policajci su oko 23.00 sati pronašli i uhapsili Pačavru i Božića, koji su i tada bili u veoma pijanom stanju.