Napad na bosnjaka u Zvorniku
- elma89_
#1 Napad na bosnjaka u Zvorniku
Napad na bosnjaka koji je krenuo na bajram namaz je pokvario bosnjacima Zvornika slavlje bajrama,dokle cemo trpiti i sutiti? Postaje pateticno...zar su nasi muskarci tolike p.. Da ne znaju odgovoriti 
- XeuX
#2 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Dokle cemo to trpit?Dok god mediji izvještavaju o tome.Neki dan su curu narkomani prebili iz čista mira i niko ne izvještava o tome,a kad je napad na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi onda je to udarna vijest i mediji bruje o tome.Samo nek se mržnja širi,da ne zaboravimo da su srbi đubrad a ovi ovdje sveci a onda će sutradan na televiziji RSa izvjestit kako su prebili nekog srbina i to će biti udarna vijest,pa da se zna da su bošnjaci đubrad a srbi sveci.elma89_ wrote:Napad na bosnjaka koji je krenuo na bajram namaz je pokvario bosnjacima Zvornika slavlje bajrama,dokle cemo trpiti i sutiti? Postaje pateticno...zar su nasi muskarci tolike p.. Da ne znaju odgovoriti
Ljudi probudite se malo,ne dajte da mediji šire mržnju ovakvim vijestima,bacite taj televizor kroz prozor,biće vam život ljepši.
- elma89_
#3 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Ma ne seri ,,preko svojih ledja Siri tu pricu...da su tvog oca prebili cula bih te.lahko palamuditi u islamskom dijelu federacije
-
seksan
#4 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
elma zar tebi nije cudno da je lik dobio batine od PIJANOG covjeka?
-
Mastermind30
#5 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Cuj ovog ljiljana i logike, nije bitno od koga je dobio nego zbog cega ih je dobio..seksan wrote:elma zar tebi nije cudno da je lik dobio batine od PIJANOG covjeka?
-
seksan
#6 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Ne id emi u glavu da je dobio batine od lika u alkoholiziranom stanju s obzirom da ti alkohol pomuti razum, gegas se ovo ono..nije ti jasna slika..i dodje bosnjo i kaze nisam se znao odbraniti!
Ja bi ga slomila i ostavila kraj puta, i samo nastavila put ka bajrma namazu!
Cudna mi je onakva modrica , sljiva, onakav precizan udarac od pijane!
Ja bi ga slomila i ostavila kraj puta, i samo nastavila put ka bajrma namazu!
Cudna mi je onakva modrica , sljiva, onakav precizan udarac od pijane!
- Nekako s proljeća
#7 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Nema generalizacije, stvari su vrlo jednostavne za objasniti. Riječ je o počinjenom krivičnom djelu nad pojedincem ili par ljudi, isto tako od strane pojedinca ili par njih. Policija je obaviještena i koliko mi je poznato pronašla počinica krivičnog djela. I to bi trebalo da dalje bude stvar tužilaštva i sudstva.
Nebitno koji je prostor Bosne i Hercegovine u pitanju, na svakom pedlju njene teritorije se primjenjuje evropska povelja o ljudskim pravima, i po Ustavu BiH ista ima prednost nad svim ostalim zakonima bilo kojeg nivoa. Mediji i imaju ulogu prozivanja onih koji je krše.I ovaj sajt je medij, ne zaboravimo.
Hoće li to biti tretirano kao kršenje prava na slobodu kretanja, izražavanja, prava na liječenje, sigurnost...bla bla bla , ima ko će se o tom brinuti. Pa i ovaj koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo, i on ima svoja zagarantovana ljudska prava. Recimo na pravično sudjenje.
A nije ovo 1992 godina, da se razumijemo...al' hajde. Možda će sin morati objasniti ocu da mu je prošlost definitivno bila pogrešna furka.
Nebitno koji je prostor Bosne i Hercegovine u pitanju, na svakom pedlju njene teritorije se primjenjuje evropska povelja o ljudskim pravima, i po Ustavu BiH ista ima prednost nad svim ostalim zakonima bilo kojeg nivoa. Mediji i imaju ulogu prozivanja onih koji je krše.I ovaj sajt je medij, ne zaboravimo.
Hoće li to biti tretirano kao kršenje prava na slobodu kretanja, izražavanja, prava na liječenje, sigurnost...bla bla bla , ima ko će se o tom brinuti. Pa i ovaj koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo, i on ima svoja zagarantovana ljudska prava. Recimo na pravično sudjenje.
A nije ovo 1992 godina, da se razumijemo...al' hajde. Možda će sin morati objasniti ocu da mu je prošlost definitivno bila pogrešna furka.
-
chill001
#8 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Ma to Bosnjaci opet sami sebe ubili pa optuzuju srbe.seksan wrote:Cudna mi je onakva modrica , sljiva, onakav precizan udarac od pijane!![]()
- JoeyTribbiani
#9 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
elma89_ wrote:Napad na bosnjaka koji je krenuo na bajram namaz je pokvario bosnjacima Zvornika slavlje bajrama,dokle cemo trpiti i sutiti? Postaje pateticno...zar su nasi muskarci tolike p.. Da ne znaj u odgovoriti
Čak Noris i Brus Li na forumuseksan wrote:elma zar tebi nije cudno da je lik dobio batine od PIJANOG covjeka?
Biseri čovjeku je 77 godina.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#10 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
elma89_ wrote:Ma ne seri ,,preko svojih ledja Siri tu pricu...da su tvog oca prebili cula bih te.lahko palamuditi u islamskom dijelu federacije
-
seksan
#11 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Nije bitno koga optuzuju..bitno je da je previse precizan udarac od nekog ko je pijan.chill001 wrote:Ma to Bosnjaci opet sami sebe ubili pa optuzuju srbe.seksan wrote:Cudna mi je onakva modrica , sljiva, onakav precizan udarac od pijane!![]()
A ovome eto bilo mu zao abdesta! Pa mu nista nije ucinio!
Kako bih ga ja slomila! Kunem se tog pijanu bi slomila i ostavila kraj puta.
- Nekako s proljeća
#12 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Kuri ti virac...
-
seksan
#13 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Ono nisam ni primijetila da nisi uvecoPipiDugaDevetka wrote:elma89_ wrote:Ma ne seri ,,preko svojih ledja Siri tu pricu...da su tvog oca prebili cula bih te.lahko palamuditi u islamskom dijelu federacije![]()
![]()
![]()
To su predrasude!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#14 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Još je Bajram, pa se ne svađam. Dobre info imaš jesu moja braća Romi. Kurab ti majku, kurab ti cela familia....tgfujru wrote:sandžo pička ti materina sakata nisam znao da si cigo![]()
![]()
zato ti ovako potenciraš balinluk, ubiše te komplexi
![]()
![]()
sad me od tebe ništa ne čudi kad saznah da si GANCI i još pritome sa falinkom i mahanom od rođenja, tako je to kad se karate između sebe
![]()
![]()
![]()
-
Objektivni navijac
#15 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Cemu cudjenje i kolutanje,pa vidis po gramatici i obliku recenice da je djevojka dijasporka,nije ona kriva,ona je zabrinuta za bOSNJAKE.PipiDugaDevetka wrote:elma89_ wrote:Ma ne seri ,,preko svojih ledja Siri tu pricu...da su tvog oca prebili cula bih te.lahko palamuditi u islamskom dijelu federacije![]()
![]()
![]()
Mediji,mediji su kuckini sinovi,gori su nego 91-92-e,izucili se u sirenju mrznje i dizanju tenzija. Naslovi su extremno nacionalisticki . Cuj : Napad na Bosnjaka, Uhvacen napadac na Bosnjaka i slicno. Normalno bi bilo Jovo Jovanovic napao Muju Mujica ili inicijali J.J napao M.M . Jok,naglasava se nacionalnost da se preko tenzija prodaje roba koju nas narod najvishe voli: mrznja i nacionalizam. Negdje sam procitao da su ambulante i bolnice u Sarajevu prvu noc bajrama primile 572 pacijenta ali ne vidjeh naslov : Stotine Bosnjaka napadnuto u bajramskoj noci. Ili bila je vijest o tri obracuna vatrenim oruzjem u Sarajevu ,prve bajramske noci,naslov naravno nije bio : Pucano na Bosnjake u Sarajevu
roka i Filipince
-
seksan
#16 Re: Napad na bosnjaka u Zvorniku
Problem i jeste sto svi oni eto toliko puno rade za svoju drzavu, a ni nj.proizvode ne kupuju!Objektivni navijac wrote:Cemu cudjenje i kolutanje,pa vidis po gramatici i obliku recenice da je djevojka dijasporka,nije ona kriva,ona je zabrinuta za bOSNJAKE.PipiDugaDevetka wrote:elma89_ wrote:Ma ne seri ,,preko svojih ledja Siri tu pricu...da su tvog oca prebili cula bih te.lahko palamuditi u islamskom dijelu federacije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mediji,mediji su kuckini sinovi,gori su nego 91-92-e,izucili se u sirenju mrznje i dizanju tenzija. Naslovi su extremno nacionalisticki . Cuj : Napad na Bosnjaka, Uhvacen napadac na Bosnjaka i slicno. Normalno bi bilo Jovo Jovanovic napao Muju Mujica ili inicijali J.J napao M.M . Jok,naglasava se nacionalnost da se preko tenzija prodaje roba koju nas narod najvishe voli: mrznja i nacionalizam. Negdje sam procitao da su ambulante i bolnice u Sarajevu prvu noc bajrama primile 572 pacijenta ali ne vidjeh naslov : Stotine Bosnjaka napadnuto u bajramskoj noci. Ili bila je vijest o tri obracuna vatrenim oruzjem u Sarajevu ,prve bajramske noci,naslov naravno nije bio : Pucano na Bosnjake u Sarajevu![]()
A jeste,pucano nije da nije
Inace skoro svaki dan se puca na Bosnjake u Sarajevu,osim kada mali Chelin puca,on
roka i Filipince![]()